Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ואמין-עד 27K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב קטן בטווח מחירים של עד 23-27 אלף

הכי חשוב לי שההוצאות חודשיות/שנתיות יהיו נמוכות יחסית (ביטוח וטיפולים)

צריכת דלק סבירה (לא קריטי שיהיה הרכב הכי חסכוני שיש אבל ברמת הסביר, ישמש ברובו לנסיעות קצרות)

חשוב לי שיהיה אוטומט, אבל אם יש לכם המלצה למשהו שהוא משמעותית יותר טוב אז אני מוכנה לשקול גם ידני.

מה הייתם קונים?

פורסם

כנראה שפונטו/ גרנדה פונטו.

חברים פה פורום מדווחים על שביעות רצון גבוהה מהרכבים האלו ובטווח התקציב שלך נראה לי שזו אופציה ראויה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

דייהטסו סיריון 2004-6 בלי לחשוב יותר מידי.

פונטו עם גיר רובוטי יכולה להיות חסכונית מצד אחד אבל הימור גדול לגבי מצב הגיר מצד שני ובכלל,רגישות יתר של הרכב הזה להזנחה ולאי טיפולים בזמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פונטו עם גיר רובוטי יכולה להיות חסכונית מצד אחד אבל הימור גדול לגבי מצב הגיר מצד שני ובכלל,רגישות יתר של הרכב הזה להזנחה ולאי טיפולים בזמן.

עדיין צורה קודמת , לא?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

דייהטסו סיריון זה אוטו מעולה לפי מה שהבנתי אבל מחיפוש ביד 2 בשנים 2004-2006 עד מחיר של 28K מצאתי ממש מעט אופציות..לא מוזר קצת?

ולגבי הפונטו-אלו דברים שמגלים בבדיקה לא? לגבי הגיר

פורסם
עדיין צורה קודמת , לא?

הייתה צורה ישנה 99-00,אח"כ עשו מתיחת פנים קלה 2001-04.

2005-6 שוב עשו מתיחת פנים ואח"כ אאל"ט ב-2007 או 2008 שוב שינו צורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...