Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מישהו בקהל עם מנוי לalljobs ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המשרות הטובות שם עולות כסף. הצעות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא יודע אם מדובר במשרות הכי טובות אך בחלט הכי מסקרנות. אגב, חלק מהמשרות ניתן למצוא באתרים חינמיים כמו jobmaster ודרושים.

פורסם

מניסיון שלי ושל אישתי, המנוי לא תורם הרבה.

linkedin יכול לעזור מאוד. ירידי תערוכה יכולים לעזור.

הדרך הכי טובה שאני מכיר?

כנס לכל החברות בהן אתה מעוניין לעבוד, מצא את אזור התעסוקה, מצא משרות שיכולות להתאים לך, בעזרת חברים הגש קורות חיים וצפה לשיחות טלפון.

את העבודה הנוכחית שלי מצאתי בעזרת חברה של אישתי. (העבירה קורות חיים שלי ישירות ל- HR)

את העבודה הבאה שלי (אני מתחיל עוד שבועיים!!!), מצאתי דרך יריד תעסוקה של YAD2. קורות החיים הגיעו ישירות ל- HR ומשם ישירות למנהל הישיר. לא היו סינונים של חברות השמה למיניהן.

פורסם

יש בארץ 3 צורות למצוא עבודה:

- לשלם כסף לאתרים כאלו כי כל מה שלא בתשלום זה לרוב זבל

- להיות עצמאי

- למצוא עבודה דרך מישהו שאתה מכיר כי כל העבודות פה פשוט נלקחות על ידי אנשים שמכירים אנשים אחרים בכל מקרה. לרוב, לא יסתכלו יותר משתי שניות על קורות החיים שלך כי כבר יש מישהו ברשימה שמכיר את הבן דוד של האבא של ההיא מכוח אדם.

פורסם

באיזה תחום אתה מחפש עבודה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
באיזה תחום אתה מחפש עבודה?

טרום התמחות משרד עו"ד

או תחום המחשבים , helpdesk, system רשתות תקשורת וכל היוצא בזה.

אני מתחיל בקרוב שנה שלישית של לימודי משפטים. אז מה שיותר יתאים לי בעקרון.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש 2 משרות שראיתי שפורסמו היום בALLJOB וכמובן הם רק למי שהוא מנוי. יש דרך כלשהיא להגיע למעסיק ולשלוח לו קו"ח?

פורסם

תנסה לעשות גוגל על טקסט המודעה הגלוי ולראות מה עולה בחכתך. קח משפטי מפתח וחפש אותם, לא את כל המודעה כולל הבולטים.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...