Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שחיפשתי איזה מוצר וראיתי שהוא מוכר אותו

אני לא יודע איך למצוא אותו באיביי

נסה איפה שהוא בקטגוריה חיפוש סוחרים אני כמעט בטוח שהוא נמצא שם,

חיפשתי עליו קצת מידע נירא שאנשים ממש מרוצים מהשרות שלו.

יש לו גם פורום וגם קוד קופון תעדכן אותנו עם מתפתח משהו בעניין.

מעוד חיפוש מצאתי ,שדווקא חבר פורום מאוד טוב הזמין מי שם הינה הפוסט,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487588

נפלאות החיפוש.

תוכל לשאול אותו ,איך חווית הקניה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

מי אתה oren123456 ?

לפעמים נדמה שאתה איזה ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו, ולפעמים אתה מפציץ בתשובות.

מדובר באחת מחנויות הדיטיילינג הגדולות (אם לא הגדולה ביותר) בארה"ב, לא מוכר בEBAY ולא נעליים, חנות מפורסמת מאוד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מי אתה oren123456 ?

מדובר באחת מחנויות הדיטיילינג הגדולות (אם לא הגדולה ביותר) בארה"ב, לא מוכר בEBAY ולא נעליים, חנות מפורסמת מאוד.

נעשה קצת סדר בעניין,אוטוגיק היא חברת בת של חברה שנקראת "פאלם ביץ' משהו..(לא זוכר)" הם גם הבעלים של האתר אוטופיה שמוכר ציוד דיטיילינג,בכל אופן יש להם חנות איביי (או לפחות הייתה) בשם "פאלם ביץ' משהו.." עדיין החנות באיביי לא שולחת לארץ.

פותח השרשור:הם שולחים מחוץ לארה'ב רק אם אתה מזמין מעל 100 דולר,כך בחשבון שעלות המשלוח מאוד יקרה+ מיסים. אני הזמנתי משם רק כי היה לי מי שיביא את זה במזוודה.

oren123456- אתה דיטיילינגר שעוד לא הצלחתי להפענח.:| ותודה על המחמאה.

פורסם
מי אתה oren123456 ?

לא מכיר את החנות ,

לא הזמנתי מי שם כלום.

לא אתן חוות דעת או המלצה על סמך משהו שראיתי או קראתי ,עד של התנסתי ,

חנות גדולה או קטנה ,זה לא שהשמצתי אותה ,פשוט אמרתי שאני לא מכיר, אני לא ילד.

ניסיתי לעזור, זה הכל, כי ראיתי שהפוסט לא זז .

יש לשפוט אדם לפי שאלותיו ולא לפי תשובותיו.

צורת הלמידה הבסיסית היא סיוע למישהו שבאמת יודע מה הוא עושה.

לבקר אחרים,ולתת להם את ההרגשה שאינם מבינים דבר זאת יכול כל אחד לעשות. אך לרומם את רוחם ולהעניק להם הרגשה טובה - לכך דרושים כשרון מיוחד והשקעת מאמץ.

בהצלחה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

קודם כל ולפני הכול, לא התכוונתי להעליב, אם נעלבת קבל את התנצלותי.

אנסה להסביר את הכוונה, אתה משתמש חדש שפרץ לחיינו בסערה במין שאלה לא בוררה שחיפשת מכון לשטיפה והצגת את עצמך בתור דיטיילינגר, זה היה נראה מוזר קצת בכול זאת אתה מתעסק בתחום (הסנדלר הולך יחף) אחרי עוד קצת תגובות הבהרת שזה בגלל מצבך הגופני שאינו מאפשר לך לשטוף את הרכב לבד.

ומאז אתה באמת מגיב בכול שרשור ועוזר, לפעמים יש חלקים שאני לא מבין (למשל ההדרכה שלך לאיך למרוח ווקס) ואני חושב לעצמי מה ? מה הוא מנסה לעשות ? ולפעמים אני קורא תגובות שלך ואומר בואנה הוא צודק איך לא חשבתי לא חשבתי על זה ?

בקיצור, אתה סוג של חידה בשבילי, אשמח לפגוש אותך בהזדמנות, ללמוד ממך, ולפתור את החידה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא נעלבתי , תרגיש טוב עם עצמך, אתה אדם טוב.

אני לומד מימך המון ,ואתה לפעמים בתגובות שלך מעלה לי חיוך,

זה לא בגלל מצב הגופני שלי ,זה בגלל כמה סיבות שאיני יכול לפרט כרגע או בשלב זה .

אני רק יכול להגיד לך שהייתי עושה טיפולים לאנשים והם היו מאוד מרוצים , ושלחו את החברים שלהם ,

אני שאלתי לגבי מכון שטיפה, כי ששטפתי את הרכב שלי זה עורר צומת - לב מרובה, ואחרי טיפול שהייתי עושה היו בוא נגיד ככה,

מוסיפים יצירת אומנות משלהם שדורשת צבע/לפעמים פחחות קלה .(ונדליזם) .

השכנים היו יוצאים וזורקים הערות , היו רבים אחד עם השני לשטוף את האוטו, היו מטרידים אותי בשאלות איך האוטו מבריק?,

למה 3 דליים,

למה ולמה, ולמה ,איזה סבון ?,ולמה לא סבון כלים ? וכולי,

אתה עונה על התשובות אומרים שאתה קוקו,

והם עונים לך אוטו צריך לשרת לא יותר מי זה,

הפסקתי לעשות טיפולים לאוטו ולשטוף אותו בסבון שישאיר שכבת ווקס או טפלון , ולעשות לו אוטם או כל טיפול דיטיילינג.

כזה או אחר

הונזדליזם שעשו לאוטו הביא אותי לרמה כזו שאפילו לא לשטוף אותו .

זה אחת הסיבות מתוך עוד כמה וכמה סיבות

בקרוב אני עומד לעשות מעשה שהכל יפתר ,זה רק עולה לי קצת כסף אבל איך אימא שלי אומרת ,אין ברירה

תודה .

רק שתדע שאני דיטיילינגר

• תוכן חדש...