Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה מאיזו בחינה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה מודע שביטוח לרכב כזה עולה הרבה,שהצמיגים לא זולים והטיפולים גם לא,מתודלק 98(לא סגור על זה אבל).

חוץ מלקנות רכב יש עוד הרבה הוצאות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה מודע שביטוח לרכב כזה עולה הרבה,שהצמיגים לא זולים והטיפולים גם לא,מתודלק 98(לא סגור על זה אבל).

חוץ מלקנות רכב יש עוד הרבה הוצאות.

לא פתחתי פוסט לגבי עלויות טיפולים או צמיגים וכו, אני מודע לכל זה.

ומתדלקים 95

פורסם
לא פתחתי פוסט לגבי עלויות טיפולים או צמיגים וכו, אני מודע לכל זה.

ומתדלקים 95

שווה או לא תחליט לעצמך.

פורסם

לפי מה שאני מבין פתחת שרשור כי מספר היד הוא מה שמרתיע אותך.

כמו שרשמת המחיר בהתאם. במכירת הרכב גם תצטרך להוריד אבל תוריד פחות מכיוון שהרכב יהיה שווה פחות ואם תחזיק את הרכב שלוש שנים מספר הידיים יהיה קצת יותר נורמלי.

בכל מקרה אם זה הדבר היחיד שמרתיע אותך לך על זה כי מספר הידיים הוא רק מספר ברישיון ואינו מעיד על שום דבר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
שווה או לא תחליט לעצמך.

ברור שהוא יחליט לבסוף 8)

לגבי היד הגבוהה - אני חושב שאם אתה לא מתכנן למכור עוד שנה את הרכב (עד כמה שאתה יכול לומר זאת כעת), ואם הרכב במצב טוב (תבדוק אותו במוסך מתמחה כדוגמת רון + תאונות) - הקנייה אפשרית בהחלט וניתן גם להתמקח קצת יותר על המחיר.

בדוק ואמת (עד כמה שאתה יכול) הסטוריית טיפולים ותקפיד על זה (במיוחד לאור התחלופה הרבה של הידיים).

alfa 156 2.5.

פורסם

קניית רכב זה אף פעם לא היה דבר משתלם זה גם לא יהיה כי רכב זה דבר שרק מאבד ערך. אני חושב שאם זה רכב שאתה מעוניין בו ואתה מודע לעלויות שלו ותחזוקה וזה משו שאתה תעמוד בו. כך תאוטו לבדיקה וקנה אותו במידה ואתה באמת תשמור עליו שנתיים שלוש אם אתה מתכוון לבדוק אותו ולמכור לאחר שנה. זה דבר לא משתלם.

עוד דבר תזכור כי רוב ירידת הערך כלומר ירידת הערך הכי משמעותית קוראת בשלוש השנים הראשונות. עכשיו תעשה חושבים אם עצמך.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

לגבי היד,כפי שציינו לפני אם אתה מתכוון להחזיק תקופה ארוכה זה יתאזן מעט.אבל עדיין יד 4זה לא עניין של מה בכך.

המלצתי לך היא לבדוק הסטורייה מלאה של הרכב לפני קנייה,אולי מדובר ברכב "לימון" עם תקלות חוזרות וזו הסיבה למספר הבעלים הרב בתקופה כה קצרה,ובעיקר לבצע חיפוש על הדגם שאתה מעוניין בו..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

נכון, יד שלישית לרכב 2010 זה לא אידיאלי, אבל, אם תשים לב שבקטגורית מכוניות הספורט/פוזה/דאווין יש נטייה להחלפות ידיים רבות כך שאם הרכב נבדק ונמצא תקין אז ממש לא מדובר בדיל-ברייקר, רק צריך לשלם בהתאם.

תתחדש!

פורסם

בין היד השנייה לשלישית הוא עבר בין בני משפחה עקב מצב כלכלי, הרכב יילקח למוסך צ'מפיון כדי לראות מה עברו ואם הכל כשורה יילקח לבדיקה.

פורסם

המחירון 105, אני יכול לקחת ב 80.

אז תקנה ב-80 ותמכור למחרת ב-105. הכי שווה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...