Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בטופס הנ"ל רשום שטווח העבירות בגינם נרשמו הנקודות הוא שנתיים - אבל לפי המסמך שקיבלתי העבירות הרשומות הן מאמצע 2007 עד סוף 2011 - יותר מארבע שנים.

בנוסף - לא זכור לי (וגם לא ברור לי) העבירה "נהיגה שלא בכיון החץ" - איך ניתן לקבל פרטים עליה ?

רציתי עוד לדעת האם ניתן לבטל את הדרישה לבצע הדרכה בנהיגה נכונה - קראתי בכמה אתרים שזה כבר לא גזירה שצריך תמיד להשלים איתה (במיוחד אחרי שכבר עברתי נהיגה מונעת מספר פעמים בעבר כחלק מתפקידים שדדרשו זאת)

תודה

police.jpg

פורסם

נקודות יהיו תקפות במשך שנתיים מיום ביצוע העבירה

אם הצטברו לחובתו של נהג 22 נקודות או יותר בתוך פחות משנתיים, הנקודות יהיו תקפות למשך 4 שנים מיום ביצוע העבירה

האם ייתכן שהיו לך עבירות בתקופה הקודמת ל- 2007 אשר גרמו להארכת תקופת ההתיישנות?

פורסם

העדכון שלפיו 22 נק' גורמות לצבירה של 4 שנים במקום שנתיים התחיל מ-2012, זכור לי שלפני זה הרף היה 12 נקודות אבל אני לא בטוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא שהאריכו לך את תקופת ההתיישנות

כל עוד לא ביצעת את אמצעי התיקון כלומר את הקורס הנקודות לא מאבדות תוקף. על מנת שיאבדו תוקף צריך שיקרו שני הדברים - אחד הקורס והשני שנתיים

ב2007 ו 2008 יש לך יחד 16 נקודות ומעל 12 נקודות יש קורס . כל עוד לא תבצע את הקורס הנקודות ישארו תקפות ויתווספו לנקודות שיבואו אחריהן.

מקווה שעכשיו זה ברור לך

נ.ב.

פירוט על עבירות אתה יכול לבקש מהמשטרה חפש פניות נהגים משטרת ישראל.

ב. קורס נהיגה הינו אמצעי תיקון כפי הקבוע בחוק, אין אפשרות להתחמק מכך, לא ביצעת את אמצעי התיקון הנקודות לא ימחקו כאמור וממשיכות להצטבר - כשהן מצטברות ל 24 יש קורס נוסף הקרוי קורס ייעודי וכשהן מצטברות ל 36 נקודות אמצעי התיקון הינו פסילת רשיון ל 3 חודשים ומבחן עיוני. ועדיין יש לבצע את כל אמצעי התיקון שקדמו לכך - היינו את שני הקורסים הבסיסי ב12נק' והייעודי של ה 24נק'.

עצתי אליך - רוץ ועשה את הקורס

• תוכן חדש...