Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי שברולט קאווליר שנת 2002,ידנית, 160,000 ק"מ.

בזמן האחרון המנוע מתחיל להתחמם לטמפרטורת שיא(הקו האדום) וכמו כן מופיע הסימן על צג המכוונים.

הוחלף נוזל קירור מנוע, נעשתה בדיקה שאין חסם להזרמת מים לשם קירור.

בנוסף לכך מצורפת תמונה אשר תתאר את המצב בצורה נהירה יותר, מצטער על התיאור הטכני הבלתי מקצועי בעליל.

תודה.

sdfsdf.jpg

פורסם

שלום אדוני,

הטרמוסטט הוחלף לפני כמה ימים...הרכב נסע יפה למשך יום, ביום שלאחר מכן החל לטפס לרבע השלישי במד החום והיום הגיע למקסימום.

אולי זו "מחלה ידועה" בקאוולירים...אין לי שמץ איך להתייחס לכך.

תודה.

פורסם

תראה היה לי עד לא מזמן שברולט קוואליר והיתה לו תקלה דומה החלפתי בו מספר פעמים תרמוסטט אבל לא עזר עד שהחלטתי להוריד אותו לגמרי איך שהורדתי אותו המנוע הפסיק להתחמם .

נסה גם אתה להוריד ונסוע בלי תראה תוצאות ומשם אפשר יהיה להתקדם

פורסם

הסרתי ונסעתי תקופה מסוימת בלי הבעיה הייתה שהתרמוסטט החליפי לא התאים למנוע שלי )2.4 )

אז קניתי מumi מקורי והכל הסתדר

פורסם

אולי זה לא התרמוסטט אלא היוניט חום, בדקת? אם לא חסר נוזל קירור (ז"א אין בריחה, מהפקק למשל, או נזילה) והמאוורר תקין ונכנס לפעולה והתרמוסטט תקין, ובהנחה שהרדיאטור לא מלוכלך או סתום, אז אין כל-כך הרבה אופציות אחרות לא?

יכול להיות שרק השעון חום מזייף?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ככל הנראה יוניט חום.

בעיה שכיחה מאוד בקוואלירים זה מנוע וונטה, אני כל שנה-שנה וחצי מחליף אחד, הם הולכים אצלי כמו לחמניות. (אני רוב הזמן עם מזגן, דבר שני יש לי בעיה בEGR שאני לא מתקן, ככה שהמחשב נכנס למצב חירום ואוטומט מפעיל וונטה).

בעיה נוספת בקוואלירים, שהמאוורר נכנס מאוחר מידי לדעתי לעבודה.

בכל המכוניות שהיה לי, המאוורר שמר על 90 מעלות מקסימום.

בקוואליר רק ביותר מ100 מעלות הוא נכנס לעבודה. (מכאן שאם לא הייתה לי את הבעיה בEGR, כנראה שהייתי מקצר את הוונטה שתפעל תמיד).

תרמוסטט, יכול לעשות בעיות, בכל אופן אצלי יש טרמוסטט (הרכב עבר כמעט 300KKM, ועל המנוע יש לפחות 180KKM), רוב הזמן, שהרכב פועל באופן אידיאלי, המחוג על החצי ולא מתקדם מ"מ אחד יותר.

(חייב לציין שבעמידה ממושכת, שאני לא בתוך הרכב והוא מונע, אני מפעיל את הAC, כי בעמידה ממושכת של רבע שעה לפחות, המחוג מתחיל לטפס, וזה לא בריא לאטם ראש).

סך הכל יש לך רכב נדיר מאוד!

ידניות עד כמה שראיתי יובאו עד 97' לארץ.

איזה מנוע יש לך: מנוע ECOTECH או מנוע 2.2L OHV או 2.4L V16 ?

• תוכן חדש...