Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט איזה מגבר רכוש לסט הקידמי שלי.

הרץ הי אנרג'י 6.5

בעתיד ישודרג לסט הרץ מסדרה גבוהה יותר.

סאב הרץ HX300D על אודיסון LRX 1.1K

יש לי אפשרות לרכוש אודיסון LRX 4.5 אך הוא מויציא 75 RMS לערוץ.

ואני מפחד שזה יהיה חלש מידי. האם אני טועה?

או לרכוש אודיסון VRX 400.2 הבנתי שהוא דגם ישן יותר.

או גנסיס סדרה 3 ארבעה ערוצים 110 RMS לערוץ.

תודה רבה.

(מנהלי הפורום אפשר למחוק את השרשור שפתחתי לגבי כמה אודיסון מוציא פועל)

שבת שלום.

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא עדיף על פני אודיסון VRX 400.2?

(להגברה אקטיבית אני יביא מגבר שתי ערוצים לטויטרים)

או על פני האודיסון LRX 4.5 ?

audi A3 1.8T

פורסם

ה-LRX לא באותה ליגה ,הייתי מוציא אותו מהמשוואה.

ה-VRX מגבר איכותי נדיר והוא מפלצת הגברה ,בהחלט מגבר שמתאים להגברה של כול סט באשר הוא.

העיסקה המשתלמת יותר כלכלית לדעתי היא הגנסיס ,מכאן הבחירה היא שלך.

פורסם

תלוי איזה סט תבחר בעתיד. ה vrx שילוב טוב עם הרץ. הג'נסיס נותן לך אפשרות לאקטיבי, ה va זה נראה לי רמה יותר גבוהה.

הייתי שם vrx או אם ההבדל במחיר נורמלי אז va, ובהמשך אם תחליט על אקטיבי אז משלב עוד מגבר חלש וזול יחסית לטוויטרים.

בכללי, זו לא הסטאפ הכי מאוזן, אבל זה תלוי במחיר שאתה קונה ובסט שתביא. אם אתה מכוון להרץ מילה למשל, ואת המגברים אתה קונה בזול יחסית- אז כדאי לעשות מהלך.

פורסם

אז את ה VRX או את ה VA ?

ה VA סדרה יותר גבוהה מ RA ?מה הסדר של הסדרה באיכות ? VA RA או FA ? מה הכי גבוהה?

אני מתכנן לעבור להרץ מילה שלושה חלקים.

יש לי אפשרות לרכוש מגבר לטויטרים

lr3022

או

LR230

מה עדיף?

audi A3 1.8T

פורסם

ההתלבטות שלי היא בין:

VA210 או FA2150 או Celestra RA220x Dual mono

או אודיסון VRX 400.2

או גנסיס סדרה 3 4 ערוצים.

או Genesis Dual Mono -

audi A3 1.8T

פורסם

אז עדיף לי את ה VA210

הוא מוציא 100X2 RMS ב 10.5 וולט.

או VRX אודיסון 400.2 שמוציא 200 RMS ?

ההפרש לא כלכך גדול. 500 שקל יותר יקר האודיסון.

מה עדיף?

audi A3 1.8T

פורסם

הג׳נסיס וה vrx פחות או יותר אותה הרמה, אך עם כל אחד מהם יש לך אופציות שונות.

1. לעבוד בצורה פסיבית, בתנאי שיש לך מונו לסאב כמובן, אז ה vrx בישבילך, מגבר חזק ואכותי, ואם קנית אותו ובעתיד תרצה לעבור לאקטיבי, תצטרך לצרף עוד מגבר, או להחליף את המגבר לאחד עם 4 ערוצים.

2. לעבוד בצורה אקטיבית 2 חלקים, ויש לך מונו לסאב, אז לג׳נסיס יש את היכולת מבחינת ערוצי הגברה ללא צורך במגבר נוסף.

3. אם אין לך מונו ואתה גם לא מעוניין להוסיף. אז גם פה הג׳נסיס עונה על הדרישות מבחינת ערוצי הגברה, 2 ערוצים לסט, מוגבר פסיבית כמובן, ו 2 ערוצים לסאב.

לגבי ה va, הוא מגבר ברמה יותר גבוהה מהג׳נסיס ומה vrx אבל יש לו את אותן אופציות הגברה כמו של ה vrx.

פורסם

יש מונו לסאב.

בהתחשב שהאודיסון הוא 200 RMS לעומת הגנסיס 110 לארבעה ערוצים.

מבחינת עוצמה לא יהיה הבדל? או לעבוד עם גנסיס בגישור.

ולעומת שה VA הוא 100 RMS לשתי ערוצים

audi A3 1.8T

פורסם

שוב, ה vrx הוא 2 ערוצים, הג׳נסיס 4 ערוצים.

תלוי איך אתה מתכוון לעבוד עם הסט.

פאסיבי? אז ה vrx מתאים, אתה לא צריך יותר מ 2 ערוצים.

אקטיבי? לג׳נסיס יש 4 ערוצים, הוא יתאים להגברה אקטיבית 2 חלקים.

אם אתה מתכוון אקטיבי ונעול על ה vrx, תצטרך להוסיף עוד מגבר בעל 2 ערוצים, לסט 2 חלקים.

ובכלל כתבת שאתה מתכוון לסט 3 חלקים, אז האופציות הם מגבר 2 ערוצים חזק לעבודה פאסיבית, או אם אקטיבית אז יש שני אפשריות.

1. מגבר אחד של 6 ערוצים.

2. שני מגברים, אחד של 4 ערוצים והשני של 2 ערוצים.

(ואני מאמין שיש את המשוגעים שישימו 3 מגברים של 2 ערוצים כל אחד, אבל זה דורש שדרוג למערכת החשמל, לא מציע לך להכנס לזה בכלל.)

שוב, לגבי ה va, הוא מגבר ברמה גבוהה יותר ואיכותי יותר מה vrx ומהג׳נסיס, ה va גם מגבר אנדרייטד הוא נותן 100 rms לערוץ וזה מדוד ב 10.5 וולט ככה שבאוטו עם חשמל יציב זה 14 וולט בערך ככה שהוא יתן מעל המוצהר, המגברים שאנחנו מדברים עליהם הם מגברים מאוד איכותיים, והם לא רק למטרת עוצמה, עוצמה אתה תקבל מכולם, אבל יש לזה תנאים, כמו תנאי התקנה וכיוונים, ואני לא מציע לך לגשר ערוצים לוופרים, מידבאסים וטוויטרים, אם כבר גישור אז לסאב.

ושוב, כל האופציות להגברה לגבי ה vrx, תקפות גם לגבי ה va, שניהם מגברים דו ערוצים.

פורסם

בנאדם,אם תקרא את השרשור שלך שוב,אתה תבין בדיוק מה התשובה לשאלה שלך,לא ישתנה משהו אצל מגיב אחר.

קיבלת פה את כל האופציות ואת כל התשובות לשאלות שלך (ולא פעם אחת)..תקרא ותחליט,אין לך איפה יותר מדי איפה לטעות.

אם יעניין אותך דעתי האישית - אם יש לך רמקולים של הרץ,השילוב היותר טוב מבין שניהם יהיה האודיסון,בלי קשר לעוצמה שמה שהמגבר הזה מוציא מתאים לסטים יותר חזקים משלך.(ולא במעט)

בהצלחה. :)

Scan Speak

• תוכן חדש...