Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אתמול בתל אביב קיבלתי דוח חניה, בערך בשעה 23 על זה שחניתי באזור כחול לבן ששמור ל4ב ו6ב1 (אין לי שמץ מה זה..אבל ברחוב לא היה כתוב על זה כלום...או לפחות לא ראיתי)

בדוח כתוב את מספר הרכב שלי עם שגיאה בספרה האחרונה, 8 במקום 5.

חשוב לציין שאני נהג משנת 2001 ולא קיבלתי עד היום אפילו דוח אחד (מוצדק). (קיבלתי בירושלים דוח אבל הוא בוטל, שילמתי במדחן ושכחתי לשים תפתק על החלון, שלחתי מכתב והוא בוטל).

אני לא תושב תל אביב

מה האופציות שלי?

תודה רבה! :cry:

פורסם

אני מניח שהקודים המוזרים הם אזורי חניה לתושבים.

אתה יכול לפנת לעיריה ולבקש לבטל את הדו"ח על סמך המספר השגוי - הרי המספר המצויין בדו"ח אינו של רכבך.

העניין הוא שאם העבירה מצולמת, וסביר שזה המצב, בקשתך תדחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל כרגע במילא אני לא יכול לשלם את זה, אני אלך לדואר ואשלם בעצם על דו"ח שמצוין בו רכב שלא שייך לי.

בעצם זה משאיר אותי רק עם האופציה של להגיש בקשה לביטול הדו"ח על סמך הטעות, ואם זה יידחה, ישלחו לי את הדו"ח המתוקן?

תודה

פורסם

הרכב על שמך / על שם מישהו אחר כתובתך / כתובתו מעודכנת במשרד הפנים / משרד הרישוי

נוהג להוציא דואר רשום

אם הנ"ל חיובי

קח את הדו"ח שקיבלת אותו על החלון ועשה ממנו עפיפון

המתן לקבלת הדו"ח בדואר רשום

ועד אז לא לעשות שום מעשה שקושר אותך לפשע החמור שביצעת כמו לכתוב מכתב לביטול

ייתכן ובגלל הטעות לא תקבל ייתכן ויבדקו וימצאו את מספר הרכב הנכון

5 ו 8 נמצאים אחד מעל לשני במקלדת של המסוף

האם בדו"ח מצויין אם צולם או לא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי.

הכתובת שלי לא רשומה בדו"ח. וגם לא מצוין שהרכב צולם. אעלה תמונה של הדו"ח מאוחר יותר שאגיע הביתה.

אז בעצם, לא לעשות כלום? החשש שלי שהסכום יתפח לו כנס כד השמן... :sly:

פורסם

ובמשרד הרישוי?

ואתה מוציא דואר רשום , כי אם לא תוציא ייחשב לך כאילו קיבלת אותו

את הדו"ח בדואר רשום אתה מקבל בסכום המקורי שלו ויהיה לך אז זמן של 30 יום לכתוב מכתב לביטולו או 90 יום לתשלומו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם במשרד הרישוי. מזא מוציא דואר רשום? מאיפה? אגב אם הם לא כתבו את מספר הרכב שלי נכון, איך הם יוכלו לזהות אותי כדי לחייב?

פורסם
הרכב על שמך / על שם מישהו אחר כתובתך / כתובתו מעודכנת במשרד הפנים / משרד הרישוי

נוהג להוציא דואר רשום

אם הנ"ל חיובי

קח את הדו"ח שקיבלת אותו על החלון ועשה ממנו עפיפון

המתן לקבלת הדו"ח בדואר רשום

ועד אז לא לעשות שום מעשה שקושר אותך לפשע החמור שביצעת כמו לכתוב מכתב לביטול

ייתכן ובגלל הטעות לא תקבל ייתכן ויבדקו וימצאו את מספר הרכב הנכון

5 ו 8 נמצאים אחד מעל לשני במקלדת של המסוף

האם בדו"ח מצויין אם צולם או לא

ראה את המודגש

דואר רשום .בד"כ אתה לא בבית ומשאירים לך הודעה לבוא להוציא אותו מסניף הדואר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה - עדכון במשרד הפנים נגרר מיידית למשרד הרישוי ולעוד גופים.

לפני כשבועיים עדכנתי כתובת במשרד הפנים, כעבור שבוע בדקתי בקופ"ח ובמשרד הרישוי והכתובת היתה מעודכנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השבוע הייתי בדואר עמד לידי מישהו ששילם את אגרת רשיון הרכב שלו אחרי שהוציא אותה ממשרד הרישוי . כתובת אצלם הייתה שונה מהכתובת במשרד על הפנים.

אכן ככלל עידכון במשרד הפנים גורם לעידכון במשרד הרישוי אבל כנראה יש גם היוצאים מהכלל ולכן רציתי שיבדוק שאכן הכתובת מעודכנת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הי

אני מבהיר את המלצתו של ישה ומצטרף -

אם המספר שגוי, ייתכן והדוח יישלח במכתב רשום למישהו אחר, וייתכן והמישהו הזה לא ישים לב וישלם אותו וכך אתה תהיה פתור מלשלם.

מבחינת ערעור - אין לך מה לערער. רוב הסיכויים שהדוח צולם, לכן מה שחשוב זה מה שצולם לא שגיאת תפוס בדוח עצמו.

בנוסף, זה לא שהדוח ניתן לך בטעות... חנית בכחול לבן באיזור שמוגדר לדיירים בלבד...

• תוכן חדש...