Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עברתי תאונה נסעתי לפי החוק ושמרתי מרחק והכל

אבל הנהג מלפני עצר ממש עצירה פתאומית על מעבר החציה

ולחצתי על הברקס אבל בכל זאת נכנסתי בו לרכב שלו אין נזק לא רואים משהו

שלי קרה לו נזק עכשיו השאלה מה רצוי לעשות שנינו נסענו עצמאית לבית החולים לצילומים וכו

ושיחררו את שתינו אני התלוננתי על הצוואר והצלעות בטופס לא רשמו כלום רק שמתלונן על הצלעות

וזה שקר עכשיו מה ניתן לעשות כדי לקבל החזר הקופת חולים רוצה אישור מהמשטרה

מה כדי לעשות במצב הזה לפנות למשטרה או לביטוח שלי? מה ניתן לעשות אני ממש עובד עצות

פורסם

על נזקי גוף עליך לתבוע את הביטוח חובה שלך.

אם במיון בדקו אותך ולא מצאו כלום, תוכל לתבוע רק על החזר הוצאות מיון ואולי הפסד של ימי עבודה (מחלה).

למשטרה אין לך למה ללכת כי לא ברור מי האשם בתאונה (שמירת מרחק נועדה כדי למנוע התנגשות במקרה של עצירה פתאומית, אם התנגשת לא שמרת מספיק מרחק בהתאם למהירות).

פורסם

ראשית תהיה בריא

שנית תפסיק להיות היסטרי

שלישית לא נסעת כחוק כי אם היית נוסע כחוק לא היית נכנס ברכב מאחוריך

לא ברור איזה נזקים נגרמו בתאונה נזק גוף אתה סובל מכאבים הגבלה כתוצאה מהמכה. מה נכתב בסיכום גליון השחרור שלך מבית החולים. בכמה חוייבת בבית החולים על המיון בדיקות וכו'

אתה נהג חדש?

נזק לרכוש?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום עברתי תאונה נסעתי לפי החוק ושמרתי מרחק והכל

אבל הנהג מלפני עצר ממש עצירה פתאומית על מעבר החציה

ולחצתי על הברקס אבל בכל זאת נכנסתי בו לרכב שלו אין נזק לא רואים משהו

שלי קרה לו נזק עכשיו השאלה מה רצוי לעשות שנינו נסענו עצמאית לבית החולים לצילומים וכו

ושיחררו את שתינו אני התלוננתי על הצוואר והצלעות בטופס לא רשמו כלום רק שמתלונן על הצלעות

וזה שקר עכשיו מה ניתן לעשות כדי לקבל החזר הקופת חולים רוצה אישור מהמשטרה

מה כדי לעשות במצב הזה לפנות למשטרה או לביטוח שלי? מה ניתן לעשות אני ממש עובד עצות

לצורך הבהרה נוספת, סעיף שמירת המרחק הוא:

49. (א) לא ינהג אדם רכב בעקבות רכב אחר אלא תוך שמירה על ריווח המאפשר לעצור בכל עת את הרכב ולמנוע תאונה, בהתחשב במהירות הנסיעה של שני כלי הרכב, במצב הדרך ובמצב הראות והתנועה בה.

(ב) בלי לגרוע מן האמור בתקנת משנה (א), לא ינהג אדם רכב בעקבות רכב אחר הנוסע לפניו באותו נתיב אלא אם כן הוא שומר על מירווח זמן של שניה אחת לפחות כדי לעבור, במהירות נסיעתו אותה שעה, את המרחק שבין שני כלי הרכב.

אם נכנסת ברכבו לא שמרת מספיק מרחק לפי סעיף א'.

באופן עקרוני אתה לא אמור לפנות לקופ"ח שלך, נזקי גוף מכוסים ע"י ביטוח החובה ולא ע"י קופת החולים.

בכל מקרה דע שאם אתה או הצד השני לתאונה פונים למשטרה התאונה תרשם כאשמתך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן שמרתי מרחק הנהג מלפני עשה עצירה פתאומית על מעבר החציה

ובמכתב שחרור רשום שיכול ללכת הביתה השאלה היא מה כדי לעשות לפנות רק

לביטוח או מה?

פורסם

ומה בנוגע לביטוח שנה הבאה לא יבטחו אותי? עקב שזה תאונה שניה באותה שנה?

או מה יהיה סכום הביטוח עקב זה? חייב להפעיל ביטוח?

