Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אז ככה.. אתמול בדרך חזרה מיציאה פתאום קרה במערכת משהו מאוד מוזר, הצלילים התעוותו, הרמקולים הפסיקו לפעול, ורק הסאב עובד. החלפתי דיסקים, פירקתי את המערכת, כביתי תאוטו, כל דבר אפשרי ניסיתי ולא עזר כלום. התופועה ממשיכה- השיר עובד כמה שניות ואז מתעוות ושוב רק הסאב עובד. לפעמים גם השיר ממשיך לנגן רק אם זה בווליום חלש ואם אני מגביה (יותר מ 20) פתאום שוב יש תניתוק הזה וגם הטוויטר משמעי צלילים צורמים כאלו.

חשוב לציין שאת המערכת התקנתי לפני 3 ימים.. מאז אני שומע ונהנה מאוד ולא הייתה בעיה אחת. אני לא יודע אם איזה חבר נגע במשהו אבל קשה לי להאמין שזה קרה ככה סתם.

הסאטאפ שלי:

hu-pioneer7650

comp-rockford fnq"6.5

rear-pioneer6990

amp-rockford P4004

amp-rockford P3001

sub-cerwin vega Vmax "12

משהו יודע איך לפתור את זה? ההתקנה בוצעה בחיפה ואני מצפת שקצת קשה לי שוב לנסוע לחיפה ביום ראשון... אז בבקשה עזרו לי :confused:

.Honda- more then a dream

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסע ל"מתקין"!

אם אני זוכר רצית ללכת לTOPSOUND (אולי אני טועה? אני מקווה שאני באמת טועה:wink: )

לדעתי הבעייה היא במגבר P4004 .אולי וויסות גין לא נכון או החיבור של המגבר לקבל מתח.

יכולים להיות הרבה בעיות וקצת קשה להפנות את האצבע לבעייה ספציפית.

הכי טוב תסע איפה שהתקינו לך ושהוא ישבור את הראש.

פורסם

אכן, Topsound ואני לא מבין למה אתה מזלזל אולי בגלל שאתה מכיר חנות אחרת. בחיפה ישנם 3 חנויות בשם Top sound שרק אחת מהם היא באמת המקורית היא של הבחור בשם דודי והיא נמצאת בדרך יפו 196.

לעינינו, אני לא מאמין שזה בעיה בכיוונים או משהו כי ממש היה לי 3 ימים שמעתי ונהנהתי מהסאונד פתאום זה קרה שחבר שלי החליף דיסק או משהו...

בכל אופן כנראה שיום ראשון שוב אני אחזור לחיפה כי אני לא רואה פתרון עיניני אחר באופק..

פורסם

טוב חברה אז ככה... התקשרתי לדודי(המתקין) והוא אמר לי להגיע לחנות מחר שהוא יזמין לי קבאל וזה כנראה יפתור את הבעיה.

השאלה שלי אליכם- קבאל, יתרונות, חסרונות, השפעות...?

והאם זה בכלל יפתור לי את הבעיה ?!?!!?

פורסם

ראשית, קבל לא פותר שום בעיה במערכות לרכב, אלא מוסיף עליה...

שנית, הוא עוד לא בדק את הרכב שלך, וכבר יודע מה צריך לשים?!

ובנוסף, הוא עוד "ידחוף" לך עוד רכיב, שיעלה לך עוד כסף...

בקיצור, תלך אליו, שיבדוק הבעיה, ויתן חוות דעת מקצועית...

מה הכוונה?

שיבדוק נפילות מתח (רק כך יידע אם צריך משהו בסגנון של קבל, למרות שזה בעיה גדולה מזה)

שיבדוק חיבורים רופפים ועוד...

אל תתפשר.

גל

פורסם

זה רק מראה על דבר אחד "זלזול"(דרך אגב PIONEER אנחנו מדברים על אותו אחד TOPSOUND בדרך יפו196 "החאפר")

ב"טלפון" הוא הגיע למסקנה שזה קבל (למה לא נסחוט איזה אלפייה) :-):|:x.

