Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הנדחפים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואו

אני קורא כאן וקשה לי להאמין איך אנשים מצדיקים-בשורה התחתונה-את העבריינים האלו.

לחנך,להתרגז,לדבר ושאר הבלים.

רבותי, יש מקרים שצריך לשבור עצמות, יש מקרים שבהם צריך להיות שריף ויש מקרים כמו במקרה הזה שצריך פשוט להכחיד את התופעה מהשורש.

תקראו לזה חינוך או איך שבא לכם.

ערס/בבון/נבל שעוקף את תור הנהגים שומרי החוק (אבל לא רק חוק. אנשים מנומסים ומתורבתים) מצהיר קבל עם ועדה: "אני שם עליכם Xין עבה וגדול כי אני ערס/בבון ואתם לא מעניינים אותי".

בטיפוס כזה צריך לטפל.

הטיפול הנקודתי הוא לא לתת לו להשתלב בשום אופן. את הXין שלו שישמור לבית.

אנשים כאלו לא יתחנכו לעולם וחבל על הזמן. קנסות וסירוב להשתלב יעשו בסופו של דבר את העבודה.

רק למען הדוגמא, יש בעבודה שלי טיפוס שלא שם חגורה, מדבר עם 2 טלפונים במקביל ורמזור אדום בשבילו זאת המלצה.

כששאלתי אותו פעם אחת למה, התשובה שלו היתה - אף אחד לא יגיד לי מה לעשות.

אז בהזדמנות חגיגית אחת תפס אותו שוטר מדבר בטלפון, נוהגג במהירות מופרזת ובלי חגורה.

שלילה לשנה וחצי היתה התרופה בשבילו.

אני לא ראיתי שום תגובה שמצדיקה את ההתנהגות הנלוזה הזאת. יחד עם זאת חסימת הנדחפים מסוכנת, כפי שהוסבר, מסכנת את התנועה מעכבת אותה ולא אפקטיבית.

את פתרון הבעיות והחינוך יש להשאיר למשטרת התנועה, או לפנות לאפיקים התנדבותיים כפי שהצעתי (משמר אזרחי, במסגרת החוק), ו/או לקדם את נושא האכיפה באמצעות סרטון מצולם.

מה שאתה ואחרים מציעים זה לקיחת החוק לידיים ובריונות בפני עצמה (מענה בבריונות לבריונות).

• תגובות 336
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא לוקח שום חוק לידים.

אני פסיבי. מתנהל 20 ס"מ מהפגוש שלפני.

לא רואה מה קורה בצד שמאל שלי.

איפה לקחתי את החוק לידיים? בזה שלא אפשרתי לערס שלקח את החוק לידיים להשתלב?

פורסם

פעם אחת בחורה אחת חתכה מצד ימין (יש פנייה גם ימינה בצומת שכביכול יש לה נתיב נפרד אבל הנדחפים לפעמים משתמשים בו כדי להדחף שמאלה בהמשך) ונדחפה לפניי עם איזה רכב קטן כזה. נסעתי אחריה עד הצומת, ואז ממש לפני הצומת נתתי מכת גז עם האימפלה חתכתי אותה מימין (הצומת רחבה יחסית) ופשוט נעמדתי לפניה כשהרכב ממש באלכסון ביחס לצומת, היא נבהלה מאוד, אמרתי לעצמי טוב מאוד ופשוט נסעתי.

אני מצטער מאוד, אבל מה שאתה מתאר כאן זה ממש לא מעשה אצילי. בחורה מסכנה עם רכב קטן שלא יודעת לנהוג.

אני בטוח שלא היית עושה מעשה ביריונות שכזה למישהו עם סילבראדו, כי הוא פשוט היה נוגח עם טנדר שלו ברכב שלך. עם פגוש פלדה מחובר לשלדת סולם חזקה מאוד הוא היה נכנס לך במקומות איפה אין לך קורות בטיחות.

להיות חזק על חשבון חלש - זה ממש לא מעשה גבורה.

