Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך, דובר על זה לא אחת בפורום. ישנם מכוניות כמו טיוטה שאתה פשוט מסובב מנעול עם המפתח ואז נדלקת לך מנורה שמתריאה לך שהכרית מנותקת.

בשאר המכוניות שאין את הפטנט הזה אז פשוט צריך "לשחק" עם המערכת. בגדול, הדעה של רוב האנשים שלא שווה לשחק עם זה. עדיף עם כבר להושיב את הילד במושב האמצעי מאחורה. גם ככה זה המקום הכי בטוח ברכב.

כמובן שיש את הסכנה "שמשחק" עם כרית האויר תדפוק משהו במערכת. כמו כן, מה תעשה שאתה לא מסיע את התינוק אלא נוסע רגיל? אתה מוכן לקחת את הסיכון של כרית אויר מנותקת?

אם בכל זאת, למרות הכל אתה נחוש בדעתך אז אתה יכול למצוא עוד מידע כאן.

בהצלחה ושבוע טוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=1811395

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם עדיין יש לך בעיות עם קישור לא תקין אז תסתכל כאן בסרגל למעלה. תלחץ על אופצית החיפוש ותירשום "ביטול כרית אויר". זה ייתן לך תוצאה של שירשורים בהם דובר בעניין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

במידה ואין ספר רכב (מי קורא אותו בכלל , סתם נייר גלגול) , יש אפשרות למצא באינטרנט....

http://www.mazda.ca/MciWeb/displayPage.action?pageParameter=ownersManual

וממה שאני מצאתי למזדה 2 יש מערכת חכמה שמזהה את משקל הכסא ומבטלת את כריות האוויר, ואין לה אפשרות לנתק לגמרי את הכריות.

• תוכן חדש...