Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום לכל חברי הפורום.

אני מתכנן רכישה של רנו מגאן קופה שנת 98. הייתי היום וראיתי אותה , והבעיות שיש לה זה ככה . משום מה המזגן לא פועל ולא מוציא קור וחום אך המאוורר כן עובד ותקין. המוכר טוען שלא יודע מה הבעיה ואומר שהוא חושב שצריך למלות גז.

במקרה הכי גרוע כמה יעלה תיקון בעיה כזאת?(לא רק מילוי גז אלא פיתרונות אחרים לבעיות אפשריות)

2. מחלה מאד נפוצה בקרב מגאן קופה זה הסאן רוף , הסאן רוף לא פועל כראוי ברכב הזה אך אפשר לתפעל אותו ידנית. הבעיה שאם אני סוגר אותו עד הסוף אם קצת מאמץ ומברג אפשר לפתוח אותו. הכוונה שהוא לא ננעל סופית. כמה יעלה תיקון בעיה כזאת? רק בישביל שינעל ולא כל המערכת שכוללת מנוע ועוד.

בנוסף

בבגאז' מאחורה, כשפותחים אותו המכסה לא מחזיק כי הבוכות שמחזיקות מתות, כמה יעלה תיקון של דבר כזה?

הדבר שהכי דחוף לי לתקן זה הנעילה של הסאן רוף.

תודה רבה :)

פורסם

לדעתי אתה נכנס להוצאה של כמה אלפי שקלים רק לתיקונים אלו.

אם אין חימום ואין קירור - זו לא בעיה של גז. אלו שתי מערכות נפרדות. יתכן שבורר מהירויות 'הלך', יתכן והכל סתום, ותבדק אם המזגן בכלל עובד ומה מצב המפוח. חלון גג בעייתי עלול לגרום נזילות בחורף והתיקון יקר.

נראה לי שרכב שמתחוזק רע יביא בעתיד עוד בעיות, מכניות וחשמליות.

אפילו אם אתה רוצה מאוד את הדגם - חפש אחר במצב טוב יותר, ויהיה קשה כי זהו לא דגם ששומרים עליו לאורך זמן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לדעתי אתה נכנס להוצאה של כמה אלפי שקלים רק לתיקונים אלו.

אם אין חימום ואין קירור - זו לא בעיה של גז. אלו שתי מערכות נפרדות. יתכן שבורר מהירויות 'הלך', יתכן והכל סתום, ותבדק אם המזגן בכלל עובד ומה מצב המפוח. חלון גג בעייתי עלול לגרום נזילות בחורף והתיקון יקר.

נראה לי שרכב שמתחוזק רע יביא בעתיד עוד בעיות, מכניות וחשמליות.

אפילו אם אתה רוצה מאוד את הדגם - חפש אחר במצב טוב יותר, ויהיה קשה כי זהו לא דגם ששומרים עליו לאורך זמן.

אוקיי תודה על התגובה.

בנתיים יש לי 2K ליישור קו של הדברים הדחופים . ז"א בניהם יהייה הסאן רוף

המזגן פחות דחוף לי כרגע כי גם ככה אני לא משתמש במזגן

למישהו כאן עוד יש מושג לגבי הסאן רוף? כרגע מה שחשוב שרק יינעל כמו שצריך

תודה

פורסם

בעניין המזגן אתה ועוד איך תצטרך ואין לך מושג עד כמה בחום הזה. זה גם יכול להיות בעייה של מדחס ואז העסק יקר הרבה יותר. בוכנות באגאז' זה שטויות ניתן להביא מפירוק בגרושים. למען האמת אני אישית לא הייתי מיתעסק עם רנו במיוחד שהבעייה במזגן ועוד בשיא הקייץ.

פורסם

אני רוצה להדגיש את העובדה שניראה כאילו המוכר "מורח" .

ברצינות ,איזה אדם לא יודע שיש לו תקלה במזגן ולדעתו זה רק "מילוי גז" . אם כי זה באמת היה קח תיהיה בטוח כי הוא היה הולך למלות גז בעלות סמלית של כ100-150 שקלים גג. בנוסף לכך מערכת הקירור בלבד עובדת על גז לכן יש צורך לבדוק גם את הבעיה בחימום , טיפולים כאלה יכולים להסתכם באלפי שקלים , שכרגע לטענתך אין לך .

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תוכן חדש...