Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, האמת שאני ממש מתלבט עד כדי כך שאני סא עד לכאן ומבקש את דעתכתם, אז ככה :

יש לי מאזדה 3 2008 צבע כסף- כן כן כמו זבל על הכביש ליסיניג ובלה בלה בלה אני יודע! למרות זאת אתם יודעים,

תמיד כיף לשנות קצת ולייפות את הרכב מי כמוכם שוכני הפורום הזה יודעים, אז גאנטים נחמדים עשיתי, חלונות כהים אחורה 80% קדימה 30% עשיתי, וילון שחור עם סמל מאזדה עשיתי להשלמת המראה השחור לחלונות.

אני בעקרון נגד ניקלים כי כל רכב שני אני רואה עם ידיות ניקל וזה מעצבן! אבל ההתלבטות שלי היא כזאת, יש מישהו אני בטוח שחלקכם מכירים, שעושה עבודות נורא יפות(ויקרות) של ניקלים על רכבים, אני אישית חשבתי על ניקל מסביב לחלונות הרכב, המסגרות שיהיו בניקל, ללא המשקופים כמובן שלא יהיה "מצועצע"/ערסי מידי. עכשיו האמת שהמחיר שלו לא זול ואפילו יקר,בגלל זה ההתלבטות שלי. אם היה לי רכב כהה לא הייתי חושב פעמיים ועושה כי זה היה בולט, מכיוון שהמאזדה כסופה, לדעתכם יראו את זה? זה יהיה מספיק בולט? כאילו לפעמים אני חושב שאני אשים את הכסף שהוא דורש ואם זה שווה את זה בכלל? כי עם הכסף הזה אני יכול לסגור את הסיפור עם מגיני רוח ועוד ישאר לי תקציב נאה לרמקולים חדשים שאני מתכנן לקנות.

אני מתנצל שחפרתי ,אבל אני מודה שאני לא החלטתי ובגלל זה מבקש ייעוץ. חפשתי בגוגל תמונות של רכבים כסופים או מאזדות כסופות עם ניקלים בצד ולא מצאתי, אם למישהו יש תמונות או אפילו יש רכב כסוף עם מסגרות אשמח לשמוע ואשמח לשמוע את דעתכם. מתלבט אם להשקיע בזה או לוותר וללכת על ה"סטנדרט" מגיני רוח עם איזה פס ניקל וזהו.

תודה לכולם!

פורסם

בתור אחד שעשה את הניקלים האלה על הונדה סיויק 97 עלה לי 700 שקל ויצא סבבה לא הכי הכי וואו אבל נחמד, ניראה לי שזה היה שווה פחות מימה ששילמתי, הניקלים התחתונים מאוד איכותים מנרוסטה, ושל המסביב לחלון מגומי ניקל דיי פשוט אך ניראה טוב, גם הניקלים שעומדים על החלון מינרוסטה.

חלק אומרים יפה חלק אומרים עדיף מקורי, אבל לפי דעתי זה נחמד העיקר שזה לא מכוער ואני דיי אוהב את זה אז זה בסדר.

64626312.jpg

76884220.jpg

אחריזה קניתי גולף דור 5, שקניתי אותה היא באה עם ניקלים מהבעלים הקודמים, הוא שם לה ניקלים, וזה יצא מאוד מאוד יפה והוסיף המון לרכב עצמו, זה פשוט עשה את ההבדל והוציא את כל היופי שברכב.

trmf.jpg

אין ספק שזה מוסיף יופי לאוטו, כמובן שחשוב גם המקצועיות של מי שמבצע את זה וכמובן שהמוצר עצמו יהיה איכותי.

ויש לך פה חלקים של תמונות ניקל של מזדות בצבע רכב שלך

$T2eC16dHJFoE9nh6pi5WBR0Zjbz7+!~~60_3.JPG

$T2eC16JHJGQE9noMZLWPBRJvDQL(oQ~~60_3.JPG

$(KGrHqZ,!hYFDvHereoMBQ+Rfko98Q~~60_57.JPG

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

תודה על התגובות, כל העניין זה לא האם זה יפה, כי אם האוטו היה שחור לא הייתי חושב פעמיים ועושה כי זה מוסיף המון ועובדה שרכבים יוקרתיים מגיעים ככה.

העניין הוא האם על רכב כסוף זה שווה את ההשקעה מה גם שהבנאדם יקר מאוד, יכול להיות שבאמת אלך רק על מגיני הרוח עם פס ניקל וזהו.

להבא אדע לקנות רכב שחור!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף מגיני רוח מהניקלים המכוערים האלה. לפחות זה שימושי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין כמו ניקלים, אני פשוט מאוהב בדבר הזה8) (ולא , אני לא בן 17).

אני יכול לומר לך שניקלים על רכב כסוף זה לא הכי נראה לעין כמו שאמרתי לך, אבל כשאין שמש (יום חורפי\מעונן) רואים את זה יפה.

ברכב שחור רואים בכל מצב, או כל צבע כהה אחר.

