Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי מכה בכנף כבר המון זמן, שעד היום לא עשיתי איתה שום דבר, בעיקר בגלל פחד מהבדלי צבע.

המכה הזאת מאוד מציקה לי בעין , ובזמן האחרון החלטתי שאני כן רוצה לתקן אותה, כי גם התחיל לי קילוף בבגאג' אז אולי על הדרך נתקן גם את הכנף.

אז כמו שנאמר הפחד זה בעיקר בגלל הבדלי צבעים, הסיבה הזאת מוצדקת? האם יש סיכוי מאוד גבוה שיהיה הבדלי צבעים אם אני אלך לפחח שיתקן לי את המכה הזאת?

השאלה גם אם זה בכלל משהו שאפשר לתקן בצורה כזאת שהכנף תחזור למצב כמו חדש בלי קשר לצבע, או שהמכה קצת בעיתית שעדיף לא לגעת או אם כבר להחליף כנף?

h0rz.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אם תחליף כנף על כל מכה קטנה (מה שיש נחשב כזה) תצטרך להחליף את כל פח הרכב.

אתה צריך תיקון מקומי -פחח טוב יודע איך להתאים את הצבע שלא תזהה הבדלים

או לצבוע את כל הכנף בשלמותו. ( עדיף מבחינת מריחת לכה שרואים אם מסתכלים מהצד)

אגב גם אם יש מעט הבדלי גוונים זה תמיד עדיף על מכה.

פורסם
אם תחליף כנף על כל מכה קטנה (מה שיש נחשב כזה) תצטרך להחליף את כל פח הרכב.

אתה צריך תיקון מקומי -פחח טוב יודע איך להתאים את הצבע שלא תזהה הבדלים

או לצבוע את כל הכנף בשלמותו. ( עדיף מבחינת מריחת לכה שרואים אם מסתכלים מהצד)

אגב גם אם יש מעט הבדלי גוונים זה תמיד עדיף על מכה.

אז אתה אומר שזה שטויות לתקן את זה? יתקנו את זה וזה יראה כאילו לא הייתה מכה מעולם?

לגבי הבדלי הצבעים, אם זה יצא צבע קרוב מאוד אז אני יהיה מרוצה, הפחד שזה יצא צבע בגוון שהוא שונה בהבדל מורגש.

דבר שני זה שביקשתי כמה פעמים המלצות מאשנים שצבעו חלקים ברכב מאזור חיפה והקריות ומעולם אף אחד לא נתן לי המלצה למקום טוב שהוא עצמו עשה שם פחחות וצבע, כאילו אנשים מפחדים להמליץ על מקום טוב, או שרוצים לשמור את זה לעצמם.

פורסם

הרכב שלך ישן והצבע דהוי,

מן הסתם ייראו הבדלי צבע מרכב חדש.

תנסה פוליש יש סיכוי שהפסים הלבנים יירדו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הרכב שלך ישן והצבע דהוי,

מן הסתם ייראו הבדלי צבע מרכב חדש.

תנסה פוליש יש סיכוי שהפסים הלבנים יירדו.

איך בידיוק קבעתה שהצבע שלי דהוי? אני מת על אנשים כמוך שקובעים דברים בלי לדעת מה מי מו למה כמה ואיך..

ולמה אתה חושב שהפסים הלבנים האלה זה מה שמפריע לי? כן יהיה ממש מגניב אם אני יעלים את הפסים והמכה תשאר.

פורסם

פוליש אולי מוריד שפשופים חיצוניים, אבל מה עם המכה/מעיכה? להשאיר אותה לדורות הבאים.

מכות ברכב מתקנים למי שחשוב לו מראה הרכב -בוודאי למי שנכנס לכאן לפורום שעוסק למי ששכח בדיטיילינג.

אני אגב רץ לצבעי על מכה קטנה יותר.

