Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא איתרתי פוסט לגבי מחיר מכוניות יוקרה אקזוטיות משומשות.

אם המזרטי החדשה העממית שעולה כיום 590 אלף, האם ניתן לשער כי תעלה כמשומשת ב2015 {שהיא 2013 - שנתיים על הכביש} כ200 אלף?

מה ההפסד של פרארי קליפורניה שהיום עולה 1.2 מיליון שקל {אני צודק?} בעוד שנתיים?

אשמח להערכות גסות.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

נו בחייאת. על סמך מה נראה לך שאפשר להעריך מחיר יד 2 של רכבים כאלה? למרות המחיר הגבוה, אני לא רואה את המחירון שלהן נחתך ב50% תוך שנתיים - אם בכלל. אל תשכח, שלרוב אלו מכוניות ששומרים, לא מוכרים ליד2.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברור שלא נאתר מודעות בWINWIN וביד2.

אבל אם לדוגמא, הS500 וסידרה 7 של BMW נופלות כל כך חזק בשנים הראשונות שלהן, האם ניתן להסיק כי במיקרה הספציפי של מזרטי שעולה היום 590 אלף ומיועדת "להתחרות" בBMW ומרצדס, האם היא תיחתך בחצי ועל ידי כך תינתן האופציה לקנות יד 2 ללבל מסוים של אנשים.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא חושב שיש מכונית שנחתכת ביותר מחצי בתוך שנתיים. גם לא מכונית יוקרה.

מזראטי - בכלל לא בטוח שתשמור פחות על הערך מהגרמניות, אבל זה תלוי בהרבה גורמים לא ידועים.

בכל מקרה, חשוב לזכור שבמכונית כזו מחיר הרכישה הוא פחות משמעותי ממחיר האחזקה, שיהיה גבוה מאוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש גם דגמים שנמכרים בכמויות קטנות מאוד ונשארים מאוד נדירים ולכן באיזשהו שלב המחירון שלהם מאבד משמעות, מרצדס SL לדוגמא, בעיקר משנות ה-90.

פורסם

בכל מקרה, חשוב לזכור שבמכונית כזו מחיר הרכישה הוא פחות משמעותי ממחיר האחזקה, שיהיה גבוה מאוד...

אשמח להשכיל

האם ישנו אתר שאפשרי לדעת מחירי חלפים לרכב זה?

בכדי שאוכל לדעת +- מה העלויות.

לדוגמא, אתר שאני מאוד אוהב וקונה ממנו הרבה חלפים לBMW שלי {E36 ושל אחי E46}

http://www.pelicanparts.com/

פלטיקן פרטס שמוכר גם חלפים לפורשה,כאן מדובר בבוקסטר 2008,משאבת דלק

997-620-131-00-M100

Fuel Pump (In Tank), Boxster/Boxster S (2005-08), NOTE: Also use (1) 997-201-733-00 seal [More Info]

$491.50

משאבת דלק לBMW סידרה 3 החדשה תעלה

13-53-7-531-634-M9

Fuel Injector, New (N52 Engine), 325i/xi (2006), 328i/xi/xDrive (2007-12), 330i/xi (2006)

Brand: Genuine BMW [More Info]

$142.00

כמה תעלה לדוגמא משאבת דלק של מזרטי? רק בכדי לסדר את האוזן.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

פותח השרשור, זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשהוצג רף המחירים. אני כבר יומיים מזיל ריר על הגיבלי. :oops: אךך, חלומות מתוקים.. :-)

איפה לדעתכם נמצאת הנקודה האידאלית מבחינת עלות אחזקה של רכב שכזה? כוונתי, שמצד אחד הרכב ספג ירידת ערך רבה מאד ומצד שני הוא עדיין שמיש באופן שרמת אמינותו המכאנית גבוהה דיה כדי לא לגרום לתסכול בעת אחזקתו. אני מהמר שסביבות 5-7 שנים, אבל מה אני יודע.. דעות?

:idea:
פורסם

המרצדס והבמו שנחתכות זה בד"כ בגלל בעלים שקפצו הרבה מעל הפופיק, לא תחזקו כמו שצריך ומוכרים גרוטאה עם סמל יפה. אוטו-איטליה מלכתחילה היו לא נגישים לכל אחד, והמותגים נתפסים כליגה אחרת (על אף המחיר, ויש על זה דיון בפורום כללי)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השאלה היא כמה הרכב יהיה נפוץ בליסינג, אם נתחיל לראות מזארטי למנהלים דרג ביניים קבוצה 4 אז המחיר יהיה נמוך.

מי מוכן לשלם ״רק 19,000 שח בחודש שווי שימוש״?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
המרצדס והבמו שנחתכות זה בד"כ בגלל בעלים שקפצו הרבה מעל הפופיק, לא תחזקו כמו שצריך ומוכרים גרוטאה עם סמל יפה.

זה לא מדוייק. המחירים יורדים ואנשים שרוצים להתחדש ויש להם כסף מוכרים את הרכבים האלו. יד שנייה וכד' - אלה אנשים שאולי קפצו מעל הפופיק ובהתאם לכך מחירון נמוך יחסית, אלו גם רכבים שנמכרים המון מתחת למחירון.

היום S500 מסוג W220 שנת 2002 אפשר לקנות במצב סביר ב65K ובמצב מוזיאון/תצוגה ב85K.

המחירים של במוו נמוכים יותר מסיבות כאלה ואחרות.

כך שסביר להניח שמזראטי שתגיע למכירה אחרי שנתיים~שלוש תעלה משהו כמו 250~300K. לפי איך שהשוק ניראה, סביר להניח שמחיר לא יירד ביותר מ50%.

