Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מניח שכבר מספר פעמים דנו ודשו בנושא הזה כאן באתר אבל לאחר הרצת חיפוש לא מצאתי

משהו שענה לי על השאלות.

אני חושש להשאיר את רישיון הרכב ותעודת הביטוח ברכב, ואני יודע שאני לא תמיד אזכור להעלות הביתה או להביא איתי

לפני נסיעה, וזה גם קצת מעצבן להיסחב עם עוד משהו לאוטו, יודע שזה קטנוני אבל עדיין.

הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר לשאיר ברכב העתק של רישיון הרכב ותמונה.

אשמח לתשובה או לינק עם תשובה מספרקת.

שלומי.

פורסם

בבקשה, תקרא את התשובה:

http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=49843

בינינו - אי החזקת רישיון הרכב דינה 100 ש"ח ללא נקודות.

ממה אתה חושש? מגנבה?

מקסימום, מוציאים רישיון הרכב מחדש ותעודת ביטוח, תמורת כמה גרושים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הרכב יגנב לא יהיה לך מה לעשות עם הרשיונות שהשארת בתא הכפפות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• ספונסר פורום
פורסם
אהלן חברים.

אני מניח שכבר מספר פעמים דנו ודשו בנושא הזה כאן באתר אבל לאחר הרצת חיפוש לא מצאתי

משהו שענה לי על השאלות.

אני חושש להשאיר את רישיון הרכב ותעודת הביטוח ברכב, ואני יודע שאני לא תמיד אזכור להעלות הביתה או להביא איתי

לפני נסיעה, וזה גם קצת מעצבן להיסחב עם עוד משהו לאוטו, יודע שזה קטנוני אבל עדיין.

הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר לשאיר ברכב העתק של רישיון הרכב ותמונה.

אשמח לתשובה או לינק עם תשובה מספרקת.

אתה יכול להשאיר צילום רשיון וביטוח רק באישור וחותמת קצין בטיחות.

ממליץ לך להשאיר ברכב כמו כולם.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לפני מספר שבועות היתה כתבה על כך שגם בחברות שלהן צי רכב וקצין בטיחות יאלצו לנסוע ברכבים עם המקור,

וכל זאת בשל זיופים וליקויים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הי

ברמת העיקרון אין למה לקחת את הרשיונות, אבל תדאג שיהיה לך צילום בבית כך שבמקרה של גניבה יהיה לך תיעוד של נתוני הרכב לביטוח ולמשטרה.

ובשטח - שוטרי תנועה לא בודקים רשיונות בדרך כלל, הם מקלידים את מספר הרכב במסופון ורואים את פרטיו.

פורסם

ובשטח - שוטרי תנועה לא בודקים רשיונות בדרך כלל, הם מקלידים את מספר הרכב במסופון ורואים את פרטיו.

ואם אין מסוף ויש תקלה?

ל'

פורסם

אני קצת סקפטי לגבי האוטנתיות של המקרה הנ"ל.

בכל מקרה, אי אפשא להעביר בעלות ללא ייפוי כח של בעל הרכב, כולל תעודת זהות (ואני כמעט בטוח שרק תעודת זהות ולא רשיון בדומה לחוזים אחרים כמו רכישת דירה וכו').

אף אחד לא אמר לך להשאיר את הת.ז ברכב רק את רשיון הרכב.

-- הוספה: צילום תעודת זהות כמובן.

• תוכן חדש...