Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכל הממליצים,

קיבלתי היום הצעה לטרייד אין בסקודה פאביה סטיישן 2008 מנוע 1600 יד ראשונה אוטומט מפרטי עם 100K שמורה מאוד ללא תאונות.

בדקתי את הרכב במכון בדיקה וכל הממצאים התגלו רק ב 2 צמיגים אחוריים שחוקים, ובוקסות קדמיים שיש להחליף, כמו כן להחזק את הבונדים של רצועות המים לרדיאטור.

מה דעתכם על הרכב? לפי מיטב ידעתי צריכת הדלק שלו סביב 1:12 ואני יודע שהוא נחשב לאמין מאוד

אשמח לחוות דעתכם

תודה

ושבת שלום

פורסם

מכונית סופר-מיני סטיישן - מאד מרווחת לארבעה, נוחה התנהגות כביש טובה, תא מטען ע-נ-ק.

צריכת הדלק שציטטת היא פחות או יותר הצריכה הממוצעת שלה.

יש לה גיר אוט' פלאנטרי עם 6 הילוכים שהוא מצוין לזמנו.

מכונית טובה שיכולה להתאים למשפחה של 2 + 2.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בוקר טוב ותודה.

אני רוצה ללכת לסגור את הרכב היום בערב, אשמח לשמוע עוד חוות דעת (גם רעות אם יש) בכדי לא לעשות שגיאות.

תודה לכל הממליצים.

פורסם

בשנת 2009 "זכיתי" להוציא כזאת חדשה מהחברה.

עבדתי על הרכב בתור סוכן מכירות וגמעתי לא מעט קילומטרים. יחד איתי יצאו עוד שני רכבים ובנוסף היו בחברה 2 משנתון 2008.

כל הרכבים הפגינו אמינות ומצויינות. נוחות נסיעה , אחזקה זולה ובאמת מטיפול לטיפול. הרכבים נסעו בין 220 ל150K ק"מ כל אחד.

לא היו בעיות מיוחדות , למעשה לא היו בעיות בכלל.

זכורה לי תאונה לא נעימה באחד הרכבים שהנהג יצא יחסית בלא פגע.

קנייה מצוינת. המחיר נראה לי גבוה. אני זוכר שמכרנו את ה2008 לפני שנה וחצי ב30000 כל אחת (למרות שהיו עם 220,000 ק"מ ובבעלות חברה זה עדיין נראה לי גבוה לשלם היום 45000)

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...