Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש דרום 16.8.13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל יסלחו לי כל הדרומים שאני מתפרץ ופותח שרשור :wink:

היה נחמד מאוד לבקר אחרי הרבה זמן שלא ראינו את החברים מהדרום/מרכז.

כרגיל הרגשנו בהתחלה כמו דגים מחוץ למים בנוף הspl השולט באיזור אבל התרגלנו מאוד מהר וגם מצאנו פינות sq פה ושם אצל אבי, אוהד ודן.

נהננו לשמוע דברים חדשים ושונים, לצערי חבר יקר שממש ציפיתי לראותו לא הגיע (אוהד negative) אחרי ניתוחון קטן אז שתהיה החלמה מהירה ומצפה לראותך.

תודה לכולם על האירוח היה אחלה.

תמונות שאני צילמתי בלינק:

https://plus.google.com/photos/107725512186560380148/albums/5912808382448507761?authkey=CIn_sLHPhOi9qwE

בר צילם גם ויוסיף.

פורסם

תודה אחלה תמונות.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני אישית שמחתי לראות אותכם כיף שבאתם אלינו מהצפון,

פעם הבאה נתארגן קבוצה ונבוא אליכם,

מקווה שהיה לכם כיף ונשאר לכם טעם של עוד ...

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

היה נחמד מאוד לבקר אחרי הרבה זמן שלא ראינו את החברים מהדרום/מרכז.

תודה לכולם על האירוח היה אחלה.

?.

מצטער אבל לא מצטער ,ממש לא היה אחלה ,לא נחמד ולא שום דבר.

אנשים חסרי חן ,חיים וחוש הומור. אנשים שמכוונים מערכות עם דיסק בדיקה תוצרת הגבעטרון או אבי ביטר. :shock:

בחור מוזר שמסתובב עם מקדחה ביד ואץ רץ לקדוח חורים לכל דיכפין שרק ביקש.

נוכלים שמסתובבים ומוכרים מרכולתם כמו בשוק רמלה-לוד.

חוסר הבנה ואי ידיעה שהזמר לא אמור להישמע מכיוון הסוויץ או הקלאצ'.אין במה,אין מרכוז,אין הפרדה,אין נאמנות למקור והכל נמדד אך ורק על פי עוצמה ומי מצליח להפעיל את האזעקה.

עוד מוזר אחד שהסתובב והציע לכוון מערכות חינם אין כסף וגרם לסאבים להישמע עמומים,רחוקים ,טרפזיים ולא עגולים.

בקיצור-אכזבה! פלופ!

ליאור

פורסם

היה אחלה מפגש,תודה לצפוניים שהגיעו לביקור קל,שמחתי להכיר את האנשים מאחורי המסך.

תודה מיוחדת לליאור על הסלבנות לשמיעה וכיוון. :-P

Scan Speak

פורסם

האמת שכרגע אין נסיעות ארוכות עם הרכב.

יש לו טיפול ברקסים השבוע, והאלטרנטור גוסס כרגע בגלל התעללות חשמלית.

אם לא היה זה הייתי מגיע בכיף

• תוכן חדש...