Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323lx שנת 2000 אוטומאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשהו יש את הרכב הזה?

היה לו את הרכב?

מדובר ברכב אוטומאט, שהחליפו לו מנוע, המנוע שהוחלף, נאמר לו שעשה 100000 קילומטר( איך בודקים את זה? ) מטופלת.

מה צריכת הדלק של רכב כזה?

האם דגם זה נחשב מומלץ, מועד לכישלון?

פורסם

אם מדובר בLX- הרכב היה בסבירות גבוהה בליסינג/השכרה ועם תוספת של החלפת המנוע,שעשה "רק" 100K (סיפורי סבתא,אלא אם תראה קבלה של המנוע עצמו שהגיע מיבוא ולא פרוק מקומי) זה כנראה ממש לא להיט.

הרכב סה"כ נחמד,צריכת דלק סבירה למשפחתיות,אחזקה לא יקרה ואמין אם כי יש כמה נק' תורפה:

א.רדיאטור שנוטה להתפוצץ בשלב מסויים לעיתים גם בק"מ לא ממש גבוה (כאשר זה קורה חובה לגרור את הרכב ולא להמשיך לנסוע כי מעבר לרדיאטור עלולים לגרום נזק כבד למנוע).

ב.גירים אוטומטיים נוטים להזדקק לשיפוץ מוקדם יחסית (באיזור 170-180K הם כבר מתחילים לעשות בעיות ברוב המקרים).

ג.תושבות מנוע לא מקוריות יגרמו לרעידות וויברציות לא רצויות.

עדיף לקנות אם התקציב מאפשר את גרסת ה-GLX או אפילו לחפש אחת כזו עם מנוע 1800,שגם מעט יותר מאובזרת וגם הסיכוי שהיתה בליסינג/השכרה קטן משמעותית).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• אחראי פורום
פורסם

ברמות המחירים הנמוכות שלה (11-14 אלף), עדיף לך להתעקש על ה-GLX שגם לרוב היתה פרטית

וגם יש לה ABS ועוד כרית אוויר. שלנו נמכרה עם 200 אלף ק״מ בלי בעיות מיוחדות (בבדיקה גילו גומיות משולשים קרועות וזהו, ממש סוף העולם)

רכב אמין וזול מאוד לתחזוקה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באמת ההצעה שקיבלתי עליה היא עשר וחצי אלף, אבל שוב, כאן הוחלף מנוע, די מחשיד.

ולא כ"כ משתלם להוציא על זה עוד 500 בדיקה, ולך תדע כמה על ישור קו..

פורסם

LX שהיו בידיים פרטיות ממש נדירות,ההורים שלי קנו LX בשנת 2000 וכאשר מכרו אותה לאחר 10 שנים אנשים לא האמינו שהרכב יד 1 פרטי.

תנסה לחפש GLX (רוב הסיכוי שהוא רק היה בידיים פרטיות),בסה''כ רכב אמין מאוד עשה אצלנו 250000 ק''מ בלי תקלה אחת. לאחר מכן כבר צצו כמה בעיות כמו משאבת דלק,משאבת הגה וקפיצים שהתעייפו. בסופו של דבר הרכב נמכר עם 270000 במחיר מחירון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הרכב עשה 200 אלף עם המנוע הישן ועוד מאה אלף עם המנוע המחודש, סה"כ 300,000 אלף קילומטר, לא יודע, ניראה לי מוגזם, יד רביעית...

מה ניראה לכם?

פורסם

להתרחק כמו מאש...אמרתי לך הייתה לנו יד 1 270000 ק''מ ובדיוק אז היא התחילה להתפרק.

אתה תסבול הרבה מאוד מהבחינה הכלכלית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתה לי מספר שנים מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 ליטר - זו הצורה שהתחלפה ( זהה לשנת 2000). רכב נוח, אמין ויעיל. צריכת דלק אצלי - כש-70% בין-עירוני הייתה 11.5 ק"מ לכל ליטר.

תאמין או לא, מכרתי אותה עם 250 אלף ק"מ והיא נחטפה במחיר לא מאד רחוק מהמחירון!

במידת האפשר יש להעדיף גרסת GLX הפרטית, על פני LX המעט פחות מאובזרת, ששימשה את ציי הרכב,ההשכרה והליסינג.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...