Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

לפני מספר חודשים נכנס בי בחור צעיר מאחור, וגרם לרכב שלי נזק חמור, ולגב שלי ולצוואר של חברה שלי, הוא גרם נזק חמור בהרבה.

תרופות, זריקות וולטרן, פיזיותרפיה, פעמיים חדר מיון, צילומים, וכל הדברים הנלווים, והכל בגלל אי שמירת מרחק מצדו.

פניתי לעו"ד מרמת גן, בעקבות המלצה חמה של ידידה. הוא נקב בתוך שניות מרגע שראה את המסמכים בסכומים שהוא הולך להשיג לי, ודיבר על 10.000 שח. הוא אמר לי שמכיוון שזה כסף קטן בשבילו, הוא יגבה ממני רק 2500 שח שכר טירחה+הוצאות. כן, כן. ככה במקור.

הוא שלח אותי למתמחה שלו, וזו רצתה להחתים אותי על הסכם שכר טירחה. כששאלתי אותה אם אין איזה חוק שקובע את גובה שכ"ט, היא אמרה שהחוק לא חל על סכומים קטנים. למרות התנגדותה, לקחתי אלי את הסכם שכר הטירחה, שעליו כמובן סירבתי לחתום.

מאחר ועוה"ד היה מאוד נחוש וידע בדיוק איזה סכום הוא יוציא מחברת הביטוח, דרשתי שהסכום הזה יצויין בחוזה. כמה מפתיע-היתה התנגדות חזקה מצד המתמחה שלו. עוה"ד פ' הנמצא במרומי מגדלי משה אביב, גם סירב לאפשר לי לקבל את ההמחאה של חברת הביטוח על שמי, לכשזו תגיע, והמתמחה שלו ציינה כי הם לא יאספו בשבילי קבלות כדי שאראה מהן ההוצאות שעליהן אני צריך לשלם בנפרד. כך במקור.

שאלתי היא: האם יש למישהו ניסיון עם עו"ד המתמחה בענייני פגיעות גוף, באיזור המרכז, שפועל בהתאם לחוק, ושאפשר לסמוך על ההגינות שלו?

המלצות ואזהרות יתקבלו בתודה. כמובן, אם יש בעיה להמליץ בפורום, הודעה פרטית תתקבל בברכה גם כן.

אורן

פורסם

תנסה לדבר עם עו"ד יובל חרל"פ . נמצא במגדלי תאומים בר"ג. טיפל בשבילי בתביעה נגד חברת ביטוח של נהגת שפגעה בי וברחה מהמקום. גובה שכר טירחה על פי החוק (שעומד לדעתי על 15% לכל היותר מסכום התביעה וגם זה בתנאי שהתנהל משפט).

0505297242

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חברים יקר שימו לב שלא יעבדו עליכם החוק הוא מאוד ברור.

שכ״ט עורך דין בתביעה על נזק גוף הינו.

8% אם לא הוגשה תביעה

11% אם הוגשה תביעה.

13% אם הוגשה תביעה וניתן פסק דין.

שימו לב ישנם עורכי דין שיגישו תביעה רק כדי להגדיל את הנתח אותו הם לוקחים מהתובע.

עו״ד אורן גיסר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לך.

במידה וטרם מצאת לך עו"ד אני אשמח לקבל לטיפול את תביעת הגוף והרכוש.

בברכה,עו"ד שפירא

0544956855

עריכת דין-מקצוע עם שליחות.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

העניין דיי פשוט,

בתביעות לפי חוק הפלת"ד (פיצויים לנפגעי תאונות דרכים) קיימות הוראות חוק שנקבעו ע"י לשכת עורכי-הדין המגבילות את גובה שכר טרחת עו"ד

כאשר הוא מחושב ע"פ אחוזים מהתוצאה הסופית.

שכ"ט בעד טיפול בתביעה שהוגשה לבית-המשפט, לא יעלה על 13% מהסכום שנפסק.

אם הוגשה תביעה והתיק הסתיים בפשרה שכ"ט יעמוד עד 11% מהסכום שנפסק על פי הפשרה.

ואם התיק נסתיים בפשרה טרם הגשת תביעה לא יעלה שכ"ט על 8% מסכום הפיצוי.

שבוע טוב,

לפני מספר חודשים נכנס בי בחור צעיר מאחור, וגרם לרכב שלי נזק חמור, ולגב שלי ולצוואר של חברה שלי, הוא גרם נזק חמור בהרבה.

תרופות, זריקות וולטרן, פיזיותרפיה, פעמיים חדר מיון, צילומים, וכל הדברים הנלווים, והכל בגלל אי שמירת מרחק מצדו.

פניתי לעו"ד מרמת גן, בעקבות המלצה חמה של ידידה. הוא נקב בתוך שניות מרגע שראה את המסמכים בסכומים שהוא הולך להשיג לי, ודיבר על 10.000 שח. הוא אמר לי שמכיוון שזה כסף קטן בשבילו, הוא יגבה ממני רק 2500 שח שכר טירחה+הוצאות. כן, כן. ככה במקור.

הוא שלח אותי למתמחה שלו, וזו רצתה להחתים אותי על הסכם שכר טירחה. כששאלתי אותה אם אין איזה חוק שקובע את גובה שכ"ט, היא אמרה שהחוק לא חל על סכומים קטנים. למרות התנגדותה, לקחתי אלי את הסכם שכר הטירחה, שעליו כמובן סירבתי לחתום.

מאחר ועוה"ד היה מאוד נחוש וידע בדיוק איזה סכום הוא יוציא מחברת הביטוח, דרשתי שהסכום הזה יצויין בחוזה. כמה מפתיע-היתה התנגדות חזקה מצד המתמחה שלו. עוה"ד פ' הנמצא במרומי מגדלי משה אביב, גם סירב לאפשר לי לקבל את ההמחאה של חברת הביטוח על שמי, לכשזו תגיע, והמתמחה שלו ציינה כי הם לא יאספו בשבילי קבלות כדי שאראה מהן ההוצאות שעליהן אני צריך לשלם בנפרד. כך במקור.

שאלתי היא: האם יש למישהו ניסיון עם עו"ד המתמחה בענייני פגיעות גוף, באיזור המרכז, שפועל בהתאם לחוק, ושאפשר לסמוך על ההגינות שלו?

המלצות ואזהרות יתקבלו בתודה. כמובן, אם יש בעיה להמליץ בפורום, הודעה פרטית תתקבל בברכה גם כן.

אורן

פורסם
אני יכול להפנות אותך דבר איתי,

שכ״ט הולך באחוזים של 8% בבלבד וזה על פי חוק,

שכ"ט תלוי במספר גורמים: האם הוגשה תביעה לביהמ"ש, האם התנהל דיון בתיק או שמא נסגר בפשרה.

ראה הודעה מלמעלה.

אגב, ברצוני לשוב ולהמליץ על עו"ד יובל חרל"פ שעשה עבודה מעולה גם בשביל המכר שלי בטיפול בתיק. שכ"ט בהתאם לחוק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...