:mm_nah::mm_nah::mm_nah:

אם מישהו בכביש עושה שטויות פשוט תתרחקו ממנו. על תנסו לשחק משחקי אגו וביריונות. כביש זה לא זירת קרב. והכי מגעיל זה לשחק משחקי אגו עם אנשים חלשים - זה ממש רמה נמוכה ביותר. אני בטוח מי שמחשק משחקים כאלה, הוא עושה את זה רק נגד מי שהוא מרגיש בטוח מולו: ממש "גבר גבר". אותו אחד לא ישחק משחקים כאלה עם ערסים או מישהו שניראה מפחיד או נוסע ברכב מפחיד.

די כבר למשחקים כאלה! מי שיוצא לכביש בשביל משחקים או ריגושים שיסע באותו יום בתחבורה ציבורית או לא יצא לכביש בכלל.

תיהיו סובלניים, ככה הרבה יותר בטיחותי וכיף לנהוג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם חלק מהאנשים פה מעדיפים לתת לנדחף את שלו כי זה סיכון בתאונה, אני ממליץ שיתחיל לנסוע באוטובוס.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא לוקח את החוק לידיים, אבל מה שאתה עושה מעכב את התנועה שתקועה מאחורי הנדחף וגם לא שומר על מרחק סביר מהרכב שלפניך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש לי את זה כמובן ב"יותר מתנשא", אבל מבחינתי זה הזמן ללכת הלאה. אתה "תחנך בבונים", באופן מחושב וזהיר כמובן, ואני יצקצק בלשוני.

אצקצק. אם כבר מתנשא אז עד הסוף 8)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מצטער מאוד, אבל מה שאתה מתאר כאן זה ממש לא מעשה אצילי. בחורה מסכנה עם רכב קטן שלא יודעת לנהוג.

אני בטוח שלא היית עושה מעשה ביריונות שכזה למישהו עם סילבראדו, כי הוא פשוט היה נוגח עם טנדר שלו ברכב שלך. עם פגוש פלדה מחובר לשלדת סולם חזקה מאוד הוא היה נכנס לך במקומות איפה אין לך קורות בטיחות.

להיות חזק על חשבון חלש - זה ממש לא מעשה גבורה.

:mm_nah::mm_nah::mm_nah:

וואו ממש אויב המדינה הפכת אותי, חכם על בחורות קטנות ומסכנות, איזה עיוות של המציאות :)

ירדתי גם על איזה מנייאק בקפטיבה שחורה שחושב שהעולם מגיע לו, So? זה שהיא במקרה בחורה קטנה ומסכנה לא הופך אותה לצודקת או לפחות בבון מכל בבון אחר, בהקשר הזה כמובן.

סילברדו או במוו שחורה סדרה 7, לא מעניין אותי, אם הייתי רואה לנכון הייתי חוסם בכל מקרה. ולא אני לא אדיוט עד כדי כך, לעולם לא הייתי עושה משוה שמסכן אותי... עד לא מזמן (עבודה קודמת) הייתי גם מסתובב עם הגלוק צמוד, לכל מקרה שלא יהיה, כי אי אפשר לדעת מה יכול להתפתח בארץ הבבונים :(

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

SlowRide, זה לא עניין של חצי דקה, ממש לא. היו פעמים שבהן הנסיעות שלי התארכו ב10-15 דק' בגלל רמזורים קצרים וזה שעל כל אחד שחיכה כמוני היו 4 שנדחפו. זה הרבה זמן במונחים שלי, בעיקר בימים בהם אני די מחושב על הדקה.

אני מבין שלגבי השאר לא נשכנע אחד את השני. אני לא יודע גם אם התופעה הזו תעלם מתישהו, אבל בינתיים בכל בוקר מחדש זה אחד הדברים שהכי גורמים לי לרצות לארוז את חצפיי ולעוף מישראל. ולא בגלל העוד 10 דק' בפקק, אלא בגלל תחושת ה"אדם לאדם זאב" שהתופעה הזו כל כך מקצינה, אצלי לפחות.

מנסה בכנות להבין את משמעות הפיסקה האחרונה שבמצוטט ומאוד מתקשה. אודה על הבהרה או תירגום אם המדובר בשפה שאינה עברית. תודה.

כן, בשמחה.

