Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2009 שלט רכב מקורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 2 שלטים לרכב (מקוריים עם המפתח מובנה) ואחד מהם הפסיק לעבוד, החלפתי סוללה

ועדיין לא עובד , הנורה נדלקת אבל הרכב לא מגיב,

יש איזה שהיא אפשרות לתכנת את זה מחדש?

ואם לא, מישהו שיודע להתעסק עם זה מאזור הרצליה?

תודה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

נסה את ההוראות בקובץ במצ"ב.

אם לא עובד- גש ל"אור עד קור" בגלגלי הפלדה בהרצליה (איפה שנאפיס הישן)

123.pdf

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא עובד לי בכלל מקטע בהתחלה שצריך לנעול את הרכב שהמפתח בסוויטש, כמובן שהפתח הלא תקין בסוויטש, ואני עומד מחוץ לרכב עם המפתח התקין ואין תגובה בכלל,

יש משהו לא נכון במה שאני עושה ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אם ניסית לנעול את הדלת עם המפתח (לא עם השלט) ולא קיבלת את התגובה הרצויה- כנראה שההוראות האלו כבר לא מתאימות לשלטים החדשים. (עד 05 זה עוד עובד, בדוק...)

צר לי- זה כל מה שאני יודע.

גש לאור עד קור, או אפילו טוב מזה- לשוקי מפאר המנעולים בפ"ת. יש כנראה טריקים חדשים....

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חברים ופאר המנעולים היקרים,

לא היה צריך להתחבר עם שום מקודד ושום מחשב,

בשביל לקודד צריך לשים את המפתח הלא תקין בסוויטש ועם הפתח התקין לנעול את הסוויטש של הדלת מבחוץ, להשאיר

בנעילה ואז ללחוץ ביחד על כפתור הנעילה, לסובב את המפתח לצד שני וביחד ללחוץ על כפתור הפתיחה.

בהצלחה למי שצריך!

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...