Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מנוע עומד "לשפוך"? (פיגו 205GTI)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 205 GTI 1992

כרגע היא עם 141 אלף ק"מ.

לפני חודשיים לקחתי אותה לבדיקה בקומפיוטסט, ונאמר לי שהמנוע לפני תיקון, מכיוון שצילינדר אחד מספק כ17 אחוז...

אתמול לפנות בוקר, התחלתי לשמוע את הרעש מהמערכת שסתומים בווליום גבוה, גם בניוטרל בטורים נמוכים אפשר לשמוע את הרעש (מזכיר טיפה רעש של סובארו DL)

כמה לדעתכם המנוע עוד יחזיק ? איך הוא יישפך ? יפסיק לעבוד ? או יעלה באש את כל המנוע ?!?! (מזכיר לי את המשחק מחשב GTA שם כשאתה דופק את האוטו כמה שיותר, אתה שומע את הרעש מהמנוע לפני הפיצוץ)

וכמובן האם אפשר לשפץ את המנוע הנוכחי? והאם אתם מכירים מישהו שמסוגל לעשות זאת (ומה המחיר)

או האם כדאי לייבא מנוע (מעריך שמחיר המנוע הוא כ3 אלף שקל?!?!)

בכל אופן, אומרים שזה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה.

ובכן, היא עוד לא שרה, אבל אני בהחלט שומע אותה מתחממת

פורסם

שני דברים...

 

1: שיפוץ ראש לא יעלה כמו מנוע חדש וגם לא כמו חצי מהסכום... (בדרך כלל זה רק ראש... ה XU הם מנוע אמין מאוד!!)

 

2: יש לי מנוע בשבילך, במצב חדש!

 

בפרטי אחי...

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

 

www.psi.co.il

×
×
  • תוכן חדש...