פורסם

שמרת מרחק לא מספיק נקודה, אתה מוזמן לקרוא את הסעיף שציטטתי לך, אם תוגש במשטרה תלונה על תאונה, אתה תואשם כאחראי לתאונה והסיבה תהיה אי שמירת מרחק.

השחרור שלך מביה"ח לא כלל שום צעדים הלאה? המשך טיפול וכו'?

מה עם השחרור של הנהג השני?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הצד השני גם השתחרר

ואין המשך טיפול רק מעקב אצל הרופא משפחה

והאם יש אפשרות לשלם בעצמי את הבדיקה כדי שלא יגיע לביטוח ולמשטרה?

כי אז שנה הבאה הביטוח ירצה כפול כסף

פורסם
הצד השני גם השתחרר

אין מה לומר עשית שטויות וכנראה אתה לא נהג להיט.

2 אפשרויות-

-לשלם עבור המיון מכיסך, להצטער שבכלל פנית לשם (חשבת שתקבל מליונים מהביטח?) ולשכוח מזה.

-להגיש דיווח תאונה במשטרה. בטופס מציינים את פרטי הביטוח, נהגים וכל רכב נוספים. עם זה אתה ניגש למחלקת גבייה בבי"ח והם מסדירים את התשלום עם הביטוח. זה כמובן יירשם לך כתאונת דרכים במחשב המשטרתי ויש סיכוי טוב מאוד שתקבל משפט על גרימת תאונה כמו שהסבירו לך. בנוסף הביטוח יתייקר שנה הבאה

עכשיו הבחירה שלך

פורסם
הצד השני גם השתחרר

כן ואני מניח שהצד השני ירצה שתשלם גם על הבדיקה שלו במיון.

ואז תוכלו לסגור את העניין ביניכם ללא פנייה למשטרה.

כל זה עניין תיאורטי לחלוטין, עד כמה שזכור לי יש חובה לדווח למשטרה על כל תאונה שבה היו נפגעים, אני לא בטוח האם נפגע זה מי שהגיע למיון (כולל עצמאית) או מי שלא שוחרר בתום הבדיקה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין מה לומר עשית שטויות וכנראה אתה לא נהג להיט.

2 אפשרויות-

-לשלם עבור המיון מכיסך, להצטער שבכלל פנית לשם (חשבת שתקבל מליונים מהביטח?) ולשכוח מזה.

-להגיש דיווח תאונה במשטרה. בטופס מציינים את פרטי הביטוח, נהגים וכל רכב נוספים. עם זה אתה ניגש למחלקת גבייה בבי"ח והם מסדירים את התשלום עם הביטוח. זה כמובן יירשם לך כתאונת דרכים במחשב המשטרתי ויש סיכוי טוב מאוד שתקבל משפט על גרימת תאונה כמו שהסבירו לך. בנוסף הביטוח יתייקר שנה הבאה

עכשיו הבחירה שלך

מתביעה אחת פרמיית ביטוח החובה לא עולה.

פותח השרשור, עצם המושג שמירת מרחק אומרת שעליך לשמור מספיק מרחק, כך שגם אם הנהג שלפניך "פתאום יעצור" אתה עדיין תספיק לבלום בהתאם למהירות שלך. לכן, לא שמרת מספיק מרחק, נקודה. טיפ קטן, שים לב שהעצירות ה"פתאומיות", קוראות לרוב לפני מעברי חציה (כמו שקרה לך), כי הרבה פעמים אנשים חושבים שמעבר חציה הוא מגן קסום שמאפשר להם להתפרץ לכביש. לכן, בעיקר באזורים של מעברי חציה והולכי רגל, יש לשמור מרחק רב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שאלה נוספת אני צריך להפעיל את ביטוח החובה או צד ג' כדי שהביטוח ישלם את הצילומים בבית החולים?

ועקב כך גם יעלה הפוליסה שנה הבאה אז האם יש דרך לעקוף זאת אם אני מעביר בעלות על הרכב האם זה משתנה

למחיר הרגיל הפוליסה?

פורסם

לגבי נזקי גוף אתה מפעיל את ביטוח החובה

תאונה אחת בשנה לא תעלה לך את הפרמיה בשנה הבאה

העלאת הפרמיה בביטוח החובה לא קשורה לרכב אלא לנהג לכן העברת בעלות לעיניין זה ברכה לבטלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...