Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי hifly

YBlue
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבי החליף צמיג בעקבות פגיעה בגלגל הקדמי ובעל הפנצ'ריה שם לו צמיג 215/65R16 hifly ולקח 350 ש"ח עליו.

בנושא מורה נבוכים למותגי צמיגים - הטוב ,הרע והבינוני שפורסם בו באחד הפורומים ראיתי שצמיג hifly שייך לקטגוריה של חברות גרועות.

רציתי לדעת שני דברים:

1. עד כמה זה קריטי שהוא ימשיך לנסוע עם הצמיג הזה (הוא נוסע על יונדאי טוסון).

2. האם המחיר שקיבל על הצמיג סביר או מוגזם?

תודה,

ירון.

פורסם

אבא שלך קיבל צמיגים סיניים במחיר זול

תראה אחיזה טובה לא תהיה, אבל גם סיפורי בלהות של רכב מתעופף לא מאמין שיהיה לך.

שיקפיד על לחץ אוויר תקין בנתיים ושיגיע הזמן שימצא לעצמו צמיג טוב יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קצת קשה לי להתייחס למחיר הצמיג, אבל על צמיג טוב - משלמים קצת יותר (ומקבלים אחיזת כביש יותר טובה שזה דיי חשוב, מפני שמדובר בקשר הישיר של הרכב עם הכביש).

רכשתם צמיג בודד ?

alfa 156 2.5.

פורסם

למה הוא החליף רק צמיג אחד? יש תקנה שמחייבת שכל זוג צמיגים על אותו סרן יהיו זהים כשב-4*4 חובה על כל הצמיגים להיות זהים.

פורסם

לפחות תזיז את הצמיג הזה לאחור ותעביר אחד קדימה כדי שיהיהו זהים...

***הודעת הנהלה: מה שנכתב כאן זו טעות מוחלטת. מעבר לכך ששני הצמיגים על הציר צריכים להיות בעלי שחיקה דומה, העביר צמיג אחד שונה לציר האחורה דווקא, זה מתכון להחלקה של הזנב, בייחוד בגשם, בגלל מקדם האחיזה השונה של הצמיגים***

פורסם

עדיף שאם כבר לא זהים אז שיהיה על הסרן האחורי?

בכל אופן אני אומר לו להחליף את הצמיג הנוסף על אותו הסרן לצמיג זהה.

ולפי מה שאני מבין אז המחיר סביר...

פורסם

אם החלפת צמיג אחד, אז תחכה שכל השלושה יסיימו את דרכם, תקנה רביעיה נורמילית ותשים את הסיני בתור ספייר.

מישהו שאני מכיר עם טוסון, קנה באוטו-דיפו רביעייה של קומהו, לא הכי טובים - אבל מגיעים OEM על יונדאי IX35.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה הוא החליף רק צמיג אחד? יש תקנה שמחייבת שכל זוג צמיגים על אותו סרן יהיו זהים כשב-4*4 חובה על כל הצמיגים להיות זהים.

אין תקנה כזאת. התקנה שיש היא לגבי כך שהצמיגים יהיו במידות זהות ולפי הוראות היצרן.

פורסם
אין תקנה כזאת. התקנה שיש היא לגבי כך שהצמיגים יהיו במידות זהות ולפי הוראות היצרן.

אתה טועה ומטעה.

חובה: שני צמיגים זהים במידה, מאותו יצרן ודגם על אותו סרן. מומלץ שכל הארבעה יהיו זהים.

פורסם

אכן אין תקנה כזו.

אגדה אורבנית שאף אחד לא הזיז את האצבע על המקלדת בכדי לבדוק את אמינותה..

פורסם
אכן אין תקנה כזו.

אגדה אורבנית שאף אחד לא הזיז את האצבע על המקלדת בכדי לבדוק את אמינותה..

יש תקנה שאומרת שעל סרן קידמי חייב אותו סוג צמיג באותה מידה ועם קוד משקל וקוד מהירות זהה

לגבי אחורה חייב אותה מידה ואותו קוד משקל ומהירות זהה ,לגביי חברה מותר שיהיה שונה

יום טוב

פורסם
אם החלפת צמיג אחד, אז תחכה שכל השלושה יסיימו את דרכם, תקנה רביעיה נורמילית ותשים את הסיני בתור ספייר.

מישהו שאני מכיר עם טוסון, קנה באוטו-דיפו רביעייה של קומהו, לא הכי טובים - אבל מגיעים OEM על יונדאי IX35.

התפיסה הישראלית הטיפוסית היא לשים צמיג ישן בתור ספייר.

הגישה הזו שגויה מיסודה.

אומנם על הספייר נוסעים הכי מעט אבל כשכבר נוסעים עליו ממש לא רוצים להתקע

פורסם
יש תקנה שאומרת שעל סרן קידמי חייב אותו סוג צמיג באותה מידה ועם קוד משקל וקוד מהירות זהה

לגבי אחורה חייב אותה מידה ואותו קוד משקל ומהירות זהה ,לגביי חברה מותר שיהיה שונה

יום טוב

.....

אפשר בבקשה הפנייה או ציטוט של התקנה הכולל את מספרה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...