Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפלס העליון לא חונים כדי לא להפריע לרכב שיכנס לחניה הבאה, רק בחניה שממוקמת בסוף אפשר להחנות על המפלס העליון.

הפתח לבור הטיפולים נמצא בצד ימין מתחת למזגנים, בסרטון רואים פלטת ברזל יורדים עם סולם לבור.

שאני מוציא את הרכב מהחניה הרכב קריר ובלי אבק.

פורסם

יש אור מתחת לאדמה ? מה הגובה של החניות האלה ?(כלמור, אם יורדים למטה אפשר לעמוד בנוחות )

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש אור לעבודות תחזוקה, נהגים לא צריכים לרדת למטה הרכב יורד בלחיצת כפתור.

הכוונה היא שאתה יורד לעבודות תחזוקה, אתה יכול לעמוד (אתה לא כ-ל הזמן שפוף), אפשר לשטוף בתוך זה את האוטו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מבין שיש 2 עמדות לפחות (4 חניות מקורות ואופציה ל-2 נוספות) יפה מאוד!

אני חושב שבראיה לטווח רחוק ההשקעה שווה בהחלט!

והשאלה על הטיפולים היתה לטיפולים ברכבים כמובן, לא במערכת ההדראולית של המעלית.

ועוד שאלה: לא ניתן לתכנן מערכת של שלט, שתעצור אוטומטית, ולא תאלץ את הנהג לצאת מהרכב ולחכות?

פורסם

בחניה הזאת יש 5 מעליות שקועות שבכל אחת 2 חניות , 10 חניות בסך הכל.

שלט רחק לא בא בחשבון, הנהג צריך לעמוד ליד לוח הפיקוד, ובמקרה של תקלה ללחוץ על לחצן החרום שמופיע בסרטון.

המגרעת העיקרית זה לעמוד לעלות ולהוריד.

• תוכן חדש...