המטרה היחידה של התגובות שלך בשרשור הזה היא להראות שאתה לא בבון ולנסות לחנך את מי שנתפס כאן כאלו על ידך (אני, yonisi, אולי אחרים). גם אתה, או בעיקר אתה, מנסה לחנך אנשים ועוד בצורה די מגעילה (תשווה את סגנון התגובות שלך לזה של slowride ותראה כמה הבדלים). אז מה בעצם ההבדל בינך לבין אלו שאתה לא מסכים איתם? שאתה מנסה לחנך בעולם הוירטואלי. פה, כפי שכבר ציינתי, קל להיות גיבור מאחורי מקלדת ומסך. איפה הבגרות המלומדת שלך בתגובות אלי ובניסונות לרדת עלי? הלכה לאיבוד בתוך הניסיון לכתוב בעברית תקנית ולהשמע מתחכם ומתוחכם?

נ.ב רדוקציה זה לא מושג כזה מסובך. בטוח שאתה יכול למצוא לו מספר פרושים בחיפוש של 5 שניות בגוגל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אחי היקר, כולנו פה, אם טרם שמת לב, מצויים מאחורי המקלדת ומוגנים במקלט החם של האנונימיות, גם אני, גם אתה, גם יוניסי, כולם. אני לא מנסה לחנך אף אחד בין בגלל העדר יומרה בין תוחלת, אנחנו מנסים לנהל כאן דיון שיש עימו ובצדק גם העברת ביקורת כשהיא ראויה, אני לא מספר לך ממה העמדה שלך או של אחרים נובעת, אני מתייחס לגופה של עמדה, אתה מאידך מתעקש להעביר ביקורת גם לגופו של אדם כשיש לך בעיה עם עמדתו, מוצא פחדנות מקום שאינה, מוצא התנשאות מקום שאינה, בקיצור, לא בר שיח נאות מבחינתי לדיון עניני. ועם כל זה שתהיה לך שנה טובה ומאושרת.

פורסם
אחי היקר, כולנו פה, אם טרם שמת לב, מצויים מאחורי המקלדת ומוגנים במקלט החם של האנונימיות, גם אני, גם אתה, גם יוניסי, כולם. אני לא מנסה לחנך אף אחד בין בגלל העדר יומרה בין תוחלת, אנחנו מנסים לנהל כאן דיון שיש עימו ובצדק גם העברת ביקורת כשהיא ראויה, אני לא מספר לך ממה העמדה שלך או של אחרים נובעת, אני מתייחס לגופה של עמדה, אתה מאידך מתעקש להעביר ביקורת גם לגופו של אדם כשיש לך בעיה עם עמדתו, מוצא פחדנות מקום שאינה, מוצא התנשאות מקום שאינה, בקיצור, לא בר שיח נאות מבחינתי לדיון עניני. ועם כל זה שתהיה לך שנה טובה ומאושרת.

אחי המלומד, יש כאלו מאיתנו שמתנהלים על פי עקרונות מסויימים בחייהם, יש כאלו שמטיפים לעקרונות מתוך צביעות או צדקנות אל כל דבר אחר. יש גם כאלו שפוחדים לפתוח את הפה בעולם האמיתי, אך מתעקשים להיות גיבורי מקלדת. אני כמובן לא מכיר אותך ולא יודע לאיזו קטגוריה אתה משתייך. מה שאני כן יודע לעשות, זה לצטט אותך. הנה:

זה שאתה לא רודף אחרי חוטאים בכביש על בסיס קבוע, אינו מפחית מחומרת התופעה

המערבונית הזו.

האמונה בצדק מוחלט, נאה ומרוממת ככל שתהיה, מפחידה למדי ומרבית

אלו שאוחזים בה באמת וחיים לפיה מוצאים את עצמם בחלק נכבד מהמקרים בבתי סוהר. אני

מעריך שאתה קצת מסייג את האמונה הזו ואת יישומה, לאותם מקרים בהם אתה משוכנע שהצד

השני קצת פחות מסור לאמונתו ממך וחשוב מכל שאין איזה שוטר בסביבה.

אני לא מכיר

אותך, נכון, אני מתייחס אליך לפי מה שאתה כותב, כמו שאתה נוהג כמובן ביחס

אלי.

אני גם לא מלגלג, להפך, אני מאוד מצטער שאינך בודד בתפיסה הילדותית הזו

שאתה מציג כאן ושלפחות אם להתייחס לשירשור הזה היא נחלתם, ברמה כזו או אחרת, של

מרבית החברים כאן.

