Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 15k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בקרוב אני מקבל רישיון ואחרי חיסכון של שנתיים הצלחתי לגרד 15 אלף שקל לרכב.

מבקש המלצה לאוטו ספורט חזק (חשוב לי מאוד) וכמובן יפה חחח.

הרכב עתיד לנסוע בין 10 ל30 קילומטר ביום למשך שנתיים.

יד שנייה כמובן

תודה רועי

פורסם
חשבנו שמהחברה. קנה לך רנו מגאן קופה . הכי חשוב שתיסע בזהירות

רנו מגאן קופה מדגמים כאלה ישנים שנכנסים בתקציב. זה כבר ממש לא רכב ספורטיבי!

פורסם

הונדה סיווק שנת 99, למצוא אחת במצב סביר מינוס זה כבר הישג מרשים אבל צריך להיות נחוש!

אה, ותחסוך עוד 15K בשביל החזקה, תיקונים, טיפולים, ביטוחים, דלק, שכחתי משהו?

כבר עדיף לך כמו שציינת ''לגרד'' עוד לפחות 15 כדי להתחיל לחשוב על רכב שלא יבלה במוסך כל שני וחמישי (כי חמישי יוצאים לבלות לא?)

והכי הכי חשוב, חזק הוא יהיה או לא, סע בזהירות.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
תגדיר חזק, כי יש לי הרגשה שאתה מצפה להרבה מאד תמורת 15,000 ש"ח וזה לא יקרה

לא מצפה לעוף ב250 קמש אבל כשאני נותן גז שיהיה גז...

ספק אם אני אמצא דרך להשיג עוד 15 האוטו אמור להחזיק שנתיים אחרי זה אני יוצא ללמוד בחול.

בנוגע לבילויים שלי במוסך אני אקנה את האוטו רק אם אני יהיה בטוח שוהא נשמר כמו שצריך ונקווה שהאוטו לא יגיע יותר מדי למוסך...

תודה על העזרה

רועי

פורסם

למה שלא תיכנס ליד 2, תגדיר מחיר עד 15K, תראה איזה תוצאות קיבלת, מה יש כרגע בשוק, תפשפש קצת.

תמצא כמה דגמים שאהבת חיצונית, תצמצם את החיפוש ל2~3 רכבים ואז תחזור לפה לעשות השווה בינהם.

איך זה נשמע לך?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

פיאט פונטו HGT משנתון 02 נכנסת לך בול בתקציב.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פיגו 106 ראלי ,רכב מעולה ,חזק ומהיר .

הענין הוא למצוא אחת שטיפלו בה באהבה .

לי יש אחת כזאת אז אני יודע על מה אני מדבר .

פורסם

בתקציב שלך אתה לא צריך רכב ספורט, אני בספק אם יש לך את האמצעים להחזיק אחת כזו, ובמצב שלך מרבית הזמן היא תבלה או במוסך או בחניה בבית מושבתת, חפש לך פיאט פונטו שמורה או קליאו שניהן עם עדיפות לידנית, שנתון כמה שיותר גבוהה ועם קמ כמה שיותר נמוך, יביאו אותך מא' לב' במינימום עלויות.

לפני שאתה מתאכזב שאל את עצמך אם קורה תקלה (וכולנו יודע ש SHIT HAPPENS) שעלותה במוסך מעל 2K יש לך בשלוף להוציא ? אם כן אז לך על זה ואם לא אז תעשה חושבים שוב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

במקומך הייתי קונה הונדה סיוויק מודל 96-00.

לא ספורטיבית בכלל, אבל זריזה היא כן. מנוע ויטק 125 כוחות סוס.

אגב היא גם די חסכונית!

פורסם

האם ה15 אש"ח זה כולל כסף לביטוח, יישור קו או רק לרכישת הרכב ?

הייתי ממליץ לך להתעלם מהסטיגמות ולרכוש רכב צרפתי אשר אתה יכול להשיג שנתון גבוה עם התקציב שלך.

• תוכן חדש...