Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מעונין לעשות קארבון בתוך הרכב שלי (פולו 2009) על החלק של המערכת והמזגן .

volkswagen_polo.1.4.06_onC.jpg

החלק האמצעי בין ההגה לתא כפפות עצמו כמו שאפשר לראות בתמונה

השאלה איפה אפשר לעשות דבר כזה ?

(אני מאזור אשקלון)

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

זה חומר מאוד סלחני, תזמין מאיביי חתיכה לגודל, נראלי חתיכה של 1.27X30 תספיק והם נמכרות בפחות מ20 ש"ח,

תנסה לעשות מקס' הרסת חתיכה קטנה של קרבון, בהצלחה !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
זה חומר מאוד סלחני, תזמין מאיביי חתיכה לגודל, נראלי חתיכה של 1.27X30 תספיק והם נמכרות בפחות מ20 ש"ח,

תנסה לעשות מקס' הרסת חתיכה קטנה של קרבון, בהצלחה !

אני מעונין לעשות פשוט עבודה מקצועית ממש לפרק את כל החלק ולצפות אותו .

אני מחפש מקום שעושה את זה ברמה גבוהה

פורסם

מקומות אנשים אחרים יציעו כי אני לא מכיר,

בכל אופן העלות תהיה גבוהה לדעתי, כיוון שיש הרבה עבודה בפירוק החלק.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מקומות אנשים אחרים יציעו כי אני לא מכיר,

בכל אופן העלות תהיה גבוהה לדעתי, כיוון שיש הרבה עבודה בפירוק החלק.

לא עדיף פירוק של החלק?

פורסם
לא עדיף פירוק של החלק?

תמיד עדיף לפרק את החלק כדי שיהיה הכל פיקס, אבל אפשר גם בלי פירוק לעשות וקצת להתאמץ שיהיה יפה, עשיתי את הג׳נטים שלי במדבקת קארבון...

(שימו לב, יש רווחים אחרי הנקודות, תמחקו אותם, ואז תוכלו לראות את את התמונה)

ליפני הדבקה

s018. radikal. ru/i510/1308/5f/9dc6f9e0efa3. jpg

אחרי הדבקה

s020. radikal. ru/i720/1308/c2/329fc80f1fe3. jpg

:wink:

פורסם

^ הלינקים שלך לא עובדים.

אני מכיר הרבה מקומות באזור הצפון שעושים את זה, אני עשיתי פעם קרבון למראות הרכב, זה לא זול, וזאת עבודה פשוטה ומהירה, קיבלתי 5 שנות אחריות!

חזרתי אליו פעמיים לחדש את זה כי זה התקלף, הוא היה המום אומר לי מה שמתה חומר על זה? לא יכול להיות, ציפיתי ספינות עם החומר הזה.

היום זה כבר בכלל מקולף אין לי חשק לחזור אליו, גם נשבר לי חלק פלסטיק במראה ככה שבכלל גם לא יצא יפה, וגם ניראה לי שאיבדתי את הקבלה, אני זוכר שחיפשתי אותה ולא מצאתי. :|

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אני מכיר הרבה מקומות באזור הצפון שעושים את זה, אני עשיתי פעם קרבון למראות הרכב, זה לא זול

גם לעצמי שמתי במראות, באמת עבודה פשוטה ומה שאני שמתי לא מתקלף ולא כלום, כבר 3-4 חודשים אני נוסע עם המדבקה, כמה לקח לך על שתי המראות שלך?

פורסם
גם לעצמי שמתי במראות, באמת עבודה פשוטה ומה שאני שמתי לא מתקלף ולא כלום, כבר 3-4 חודשים אני נוסע עם המדבקה, כמה לקח לך על שתי המראות שלך?

3,4 חודשים לא מספיק זמן בשביל שזה יתקלף,+ האם אתה חונה קבוע בשמש או בצל?

עלה לי 300-400 לא זוכר בידיוק, אני חונה קבוע בשמש לצערי, ואפילו הפנל של הרדיו דיסק שלי נהרס מהשמש.

ליפני כמה חודשים התחיל לי קילוף בבגאג' של האוטו היום זה כבר ממש חמור, השמש הזאת הורגת! שאני נכנס לאוטו זה סאונה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

עלה לי 300-400 לא זוכר בידיוק, אני חונה קבוע בשמש לצערי, ואפילו הפנל של הרדיו דיסק שלי נהרס מהשמש.

ליפני כמה חודשים התחיל לי קילוף בבגאג' של האוטו היום זה כבר ממש חמור, השמש הזאת הורגת! שאני נכנס לאוטו זה סאונה.

כה אצלי גם אותו דבר, כל פעם הרכב בשמש וגם כמו שאתה אומר נכנס לרכב כמו לסאונה, אי אפשר לנשום...

לגבי המדבקות ניראה אם יתחיל להתקלף, כי אתה יודע, כל מה שלא תעשה לעצמך אתה תשקיע הרבה יותר ממה שלאחרים :wink:

על ה רדיו דיסק יש לך גם מדבקה? או שהוא נהרס מהשמש נהיה מתושתש כזה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה חונה קבוע בשמש ורוצה לשמור על הרכב מפגעי השמש למה אתה לא שם לו מגן שמש על השמשה הקדמית מבפנים? זה שומר על כל הפלסטיקה של הדשבורד וההגה מהשמש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...