מצד שני, אתה לפחות מציג איזו תפיסה של או.קיי. קוראל ולכן

אין לי באמת ויכוח איתך. הבעיה היא באילו שסבורים כי בחינוך נכון של אחיהם לכביש,

גם אם הם קוראים לזה "אזרחות טובה", הם יביאו לשינוי, ובמיוחד מבלי להבין שלא רק

שאין זה תפקידם, זו בסך הכל תשובה ביריונית על מעשה ביריוני של אחר.

אז הנה, אתה דווקא כן מספר לנו מתוך מה העמדה שלנו נובעת ומנתח אותנו ("תפיסה ילדותית", מודגש בציטוט כדי שיהיה לך נח יותר, כמו גם "רצון לחנך" ועוד).

לא ניהלת פה שום דיון על שום דבר. קבעת שאני בריון ושאני ויוניסי ושאר אלו שלא נותנים להדחף "ילדותיים", ובצורה די אוטומטית הצבת את עצמך מנגד כאדם בוגר, שקול ומתון.

שוב, מציע לך לקרוא את התגובות של SlowRide ואז את שלך. שים לב שמה שלך היה חשוב להדגיש מתגובתך הראשונה הוא שכל מי שלא מסכים איתך הוא "ילדותי" (להלן העברת ביקורת על אנשים ולא על העמדות שלהם, בניגוד למה שאתה טוען שאתה עושה).

למילים, משפטים וביטויים שאתה בוחר יש משמעות, כמו שאתה בטח יודע. זה גם חלק מהשפה. גם את זה כדאי לזכור.

שתהייה גם לך שנה מצוינת ובוגרת במיוחד!

עריכה:

נ.ב, הנה לך עוד ציטוט שלך מתייחס לעמדה ולא לאדם. תהנה:

הויכוח האוילי הזה שמתנהל לו פה הוא כמובן תולדה של צרוף הרצון "לא לצאת פראייר", או מה שידוע גם כאגו מפותח מדי והתחושה המטומטמת למדי של חלקנו שאנחנו אחראים גם על חינוכם של נהגים סוררים אחרים ושאם נראה להם שההתנהגות לא משתלמת הם ילמדו ויחזרו למוטב.

כן, בכלל אין פה התחייסות לאנשים. רק לעמודת שלהם. ברור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יכול להיות שהחכמה באה עם הגיל (סליחה על ההתנשאות...) אבל אחרי שראיתי הכל ב 65 שנותיי אני פשוט נותן להם להשתלב. בכך אני משיג שלוש מטרות:

1. אני לא יורד לרמה שלהם

2. אני מסייע בזרימת התנועה

3. אני נשאר רגוע שזה תורם לבטיחות.

איש לא יחנך את העבריינים האלה ולצערי איש גם לא מפקח על העבריינים האלה אז אני נוהג "בהתאם לתנאי הדרך" והעבריינים הם חלק מ"תנאי הדרך".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין חכם כבעל ניסיון.

יבגני, אני חושב שעל הכביש ההתנהלות צריכה להיות אחרת מבשאר המקומות. צריכים להיות פחות "אנושיים" ויותר מחושבים, זה הכל.

אני מצטער שאתה חווה כמויות כאלה גדולות של זבל בכבישים. אולי באמת אם הייתי במצב שלך הייתי חושב אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה ב-20 ס"מ היא שאתה חושף את עצמך לתאונה עם זה שלפניך.

זה משחק שבסופו אתה יכול להפסיד וזאת הבעיה הגדולה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה לא לוקח את החוק לידיים, אבל מה שאתה עושה מעכב את התנועה שתקועה מאחורי הנדחף וגם לא שומר על מרחק סביר מהרכב שלפניך.

אם כבר. כבוד המלך שהתור לא מכבודו מעכב את התנועה. לא אלו שמסרבים לתת לו להשתלב. אני לא מבין איך קורה שבריון כביש מצפצף על כולם ובכ"ז נאמר פה בקול אחיד וברור שמי שחיכה בתור ולא מוכן לתת מקום לבריונים האלה. הוא זה שמעכב את התנועה.

רוצים תנועה זורמת? זרקו את הבריונים האלה מהכביש. זה הרכב שלו שעומד באמצע נתיב נסיעה. לא שלי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...