Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי I10 שחורה כבר שנתיים, אני שוטף באופן קבוע את הרכב עם סבון והכל,

שמתי לב שיש לי סימנים של מים שנשארו על המכסה מנוע (כנראה בגלל ששטפתי כמה פעמיים בשמש)...

וגם יש לי כתמים מהעצים ויונים שלא יורדים מהגג.

רציתי לדעת מה יכול לעזור בנושא ? ווקס לאוטו ? פוליש ?

ואם כן, אז למי באזור המרכז אני יכול ללכת?

תודה רבה.

פורסם

פלסטלינה+ פוליש וכמובן אחרי זה ווקס/אוטם להגנה.

אתה יכול ללכת לדיטיילר מקצועי או סתם למכון שטיפה,המחירים משתנים בהתאם.

דיטיילר מומלץ: http://www.nessdetail.com/

יש פה בפורום עוד שלל כאלה שאם תבקש יתנו לך הצעות אני מאמין.

אם אתה רוצה בשטיפה מקומית עבודה כזאת קח בחשבון שימוש בחומרים לא מקצועיים וייתכן נזק לטווח ארוך,ייתכן שהם גם לא יוכלו להוריד מה שדיטיילר מקצועי יוריד.

Miata ND2

פורסם

פלסטלינה סינית+ בקבוק שפריצר עם מים וסבון לרכב לסיכוך, תחפש ביוטיוב איך עובדים עם פלסטלינה. זו הדרך הכי זולה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פלסטלינה בכמה גרושים מאייביי תעשה את העבודה לדעתי.

מהיכן כבודו בארץ? אני מאמין שחלק מחברי הפורום שמתעסקים בתחום יוכלו לבצע את העבודה הנ"ל במחיר סמלי

פורסם

אח שלי ,מסיר אבנית של מכונת כביסה תמיס אותו במים חמים ותשטוף אבל תעבוד על כל חלק לבד וישר תנגף אותו,אם אתה לא סומך על הנסיון שלי (על מאליבו 2008) תנסה על חלק קטן בצד ותראה !

פורסם

צריך יעוץ לגבי שטיפת האוטו.

כרגע התהליך הוא ככה:

1. שטיפת האוטו במיים

2. שטיפת האוטו עם דלי מים וסבון בעזרת ספוג צהוב (מאוטו דיפוט)

3. שטיפה במיים

4. עובר על האוטו עם גילדה ליבוש.

האם התהליך הוא נכון? והם זה טוב להשתמש בספוג ובגילדה ?

תודה

פורסם

dcohen15

גילדה זה מוצר נחמד ומעניין אבל יש טובים ממנו (בהרבה) דוגמת ה-MF (או מיקרופייבר בעברית).

בגדול אין דבר כזה צורת עבודה נכונה או לא, המלצתי היא למצוא את מה שנכון עבורך ועבור רכבך. עבור מרבית העולם עבודה עם גילדה תספיק, עבורנו (קהילת חובבי הטיפוח) זה לא יספיק ואף עלול להזיק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
תודה Kenworth עזרת מאוד !!!!!!!!!!!!!!

לא יודע אם אתה ציני או לא אבל בניגוד לאחרים זה לא מטריד אותי גם אם אתה כן :ok:

2pcs Microfiber waffle weave big drying towel Atop Korea

Uber Premium Drying Towel

X2000 Water Magnet

Dodo Juice - Soft Touch Premium Drying Towel

כל אלה מעולות (עבורי).

העניין הוא שיש המון טובות ואף מעולות.

כמו כן כאשר יש הבדלים של מחירים, אריגה, טכניקת ניגוב שונה מאדם לאדם זה מאוד בעייתי להמליץ, תמיד יבואו אנשים ויחפשו את "האחת" אבל אין אחת כזו.

עריכה: יצא שההודעה שלי מעל שלך למרות שזה צריך להיות הפוך, אני מניח שההודעה הראשונה שלי לא נקלטה או נמחקה ולכן אחזור עליה.

"בגלל שזה מאוד חשוב לך אני ממליץ לך בחום על כפתור החיפוש.

מילות מפתח כמו | ייבוש, מגבת, מגבת לייבוש, towel, ג'ילדה , מיקרופייבר, microfiber| יניבו לך תוצאות טובות, אם תכנס ותקרא קצת תוכל לעשות רשימה של המלצות."

לא רואה שום סיבה למחוק אותה.

דדד.jpg

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
בגלל שזה מאוד חשוב לך אני ממליץ לך בחום על כפתור החיפוש.

מילות מפתח כמו | ייבוש, מגבת, מגבת לייבוש, towel, ג'ילדה , מיקרופייבר, microfiber| יניבו לך תוצאות טובות, אם תכנס ותקרא קצת תוכל לעשות רשימה של המלצות.

נו מה יהיה הסוף דימה? עד שלא תעשה מדריך מסודר בנעוץ

על תכשירי דיטלייניד כגון ONR מקרופייברים/מגבות, וקסים, אופן שטיפה נכונה וכד'. ישאלו כאן את אותם שאלות שוב ושוב.

במחשבה שנייה לא בטוח שזה יעזור אחרי שאני רואה את השאלות ששואלים על Uber

למרות שנתת את כל הפרטים - בפרוטרוט !

פורסם

עופר (yogev20)

חבל שאי אפשר להתנות קנייה של מגבת UBER בשעת חיפוש בפורום לכל הפחות.

ככה אנשים גם יכירו את כפתור החיפוש וגם יהפכו את הפורום למקום "בריא" יותר שיש בו דיונים מעניינים מדי פעם ולא רק שאלות שחוזרות על עצמן.

• תוכן חדש...