Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע המנוע הוא חבילה סגורה לטוב ולרע - רק הזמן כ חודש יתן לך תשובה .

בד"כ מוסכים עובדים עם ספק מוכר , הם לא יתקינו מנוע שאפשר כי יעשה בעיות אח"כ , זו בעיה עבורם גם .

אחרי ההתקנה סעו ברכב כחודש כ הרצה סבירה , פשוט נסיעה רגילה לא לקרוע , ולבדוק שמן ונוזל קרור כל כמה ימים .

במידה ואין בעיות , רעשים , והכל תקין המנוע בסדר .

כדאי לבדוק גם את צנרת הקרור שהכל סגור טוב , כניסת המאווררים לפעולה בזמן , מזגן וכו' - כלל האביזרים המחוברים למנוע .

כדאי אחרי חודש לבצע החלפת שמן בלבד ( לא חובה גם פילטר , אפשר לבקש זאת בהסכם של התקנת המנוע )

ושוב כחודש , לבדוק אחת למספר ימים מפלס נוזלים, אם הכל תקין הכל בסדר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המנוע מיבוא הגיע כולל שטר מכר, התקינו אותו והוא בסדר.

אך שמתי לב שזה מנוע שעבר שיפוץ ראש, רואים את זה בבירור, הראש נקי לגמרי כאילו אחרי שטיפה והתזת חול.

כמו כן רואים שהאטמים הם חדשים וגם לא מקוריים, (אטם מקורי לא היה בולט בפינות ולא היתה אפשרות לראות אותו)

מכסה שסתומים גם הוא בצבע שונה.

השאלה היא האם זה תקין, אחרי הכל אמרו לי שהמנוע הוא מיבוא, אשר נסע בטמפרטורות נמוכות מבארץ והוא כמו חדש, לא אמרו לי שזה מנוע משיפוץ... כי מנוע לאחר שיפוץ ראש לא ממש עומד בהבטחות, מנוע שעבר שיפוץ ראש כניראה התחמם או משהו.

הם גם אמרו לי כי מנוע מיבוא עולה 1500 ש"ח יותר ממנוע מהארץ כך שזה יצא יקר.

מה אפשר לעשות בענין?

אולי לדרוש בדיקת קומפרסיה? ובמידה וזה לא תקין אז לדרוש מנוע אחר?

אולי הרחבת אחריות משלושה חודשים לחצי שנה?

תעלה תמונות ואנסה לקבוע אם המנוע נפתח או לא

• תוכן חדש...