Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מענויין לקנות מאזדה משנת 98 הרכב הוא יד שניה

בעלות קודמת היא ממשלתית המוכר טוען שקנה את הרכב מאחיו שהיה עובד במשרד קליטה

האם זה מוריד משווי הרכב?

או שיהיה לי בעיה במכירה אחרי זה?

פורסם
שלום אני מענויין לקנות מאזדה משנת 98 הרכב הוא יד שניה

בעלות קודמת היא ממשלתית המוכר טוען שקנה את הרכב מאחיו שהיה עובד במשרד קליטה

האם זה מוריד משווי הרכב?

או שיהיה לי בעיה במכירה אחרי זה?

אתה לוקח פה סיכון רציני.

רכב עם בעלות כזו מאבד הרבה מאד משווי בלי שום קשר למצבו המכני. כמעט שקול לרכב שהיה בצבא/משרד החקלאות.

האם אתה מוכן לספוג ירידת ערך שכזו (לפעמים 50% ) עוד לפני בדיקה, האם המוכר מוכן לספוג זאת ?!

תשאל עצמך את השאלות, ואם בכל זאת כן, קח אותו לבדיקה מהימנה.

לדעתי, בלי חשוב פעמיים: תמשיך לחפש, יש עוד הרבה מאזדות בארץ.

פורסם

למה "לספוג"? הוא מראש יקנה את הרכב במחירון מינוס 40%, עוד לפני המיקוח.

שיהיה ברור - המוכר גם הוא קנה את הרכב בהנחה מאוד משמעותית, של עשרות אלפי שקלים. הוא לא עושה לך טובה אם הוא מוריד את המחיר.

אם אתה יודע שאת המיקוח אתה מתחיל אחרי שהורדת 40% מהמחירון ומשם אתה מתקדם וזה בסדר מבחינת המוכר, לא רואה סיבה לא לקנות את הרכב (בהנחה והוא במצב מכני וקוסמטי שמניח את דעתך).

אגב - קונים בזול, מוכרים בזול. אם הוא קונה את הרכב ב-7K בערך, לאיפה הוא יכול כבר לרדת? בעוד שנתיים-שלוש אף אחד אפילו לא יתעניין במקוריות הרכב, אלא פשוט יקנה אותו ב-3K וזהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק.

בסכומים האלה זה אך ורק לטובתך. הרבה יותר חשוב לבדוק מצב מכאני ותחזוקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה ברכבים ממשלתיים לשעבר היא שבד"כ הם עוברים כמות נכבדת ביותר של ק"מ-אולי לשנתון 98 זה לא רלוונטי אך זה בהחלט יכול להשפיע על מצבו המכני של הרכב,שעלול להזדקק ליישור קו גדול במיוחד בגלל שחיקה ובלאי מצטברים.

אם מחירו של הרכב הוא בסביבות ה8K והמוכר לאחר הפחתה יבקש 4K השאלה היא,האם 4K יספיקו ליישור קו ?

הפחתה כספית קטנה יותר אמנם של בסביבות 2K תוכל לקבל גם מאדם בעל רכב פרטי ולדעתי,עדיף להוציא עוד 1-2K

ולקנות רכב,שלא עבר חיים קשים מידי.

אם לא היה ברור,מומלץ לוותר על האופצייה הזו ולחפש אחת פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...