(והזהרתי אותך לגביו לפחות פעמיים .תלמד מטעויות של אחרים :idea: )

פורסם

איתמר...............תסכם את כל מה שכולם אמרו ותראה שזה בדיוק מה שאמרתי לך היום בטלפון בשתי שורות.

סע אליו שישבור את הראש, שיבדוק את כל החיווט, אני מאמין שזאת הסיבה.

ואל תקנה שום קבל.

הייתי נוכח בהתקנה, כל מגבר קיבל 10G:? ועוד יותר מצחיק על כל "שרוך" שכזה הוא שם פיוז של 60A.....ממש חאפר.

עוד סיפור מצחיק: הוא הביא את הP3001 ואמר שהוא מוציא בשני אוהם 300WRMS וגם ב4 300WRMS,בעוד שאני מראה לו בתעודת הלידה נתונים אחרים שנכתבו ע"י היצרן. ואני שואל אותו "איך זה יתכן?" והוא עונה "יש לו מעגל פנימי שכאשר מתחבר לו סאב אחד בגישור אז המגבר הופך להיות 2 אוהם" ואז אני "אבל הסאב עדיין 4אוהם ואיך זה יתכן?" הוא לא ענה בכלל...(אני יודע שלא מבינים את מהלך השיחה שתיארתי אך זה היה באמת מהלך שיחה לא ברור בכלל)

בקיצור הוא סיבך כל כך את העניין שלא רציתי כבר להתוכח איתו כי הוא התנהג די בתוקפנות...

חרטטן מן השורה הראשונה.......מה שכן טוב אצלו זו העבודה הנקיה וההתקנה עצמה, רק את החיווט הדק לא ממש אהבתי.

אהה........הוא גם רצה להדביק דיינמאט על השטיחים בבאגז' ולא על הפח שמתחת לשטיחים.....ואז כבר ממש צחקתי עליו. בסוף הוא לא עשה כך כי איתמר ולירן פשוט לא הסכימו, וטוב שכך.

סך הכל המערכת קטלנית לפנים...

ג'ניה

:king:

פורסם
זה רק מראה על דבר אחד "זלזול"(דרך אגב PIONEER אנחנו מדברים על אותו אחד TOPSOUND בדרך יפו196 "החאפר")

ב"טלפון" הוא הגיע למסקנה שזה קבל (למה לא נסחוט איזה אלפייה) :-):|:x.

(והזהרתי אותך לגביו לפחות פעמיים .תלמד מטעויות של אחרים :idea: )

כמה טוב שזה על חשבונו :-)

וכן, מחוסר ברירה מחר כנראה אני יעשה שוב טיול בחיפה שיגלה תבעיה... ואמרתי שהוא אמר שאולי קבאל יפתור תבעיה הוא מזמין על כל מקרה שאם זאת הבעיה שאני לא יסע סתם.

תודה לעוזרים אעדכן מחר מה היה...

פורסם

אני יודע שזה LONGSHOT, כמובן, כל תשובה והצעה שתקבל פה תהייה כזו כי אין לנו ניסיון מעשי עם המערכת

סיפרת שלא קורה כלום אם הווליום נמוך, אז רציתי לשאול, האם יש רכיב כל שהו שמחובר להגברה הפנימית של הפאנל שלך?

לגבי קבל- גם אם הוא יבדוק את הרכב, ויגלה שזה אכן בעיה שקבל יפתור, אל תרכוש אותו.

לגבי כל אלה שטעונים שהוא חאפר רק בגלל קבל, אני מוכן להשים כסף,

בואו נעבור חנות חנות בכל הארץ, נשאל את המתקינים הכי מקצועיים שקיימים בשוק,

האם קבל פותר בעיות חשמל כאלו ואחרות, ואף אחד לא יהסס להסביר לכם מהניסיון שלו כמה זה עוזר וכמה זה פותר.......

אז רק הוא חאפר !?!? כל הארץ כזו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני יודע שזה LONGSHOT, כמובן, כל תשובה והצעה שתקבל פה תהייה כזו כי אין לנו ניסיון מעשי עם המערכת

סיפרת שלא קורה כלום אם הווליום נמוך, אז רציתי לשאול, האם יש רכיב כל שהו שמחובר להגברה הפנימית של הפאנל שלך?

