Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עשיתי טיפול 10000 (קטן) ללנסר מודל 2000

כרגע לרכב יש 160 אלף

הוחלפו פילטרים (פילטר דלק,שמן ואוויר)

פלאגים

ובדיקת ברקסים

400 שקל

האם המחיר סביר עבור חלקים ועבודה?

פורסם

אם החליפו שמן אז כנראה החליפו גם פילטר שמן.

400 ש"ח זהו סכום סביר מאוד.

אני מניח שלא ביצעת את הטיפול במוסך מרכזי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תגדיר מה זה סביר, בלי לדעת מה שמו לך זה יכול ללכת לכאן ולכאן. אם החלפים תחלפיים אז שילמתה 100 יותר מידי, במידה ונגיד שהפלגים מקוריים או תואם מקורי אתה כבר מגיעה למחיר הנכון.

פורסם

תשאל את המוסך איזה שמן הוא שם לך?

איך קוראים למוסך?

איפה הוא נמצא?

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחיר בסדר גמור. מדובר בחלקים תחליפיים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החליף גם פילטר שמן. לא ציינתי.

החלקים הם חלופיים ומתאימים לדגם.

הוא אמר לי שאם יש משהו שעדיף על חליפי הוא היה מתקין מקורי. אך לא היה צורך בטיפול כזה.

השמן הוא מהחברות ביינים שיש בשוק. לא זבל ולא רמה גבוהה.

הפלגים הקודמים היו של NGK ואת השם של החדשים אינני זוכר כעת אך גם הם מוקרים כמו הNGK באיכותם.

הוא גם עשה בדיקת ברקסים מאחורה ומקדימה.

400 שקלים חלקים ועבודה.

פורסם
סביר, יכולת לעשות לבד

שלום לך וברוך הבא לפורום.

אכן, על כל פנים הוא היה יכול היה לעשות את הטיפול בעצמו. ישנו עניין נוסף שצריך לתת עליו את הדעת והוא שהמוסכניק יותר מקצוען מהנהג הממוצע. לפיכך, כשאתה לוקח את האוטו לטיפול המוסכניק יכול לראות תקלות שאתה ואני לא שמים אליהם לב. בנקודת הנחה שהמוסכניק לא מחפש איך להכניס את בעל הרכב להוצאות, איתור תקלות מבעוד מועד יכול לחסוך הרבה זמן, כסף וכאב ראש בעתיד.

מאוד מומלץ שגם אם אתה יודע לעשות את הטיפול הזה לבד להכניס את הרכב מדי פעם בכדי שהמוסכניק יעשה את הטיפול ויעלה על תקלות בדרך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...