אפשרות נוספת לייבא רכב בן שנתיים מחו"ל - זה עשוי להיות משתלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מניח. שמי שיחזיק מזארטי לא ימכור באופן פרטי אלא יגיע לסוכנות רכבי יוקרה ויעשה טרייד אין

ושם כבר ידאגו לו ל50%........

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

נגיד שרכשת כזה רכב ב200 אלף, יש לך מושג מה הן עלויות האחזקה?

רק ביטוח יעלה יותר מ20 אלף אני בטוח.

צמיגים? טיפולים? תקלות?

לקנות רכב זה לא בעיה, לתחזק רכב זו בעיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אשמח להשכיל

האם ישנו אתר שאפשרי לדעת מחירי חלפים לרכב זה?

.

עם כל הכבוד לב.מ.וו סדרה 3- זה לא מזראטי.

אתה לא תתחיל לקנות לרכב חלפים מהאינטרנט ותבוא למוסך מדרכה לטפל במזראטי, זה לא עובד ככה.

ומה יקרה כשתיהיה תקלה שדורשת טיפול ללא דיחוי?

אתה תאלץ להכנס למוסך מורשה ושם בכניסה יקבלו אותך עם חיוך, יתנו לך קופסת ואזלין ובגמר הטיפול יתנו לך גם את האלמנט..

רוני כתב וצדק לחלוטין- קל לרכוש את הרכבים האלה, יקר מאוד לתחזק אותם.

זה בסדר לחלום ומצויין לעבוד כדי להגשים את החלומות אבל צריך להבין שלהחזיק מזראטי יעלה כמו להחזיק פרארי, לא כמו ב.מ.וו.

לי אישית יש חלום להחזיק פרארי, אם לדייק אז להחזיק פרארי 355, הרכב נגיש מבחינת מחיר רכישה, אבל הדבר היחיד שמנע ממני לרכוש אחת זה הפחד מהסטירה (המצלצלת) שאתה עלול לחטוף אם משהו ישתבש בדרך מבחינה מכאנית.

זה עוד לפני חישוב שכל כמה שנים הרכבים האלה דורשים ENGINE REBUILD שעולה ה-מ-ו-ן כסף.

עכשיו בוא נצא מנקודת הנחה שהכל עבר בסדר ואתה חי עם הרכב בשלום מבחינה מכאנית, אתה יכול לחיות עם צריכת הדלק?

לי יש צריכת דלק משולבת של ליטר לכל 2.5-3 קילומטר (כ-70-80% עירוני, היתר בין עירוני עם מזגן דלוק ורגל כבדה בסופ"שים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אני חשבתי על הF355 (חלום ילדות), לכשתיעשה לרכב אספנות בעוד עשור.. אבל היא תהיה כה זקנה ומיושנת שאעדיף מאזרטי בת עשור על פניה. אבל מה אני סח, צריך כיסים עמוקים לשתיהן..

:idea:
פורסם
עם כל הכבוד לב.מ.וו סדרה 3- זה לא מזראטי.

אתה לא תתחיל לקנות לרכב חלפים מהאינטרנט ותבוא למוסך מדרכה לטפל במזראטי, זה לא עובד ככה.

ומה יקרה כשתיהיה תקלה שדורשת טיפול ללא דיחוי?

אתה תאלץ להכנס למוסך מורשה ושם בכניסה יקבלו אותך עם חיוך, יתנו לך קופסת ואזלין ובגמר הטיפול יתנו לך גם את האלמנט..

רוני כתב וצדק לחלוטין- קל לרכוש את הרכבים האלה, יקר מאוד לתחזק אותם.

זה בסדר לחלום ומצויין לעבוד כדי להגשים את החלומות אבל צריך להבין שלהחזיק מזראטי יעלה כמו להחזיק פרארי, לא כמו ב.מ.וו.

לי אישית יש חלום להחזיק פרארי, אם לדייק אז להחזיק פרארי 355, הרכב נגיש מבחינת מחיר רכישה, אבל הדבר היחיד שמנע ממני לרכוש אחת זה הפחד מהסטירה (המצלצלת) שאתה עלול לחטוף אם משהו ישתבש בדרך מבחינה מכאנית.

זה עוד לפני חישוב שכל כמה שנים הרכבים האלה דורשים ENGINE REBUILD שעולה ה-מ-ו-ן כסף.

עכשיו בוא נצא מנקודת הנחה שהכל עבר בסדר ואתה חי עם הרכב בשלום מבחינה מכאנית, אתה יכול לחיות עם צריכת הדלק?

לי יש צריכת דלק משולבת של ליטר לכל 2.5-3 קילומטר (כ-70-80% עירוני, היתר בין עירוני עם מזגן דלוק ורגל כבדה בסופ"שים).

לא לגמרי משוכנע שטיפול במרצדס או ב.מ.וו נעשה באופן רגיל במוסכי מדרכה, גם אין לי לשמחתי או צערי, שום נסיון בעלויות הטיפול במסאראטי, ב.מ.וו או מרצדס ( להוציא תקופה קצרצרה לפני שנים שאינה אינדיקטיבית ). מכל מקום לא הייתי קופץ מהר מדי למסקנה שטיפול באוטו כזה כמו הגיבלי, יהיה יקר יותר מאשר בב.מ.וו או מרצדס מקבילות. צריך לזכור שמטרת היצרן היא לשווק את האוטו הזה כמתחרה מתבקש לסידרה 5 ו E קלאס ותמחור הטיפולים בו ככזה שמתאים לרכבי נישה אקזוטיים, יסכל מהר מאוד כל סיכוי סביר לתחרות שכזו.

• תוכן חדש...