Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא ממש משתלם. אחלה עסקה.

לי יש VMAXX וגם אני רכשתי אותם בעיקר בגלל המראה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היי עמית, תתחדש על הרכש האחרון!

כנראה שבאמת עוד לא אבדה תקוותנו בכל מה שקשור למכס והדואר הישראלי. לפני כחודש הזמנתי מאיטליה סט ג'אנטים מקוריים וחדשים של אבארט לאוטוביאנקי. הכנתי את עצמי נפשית ומנטלית למלחמות חורמה בנציגיה של מדינת ישראל - החל ממשרד התחבולה, עבור במכס וכלה בדואר.

בפועל, תוך פחות משבועיים החבילה (הדי כבדה, יש לציין) כבר המתינה לי בסניף הדואר שמתחת לביתי. לא מכס, לא משרד התחבולה, לא כלום. סימנתי V על עוד שלב בהפיכת האוטוביאנקי לאבארט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפני כחודש הזמנתי מאיטליה סט ג'אנטים מקוריים וחדשים של אבארט לאוטוביאנקי.

באמת?!

הזמנת ג'אנטים מחו"ל והכל עבר בשלום?!

שמע, אתה הגיבור שלי! בלי ציניות.

שנים חיינו בפחד מזה...

פורסם

כנראה שבאמת עוד לא אבדה תקוותנו בכל מה שקשור למכס והדואר הישראלי. לפני כחודש הזמנתי מאיטליה סט ג'אנטים מקוריים וחדשים של אבארט לאוטוביאנקי. הכנתי את עצמי נפשית ומנטלית למלחמות חורמה בנציגיה של מדינת ישראל - החל ממשרד התחבולה, עבור במכס וכלה בדואר.

בפועל, תוך פחות משבועיים החבילה (הדי כבדה, יש לציין) כבר המתינה לי בסניף הדואר שמתחת לביתי. לא מכס, לא משרד התחבולה, לא כלום. סימנתי V על עוד שלב בהפיכת האוטוביאנקי לאבארט.

:shock: טוב, זה כבר באמת מפתיע

פורסם

ורק אני הזמנתי 2 אטמים (יניקה ואטם מצערת) ועוד איזה צינור גומי למערכת קרור והחבילה במכס כבר חודש מחכה לשחרור של נציג מעפן?!

סה"כ 35 דולר שתפחו כבר ל-300 שקל מיסים וכו..

פורסם

תודה אלעד!

תתחדש לך! תן קצת פרטים על עלויות, משקל? עלות משלוח? עלות מוצר (אם אפשר), המזל שנם בט במידה יחסית קטנה, 13?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תודה.

עלויות:

הג'אנטים נמכרו במחיר 350 יורו. כשהתחלתי לברר על עלות המשלוח, המוכר עדכן אותי שבדיוק הדואר האיטלקי יצא במבצע קידום מכירות או משהו בסגנון, כך שהוא יכול לשלוח לי את כל העסק הזה במחיר 80 יורו, כולל מס' מעקב. כמובן שקפצתי על המציאה הזאת בלי לחשוב פעמיים.

מס' מעקב הוא אכן נתן לי, אלא שהאתר של הדואר האיטלקי הוא מפגר ברמות קשות. כשהערתי את תשומת לבו של האיש לכך שהמספר אינו מזוהה במערכת, הוא עצמו ניגש לסניף הדואר ממנו שלח את החבילה, ומסתבר שגם הם לא ממש ידעו היכן היא נמצאת. האיש הרגיע אותי ואמר שככה הדואר שלהם פועל בשגרה ושלמרות זאת החבילות תמיד מגיעות ליעדן, אבל אם בכל זאת המשלוח לא יגיע מסיבה כלשהי, הוא יחזיר לי את כספי.

בסופו של דבר, למרות כל החששות העסק הגיע תוך פחות משבועיים.

כל ג'אנט שוקל 5 ק"ג והמידה היא 13X4.5, כלומר: סה"כ 20 ק"ג.

שאלות נוספות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...