Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז... גם אני מתחתן!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן חברים, גם תורי הגיע...

אמנם לא הייתי פעיל בתקופה האחרונה, אבל בכל זאת, אני עוקב ומשתתף לפעמים בפורום כבר תקופה ארוכה...

אני מתכבד להודיע שגם יומי הגיע, ולאחר שנות רווקות שמחות ועליזות אני נושא את זוגתי בשנתיים האחרונות לאישה!!

:beerchug:

אשמח מאוד לטיפים, הצעות וכו' לגבי הכנות ליום המכונן...

סער.

פורסם

קודם כל שיהיה במזל טוב.

דבר שני,

אל תסחפו בחתונה, זה רק עוד יום שעובר ונגמר.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

לא נורא, הכל עובר.

סתם, מזל טוב.

טיפים? אם עוד לא עשית את זה עד עכשיו, אז תשכח ממשחקי כבוד, *אישתך היא החצי השני שלך וביחד אתם יוצרים חיים חדשים.

*כן, זה הכי פלצני שלי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכולם!!

לא נורא, הכל עובר.

סתם, מזל טוב.

טיפים? אם עוד לא עשית את זה עד עכשיו, אז תשכח ממשחקי כבוד, *אישתך היא החצי השני שלך וביחד אתם יוצרים חיים חדשים.

*כן, זה הכי פלצני שלי.

ואני לא מתכוון להיכנס לזה, אני באמת נותן לה פחות או יותר שתלך לפי מה שהיא חולמת ורוצה, מידיי פעם אני נכנס לתמונה שצריך להפעיל את ההגיון ולא את הרגש (וגם את הארנק...).

פורסם

הכי חשוב שתדע שהחיים האמיתיים מתחילים אחרי החתונה(בעיקר אחרי הילד הראשון-אם אתם בקטע של ילדים :lol: ) וזוגיות היא חיי פשרות( של שתי הצדדים).

שיהיה במזל טוב.

עריכה

ומה שרשמו מתחתיי... (בעיקר צביקי כי את B4 אני לא מכיר ).

פורסם

מזל טוב!

א - מזל טוב.

ב - אני צלם ארועים ותיק, ואתה מוזמן להתייעץ פה על כל נושא שקשור או לא קשור לצילום.

ג- אין יותר סעיפים.

לא רק ותיק, גם מהטובים ביותר!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מזל טוב לך ותנחומיי לזוגתך.

וברצינות, אתם יוצאים לדר חדשה עם הרבה עליות אבל גם עם הרבה מורדות. קחו את החיים בפרופורציה ואל תכחו שאתם המשענת היחידה אחד של השני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מזל טוב מזל טוב !

אל תשכח שהחתונה זה רק ערב אחד . תשתדל להתנהל חכם כלכלית ולא להתפזר יותר מדי .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הרבה מזל טוב!

שים הכל בפרופורציות, ואני מקוה שגם זוגתך תעשה זאת. אל תתן לערב החתונה להפוך לערב שכל מטרתו שופוני. המטרה היא לחגוג, להגיע הביתה שמחים ולמחרת להתחיל חיים אמיתיים משותפים.

ואת העיקר כבר אמרו - החתונה היא ערב אחד, אחריה יש עוד חיים ארוכים שמצריכים שיתוף ושיתוף פעולה עם האשה (וכמובן, אם היא היתה בפרוום היתה מקבלת את העצה הסימטרית). מאחל לכם שתמצאו את הדרך לעשות זאת באושר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, מזל טוב.

כמו שאחרים פה ייעצו, אל תתן לאשתך להשתולל עם החלומות והשגעונות שלה בנוגע ליום החתונה. תסגור הכל הכי זול, זה שוק מלא גנבים והכל אפשר למצוא בחצי מחיר ממה שאתה מכיר, ואז תפנק באלכוהול איכותי שתביא בעצמך. כולם יהנו, ולך זה לא יעלה יותר מדי.

יום למחרת, פנק את האשה באיזו מתנה עם הרווח מהחתונה, וגם היא תשכח שלא היו לוליינים יורדים עם מצנחי רחיפה מלוויתן גדול זנב שקופץ דרך חישוק אש.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...