לגבי המגני רוח , שימושי זה כן , אבל מגני רוח בהדבקה בהרבה רכבים מגבירים רעשי רוח.

פורסם

על טעם וריח אין מה להתווכח.

לדעתי תעשה מה שנראה לך יפה, למרות כל הדעות של האנשים שלא אוהבים את הניקלים.

לדעתי עדיף לך לשים מגני רוח + רמקולים חדשים.

לפחות הרמקולים יתנו לך הרגשה שהשקעת במשהו שווה.

פורסם

אני מאוד אוהב לשפר את המראה החיצוני של הרכב, החל ממדבקות, ועד תוספות ניקלים, גאנטים, פנסים, ועוד.

אך כרגע אני לא עם הרכב שאני הכי רוצה להשקיע עליו, את הגולף שבתמונה מכרתי וכרגע אני עדיין עם ההונדה, רכב הבא שלי שאני התאהב בו יקבל פינוק רציני.

פורסם

זה מכוער וזול.

זה יוצר מראה זול, של תוספות אוטודיפו. מגעיל וחסר טעם.

זה גם למה לעולם לא תראה רכב מושקע באמת עם ניקלים.

ניקלים יצאו מהאופנה אי שם בשנות ה80 וכדאי שישאר כך.

בסופו של דבר זה עניין של טעם, אך יש אנשים בלי טעם. לכן דעתי נחרצת.

רוצה להשקיע?

,תלמד מהם:

http://www.stancenation.com/2010/12/14/one-in-a-million/

http://www.stanceiseverything.com/2012/07/featured-ride-jons-mazda-3/

ולא חסר דוגמאות.

Honda civic EJ6

פורסם
זה מכוער וזול.

זה יוצר מראה זול, של תוספות אוטודיפו. מגעיל וחסר טעם.

זה גם למה לעולם לא תראה רכב מושקע באמת עם ניקלים.

ניקלים יצאו מהאופנה אי שם בשנות ה80 וכדאי שישאר כך.

בסופו של דבר זה עניין של טעם, אך יש אנשים בלי טעם. לכן דעתי נחרצת.

רוצה להשקיע?

,תלמד מהם:

http://www.stancenation.com/2010/12/14/one-in-a-million/

http://www.stanceiseverything.com/2012/07/featured-ride-jons-mazda-3/

ולא חסר דוגמאות.

זאת דעתך האישית בלבד, וזכותך לחשוב מה שאתה רוצה.

ולפי דעתי אם החומרים איכותים והעבודה מתבצעת כמו שצריך, אז התוצאות טובות, יפות, ומספקות.

אתה רוצה להשוות? אל תשווה אותנו אף פעם לחול, כל ההנמכות האלה לא מתאימות לארץ, כבר ראיתי רכבים מונמכים שכל החלק התחתון שלהם מגורד.

מה גם שרוב השיפורים והתוספות שלהם לא יקבלו אישור אצלנו כאן בארץ, אז אנחנו לא בחול אל תשווה אותנו לחול כי אנחנו פה במציאות אחרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שזה עניין של טעם, אבל זה שאנחנו לא בחו"ל לא מחייב אותנו לנסוע במכוניות כמו של סרסורים מהמדינה של בוראט רק כדי להרגיש שונים ומיוחדים. שוב, אם זה מוצא חן בעיניך-לבריאות. זה הכי חשוב.

אני נוסע ביום-יום ברכב מונמך (הנמכה לא מוגזמת) ולא רע לי במיוחד.

כמובן שיש גם את עניין המחיר - אי אפשר להשוות בין המחירים של ניקלים למחיר של קפיצי הנמכה.

פורסם

טוב אממ תודה על התגובות, אני אעדכן ואצלם מה החלטתי!

לכל מי שטען אגב זה נראה "זול" אני לא חושב כי שימו לב, דברתי על מסגרות ניקל לספי הלונות למעלה ולמטה.. זה לא שהצעתי לשים פסי קישוט ידיות מראות והמון באלגן (לא שזה מגעיל) אבל עדיין זה כן יחסית עדין, עד כדי כך עדין שאני מתלבט אם שווה להשריע במשהו שלא הכי יבלוט!

פורסם
כמובן שזה עניין של טעם, אבל זה שאנחנו לא בחו"ל לא מחייב אותנו לנסוע במכוניות כמו של סרסורים מהמדינה של בוראט רק כדי להרגיש שונים ומיוחדים. שוב, אם זה מוצא חן בעיניך-לבריאות. זה הכי חשוב.

אני נוסע ביום-יום ברכב מונמך (הנמכה לא מוגזמת) ולא רע לי במיוחד.

כמובן שיש גם את עניין המחיר - אי אפשר להשוות בין המחירים של ניקלים למחיר של קפיצי הנמכה.

מחירים של קפיצי הנמכה אפשר להשוות למחיר ניקלים, תלוי באיזה רכב מדובר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשקונים קפיצים בד"כ קונים גם בולמים מתאימים, כי הבולמים הסטנדרטיים יהרסו מהר. זה הופך את העסק להרבה יותר יקר מסט ניקלים.

• תוכן חדש...