Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה - הצעת מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה בקרסו על ניסן טידה שנת 2009 (5 דלתות, דגם מאובזר), יד 1, 80000.

המחיר המבוקש 60K.

האם שווה להמשיך עם התהליך ולבדוק את הרכב?

לא ראיתי הרבה דגמים כאלה ביד-2 עם מחיר דומה.

בעיקרון מחפשים רכב משפחתי עם דגש על אמינות ולא יקרה באחזקה שתעשה כ-12000 ק"מ בשנה.

יש הצעות נוספות? מעדיפים רכב תוצרת יפן (לאו דווקא, אך לא קוריאני או צרפתי).

תודה

פורסם

קיבלתי הצעות זולות יותר בכ- 10 אלף באוטו סנטר (hertz) ,ממליץ לבדוק איתם מה יש להם להציע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מבין שלתדמית ארץ המוצא חשיבות גבוהה בשיקולך , שהרי ציינת :

מעדיפים רכב תוצרת יפן (לאו דווקא, אך לא קוריאני או צרפתי).

מה דעתך על רכב תוצרת מקסיקו ? יש הסבורים שהמקסיקנים עצלים,שיכורים ורשלנים .

בטח שלא תרצה , נכון ?

הפתעה - ניסן טידה מיוצר במקסיקו ע"י מקסיקנים ומגיע דרך ארוכה לישראל...

פורסם
קיבלתי הצעות זולות יותר בכ- 10 אלף באוטו סנטר (hertz) ,ממליץ לבדוק איתם מה יש להם להציע.

הזהר מלהשוות רכב ליסינג/השכרה לרכב מיד פרטית (ובמיוחד כששניהם מקבלים אחריות) אז ההפרש של 10K לרכב מיד פרטית הוא סביר.

לא שמעתי על בעיות אמינות בטידה, אך היא לא מהזולות באחזקה בכל הקשר לטיפולים וחלפים.

הצעת המחיר שקבלת סבירה - לא יותר מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה צודק אבל אין שום דבר נורא ברכישת רכב יוצא השכרה ( אם מדובר במחיר הנכון),עד היום קניתי שני רכבים יוצאי השכרה והכל מצויין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אנחנו קנינו ניסן טידה מקרסו שנת 2009 כשהיה 8 חודשים על הכביש.(עלה 93,000 ש"ח).

אתה גם מקבל מהם ביטוח רכב חינם.

רכב אמין ומרווח כפי שאמרו.

הבעיה הטיפולים. כל טיפול שנתי היו הולכים רפידות הברקסים, הטיפול השנתי בסביבות 5,000 ש"ח.

רכב הקודם היה ניסן אלמרה ו והטיפולים היו זולים יותר אין מה להשוות.

פורסם

אתה בטוח שמדובר ברכב עם 5 דלתות ? (הדלת ה-5 שהיא בעצם תא מטען אחורי אמורה לעלות יחד עם השמשה האחורית ביותר) כי רוב דגמי הליסינג או ההשכרה באים לרוב עם 4 דלתות,השוק די מפוצץ בדגם הזה וקשה מאוד למכור אחר כך את הרכב במחיר סביר (המחירון שלהם בסביבות ה-60 ובליסינג /השכרה אתה יכול לרכוש גם ב-48-50 את הרכבים האלה וגרוע מכך,כשתרצה למכור לא בטוח שיתנו לך מעבר ל-40.

יש כאן חבר פורום,שרצה לעשות טרייד אין וקיבל הצעות נמוכות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כבעליה של ניסאן טידה (סדאן) תרשה לי להמליץ על הרכב: מרווח, נוחות ואמינות אלו המעלות של הרכב. צריכת הדלק היא ממוצעת ולא מהחסכוניות בקטגוריה. אני נוסע בעיקר נסיעות בינעירוניות והממוצע המדוד שלי הוא 10.9

המלצה נוספת: חפש ביד 2, אפילו מודל 2008, אותו תמצא בסכום נמוך יותר, היום באיזור 40,000 ש"ח תוכל למצוא אותה.

פורסם

האם אלה היו רכבים מליסינג או השכרה? כי פה מדובר ביד ראשונה פרטית.

פורסם
אני מבין שלתדמית ארץ המוצא חשיבות גבוהה בשיקולך , שהרי ציינת :

מה דעתך על רכב תוצרת מקסיקו ? יש הסבורים שהמקסיקנים עצלים,שיכורים ורשלנים .

בטח שלא תרצה , נכון ?

הפתעה - ניסן טידה מיוצר במקסיקו ע"י מקסיקנים ומגיע דרך ארוכה לישראל...

אתה מבין לא נכון. לא צריך לחשוב בגזענות.

קוריאני לא מעניין כי אין דגם, שמתאים לי בשנתון מתאים.

על אמינות של רכבים צרפתיים אני לא סומך וזה לא בגלל העדה.

פורסם
אתה בטוח שמדובר ברכב עם 5 דלתות ? (הדלת ה-5 שהיא בעצם תא מטען אחורי אמורה לעלות יחד עם השמשה האחורית ביותר) כי רוב דגמי הליסינג או ההשכרה באים לרוב עם 4 דלתות,השוק די מפוצץ בדגם הזה וקשה מאוד למכור אחר כך את הרכב במחיר סביר (המחירון שלהם בסביבות ה-60 ובליסינג /השכרה אתה יכול לרכוש גם ב-48-50 את הרכבים האלה וגרוע מכך,כשתרצה למכור לא בטוח שיתנו לך מעבר ל-40.

יש כאן חבר פורום,שרצה לעשות טרייד אין וקיבל הצעות נמוכות.

בטוח :) ראיתי את הרכב. זה לא ליסינג/השכרה, כנראה בגלל זה.

אני לא חושב על למכור ב-4 שנים הקרובות...

אז מה עדיף לקחת ב-60 אלף ש"ח?

פורסם

אם הרכב יד פרטית,מתאים לצרכיך,בדקת ומצאת אותו תקין במכון בדיקה מבחינת מנוע,גיר ושילדה אין שום מניעה לרכוש אותו.

כל רכב שתקנה היום ב-60,000 ש"ח,יהיה שווה עוד 4-5 שנים מקסימום 35,000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
האם אלה היו רכבים מליסינג או השכרה? כי פה מדובר ביד ראשונה פרטית.

כמובן שהשכרה/ליסינג אבל לדעתי זה יותר שווה כי אתה יכול לעלות בשנתון ובמקרים מסויימים גם לרדת בקילומטראז'.

פורסם
אנחנו קנינו ניסן טידה מקרסו שנת 2009 כשהיה 8 חודשים על הכביש.(עלה 93,000 ש"ח).

אתה גם מקבל מהם ביטוח רכב חינם.

רכב אמין ומרווח כפי שאמרו.

הבעיה הטיפולים. כל טיפול שנתי היו הולכים רפידות הברקסים, הטיפול השנתי בסביבות 5,000 ש"ח.

רכב הקודם היה ניסן אלמרה ו והטיפולים היו זולים יותר אין מה להשוות.

תמיד טענתי לניסן בעיה אחת והיא המוסכים שלהם...5 אלף טיפול, פשוט לא יאומן!

באוונסיס אני משלם 2000 עם ברקסים קדימה ואחורה. במורשה.700 טיפול בלי ברקסים, וזה נחשב יקר, (לעומת הקורולה).

למה לקנות ניסן?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...