כאמור בפעם המי יודע כמה שאני חוזר על זה כמו מנטרה (ואני לא אוהב מנטרות) אין בעיה להתאים צבע

למי שיודע דבר או שניים בצבעות/פחחות. לצערי אני לא מכיר צבעי רכב מחיפה. אבל אני בטוח שגם שם

יש כמה צבעים/פחחים טובים.

פורסם
פוליש אולי מוריד שפשופים חיצוניים, אבל מה עם המכה/מעיכה? להשאיר אותה לדורות הבאים.

מכות ברכב מתקנים למי שחשוב לו מראה הרכב -בוודאי למי שנכנס לכאן לפורום שעוסק למי ששכח בדיטיילינג.

אני אגב רץ לצבעי על מכה קטנה יותר.

כאמור בפעם המי יודע כמה שאני חוזר על זה כמו מנטרה (ואני לא אוהב מנטרות) אין בעיה להתאים צבע

למי שיודע דבר או שניים בצבעות/פחחות. לצערי אני לא מכיר צבעי רכב מחיפה. אבל אני בטוח שגם שם

יש כמה צבעים/פחחים טובים.

תודה, המכה הזאת באמת מציקה לי, לא אכפט לי להשאר עם האוטו שלי למרות שאני חושב למכור אותו.

אבל הוא מוצע למכירה כבר הרבה זמן, ואחת הסיבות שהוא לא נמכר היא גם בגלל המכות הקטנות, אבל בעיקר כי אני לא מוכן למכור אותו במחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון שהו גם ככה נמוך, אך אני בטוח שהיו קונים אותו אם לא היו מכות בכלל.

בתמונות הוא מאוד פוטוגני חח לא מיזמן בא אלי מישהו שהיה מוכן לקנות את הרכב ב 1000 שקל מעל המחירון (יש גם טסט לשנה) אבל שהוא בא לראות את הרכב הוא ראה את המכות והשיפשופים וירד לו החשק מהאוטו.

אז אני מרגיש שזהו אני חייב לתקן את זה גם בשבילי וגם כדי שאני יצליח למכור במחיר טוב.

הבעיה שאני לא מכיר מקום אמין ומקצועי שיעשה את העבודה מקצועית וטובה.

פורסם

טיפול קטן ברכב (גם לפני מכירה וגם בכלל) מעלה את ערך הרכב פלאים.

לא היה רכב אחד (גם ישנים) שלא העפתי במכירה.

טפל במכה דבר ראשון+ עשה פלסטלינה +ווקס וניקוי פנימי- ותראה איך הרכב נמכר ללא בעיה.

בהצלחה.

פורסם
טיפול קטן ברכב (גם לפני מכירה וגם בכלל) מעלה את ערך הרכב פלאים.

לא היה רכב אחד (גם ישנים) שלא העפתי במכירה.

טפל במכה דבר ראשון+ עשה פלסטלינה +ווקס וניקוי פנימי- ותראה איך הרכב נמכר ללא בעיה.

בהצלחה.

צודק, הרכב הזה יכול להמכר בקלות יש לו את כל הנתונים להמכר בקלות, הצבע שלו לפי דעתי מאוד יפה וממש מתאים לו.

אחרי שטיפה האוטו ניראה נוצץ, אז אני רק יכול לדמיין איך הוא יראה לאחר פוליש, וקניתי מכונת פוליש ואת כל הציוד, ואני מתכוון לנסות את הפוליש על הרכב הזה.

בכללי הכל תקין ברכב, וחוץ מכמה מכות קטנות ושיפשופים, אם אני אסדר את זה, והרכב יעבור פוליש, הוא ימכר בקלות, ובמחיר טוב, אין סיבה שלא.

הינה תמונות שלו בזמנים יותר טובים, חבל שאז לא התעניינתי בנושא הדיטיילינג הייתי שומר לפחות על הצבע שלו יותר טוב.

182318_416890024997722_2072341785_n.jpg

72902_412238608796197_480158809_n.jpg

היום כבר אין את הבקליות וכל הבגאג' מתקלף, מצב מאוד מבאס

v671.jpg

• תוכן חדש...