לגבי קבל- גם אם הוא יבדוק את הרכב, ויגלה שזה אכן בעיה שקבל יפתור, אל תרכוש אותו.

לגבי כל אלה שטעונים שהוא חאפר רק בגלל קבל, אני מוכן להשים כסף,

בואו נעבור חנות חנות בכל הארץ, נשאל את המתקינים הכי מקצועיים שקיימים בשוק,

האם קבל פותר בעיות חשמל כאלו ואחרות, ואף אחד לא יהסס להסביר לכם מהניסיון שלו כמה זה עוזר וכמה זה פותר.......

אז רק הוא חאפר !?!? כל הארץ כזו.

מיקמיק, מה אתה מקשקש? מה אלו "המתקינים הכי מקצועיים שקיימים בשוק" שאתה ביקרת אצלם,

והם אמרו לך שקבל "פותר בעיות חשמל כאלו ואחרות" ?

מה שבטוח הוא, שלא ביקרת במקומות של "מתקינים הכי מקצועיים בשוק"

אזי, אל תטעה אנשים

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי, כמובן וכמובן שה"מתקינים הכי מקצועיים בשוק" היה אמור להביא במרחאות כפולות ומכופלות...........

זה ביטוי של 95 אחוז מהמתקינים בארצנו,

וזה לא בא להטעות, זהבא לתת עובדה, עקב הבעיה שיש לי של אספקת חשמל,

אין לך שמץ של מושג כמה "חשמלאיים" ומתקיני מערכות נשבעו לי שזה פותר את הבעיה,

ומי שאמר לי אחרת כניראה לא מבין...........

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
שלומי, כמובן וכמובן שה"מתקינים הכי מקצועיים בשוק" היה אמור להביא במרחאות כפולות ומכופלות...........

זה ביטוי של 95 אחוז מהמתקינים בארצנו,

וזה לא בא להטעות, זהבא לתת עובדה, עקב הבעיה שיש לי של אספקת חשמל,

אין לך שמץ של מושג כמה "חשמלאיים" ומתקיני מערכות נשבעו לי שזה פותר את הבעיה,

ומי שאמר לי אחרת כניראה לא מבין...........

אחי , גם אתה וגם אני, לא היינו אצל 95 אחוזים מהמתקינים בארצנו , אז בוא לא נכליל בסדר?

נכון, יש הרבה שקוראים לעצמם "מתקינים" אך לא מבינים דבר וחצי דבר באודיו וכל הנוגע למערכות סטריאו. זה לא אומר שרובם כאלו.

שלומי

פורסם

שלומי,

אם היה לך שמץ של מושג אצל כמה מתקינים הייתי עד היום.

ואצל כמה חשמלאיים.

ואף אחד, לא חשב לרגע, לבוא ולהגיד לי שקבל זה בשביל היבהובי אורות, ואין לזה שום קשר ישיר לבעיות אספקת חשמל.

אז אתה היית מבין על מה אני מדבר.

אה, וחוץ מקבל, קיבלתי גם את התשובה הנפוצה.

"תוסיף מצבר", "מצבר יותר חזק".

תעשה סקר שוק, תחזור אלי, תראה כמה שטויות ינסו לדחוף לך..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
שלומי,

אם היה לך שמץ של מושג אצל כמה מתקינים הייתי עד היום.

ואצל כמה חשמלאיים.

ואף אחד, לא חשב לרגע, לבוא ולהגיד לי שקבל זה בשביל היבהובי אורות, ואין לזה שום קשר ישיר לבעיות אספקת חשמל.

אז אתה היית מבין על מה אני מדבר.

אה, וחוץ מקבל, קיבלתי גם את התשובה הנפוצה.

"תוסיף מצבר", "מצבר יותר חזק".

תעשה סקר שוק, תחזור אלי, תראה כמה שטויות ינסו לדחוף לך..

יפה, יפה, הרגע זיכית אותנו בעוד פרויקט משותף...

וחוץ מזה, למה לא תראה לנו את הבניות המוגמרות??

שלומי

• תוכן חדש...