Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מקבל 40 מגה באלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחברתי לאינטרנט של בזק וספק בזק בינלאומי ל15 מגה כרטיס רשת האלחוטי

קיבלתי 15 מגה

לאחר שבוע שידרגתי ל40 מגה בראטור אני מקבל 41 מגה באייפון 4S מקבל 35 מגה

אך במחשב הנייח שמחובר בעזרת כרטיס רשת EW7711USN של אדימקס מקבל בין 18 ל26 מגה בשיא

למה זה ?

במוקד של בזק אמרו לי להחליף את הראוטר לא נראה לי שזה יעזור , האייפון מקבל באלחוטי 35 מגה

מישהו יודע מה הבעיה ?

תודה

קשה באימונים קל בים

פורסם

40 מגה מצריכים החלפה לראוטר ומודם התומכים ב-VDSL. כמו כן צריך כרטיס נורמלי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כמובן שהחלפתי ראוטר לDLINK 6740

הכרטיס רשת של אדמיקס קניתי לפני שבועיים והוא תומך עד 150 מגה בתקן N

קשה באימונים קל בים

פורסם

זה לא נכון.

הכרטיס הזה יכול בהחלט להגיע לכ 60 מגה ביט ללא כל מאמץ, הביקורות עליו ברשת טובות וחלקן מעולות, לכן הוא בהחלט עושה את העבודה.

האייפון מוגבל עד 35 מגה ביט בכל מקרה, יותר מזה לא תקבל.

מה שכן, תלוי במרחק, יכול מאוד להיות שהראוטר לא מצליח לחדור כראוי, אולי יש בעיה עם הדרייבר? בעיה בתיאום בין הכרטיס לראוטר?

צריך לוודא כמובן שזה הכרטיס שמקבל את ה WIFI ולא הלפ טופ כמו שלפעמים קורה ( אנשים שלא שמו לב ) .

מה שכן, אני יכול להגיד בפה מלא, שהיה לי כרטיס של TP LINK איכותי מאוד שתמך ב 300, במרחק של 2 מטר מהראוטר שעולה כמה מאות שקלים, קיבל 80 בלחץ, כשהיה לי 100 ואכן בכבל רשת הייתי מקבל 102... לכן זאת לא אינדיקציה, הכל יכול להיות.

פורסם

80Mbps זו תוצאה מעולה++ ברשת אלחוטית ואין מה להתלונן.

המהירויות של הציוד האלחוטי (150, 300) הן מאוד תיאורטיות ואי אפשר לקבל במציאות אפילו שליש מהנקוב.

בציוד קווי (100 או 1000Mbps) אפשר לקבל קרוב מאוד לקצב הנקוב (90%+)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...