Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק טיסת מבצעית דרג א.

אחרי כ4שנים ,ממסניק בטיסת מירזים,שרות בעציון(סיני)והרבה פריסות לרפידים.

והיתה לי אפשרות לעבור לבסיס קל"ב ,ורציתי להישאר בטיסת,הרגשתי שאני תורם.

וחייל מצטיין נשיא המדינה,וטיסת כייף במירז.(דגםB דו מושבי).

בקיצור חויה אחת גדולה .

פורסם

אני מוסיף שמי שאוהב עבודה קשה יאהב את התפקיד ,אין ספק,עם הזמן הצוות הופך למשפחה שאתה ממש לא רוצה להפרד ממנה,בגלל זה הרבה חותמים קבע.

Miata ND2

פורסם

תגידו להגיע לדרג ד' הזה כזה סיפור?

והאם אפשר לשרת שם משהו שקשור לתיקון מחשבים. באמת זה תחום שאומנם אין לי שום השכלה פורמלית בו אך אני באמת מבין עניין ומאמין שזה תחום שצהל יכול לנצל אותי יותר טוב

מסרב לחתום:evil:

פורסם

אין שום קשר של מחשבים לשם,הרבה חברים שלי שלמדו מחשבים שאלו והוסבר שהטכני לא קשור למחשבים,אולי יש קורס או שניים שיכול להביא אותך לתפקיד שקשור למחשבים אבל הסיכוי שהוא יפתח הוא בפירוש 0,ההגעה לדרגי ד' קשה מאוד במידה ולא למדת אלקטרוניקה, גם אז לא בטוח שתגיע, הם יעדיפו הנדסאים בדרג ד'.

Miata ND2

פורסם

הכל תלוי לאן אתה מגיע, אני שירתתי 3 שנים בטייסת מלט"ים ונהנתי מכל שניה!

נכון היציאות חרא (בהתחלה), הרבה עבודה, ימים לילות חגים ושבתות (במל"טים זה כוננות 24/7 בניגוד לטייסות מטוסים בהן טיסות לילה זה משהו מיוחד) אבל מה , הזמן עובר מהר כשיש עיסוק תמידי והחברה סבבה.

בסופו של דבר כמה שאתה פחות משועמם בשירות ככה הזמן עובר מהר יותר וכמה שהזמן עובר מהר יותר השירות מהנה יותר.

ואם אתה מאלה שלא מפחדים להתלכלך אז לא תיהיה לך שום בעיה.

בכל מקרה תנסה להגיע למקום מיוחד שתוכל לרכוש בו ידע כמה שיותר שימושי לאזרחות.

ואני לא מדבר בכלל על כמה מהר מצאתי עבודה טובה.

לעשות 11/3 זה לא כזה נורא, ולשרת בטייסת לדעתי זה הרבה יותר כיף מלהכנס לאותה המעבדה/משרד ולראות את אותם המכשירים, צבא זה חוויה ולא עבודה תאמין לי שאתה לא רוצה במשך 3 שנים לשבת מאחורי אותו השולחן.

כמו שאמרו מעליי, רק טייסת מבצעית ודרג א' ( אצלי בטייסת קודמנו לתומכי לחימה שזה עוד פלוס לא קטן)

פורסם

במערך הטכני יש שלל קורסים ,בינהם גם מחשבים, אכן, דרג א' זה תפקיד לא קל,

אבל תזכור שמי שעושה את השירות שלך לטוב הוא האנשים שסביבם אתה נמצא,

אתה יכול להיות בתפקיד טוב אבל עם מפקדים חרא וחבר'ה חרא ששמים לך רגליים ואתה תסבול,

לרוב בתפקידים קשים יותר יש יותר גיבוש כי "חרא זה דבק" וזה מוכח :lol:

הכי חשוב זה לבוא בגישה טובה בגישה של לתרום, ולא כמו חבירינו אור הבכיין שמתכנן לפסול מקצוע כי קצת קשה לו.

גילוי נאות,שירתתי בח"א בדרג א' כאלקטרונאי (אוויוניקה) , אני גר בצפון והבסיס שלי היה ליד מצפה רמון,

אכלתי הרבה חרא בשירות אבל אחרי השיחרור נשארו איתי רק הדברים הטובים, הצחוקים והחוויות שצברתי עם החבר'ה.

שפשוף נעים,תחזור לעדכן איזה קורסים קיבלת לבחור מהם, נייעץ לך מה יותר יוקרתי, ותידע יעשו לכם שיווק מקצועות שבו יספרו על כל מקצוע מהו, אז מה שנשמע הכי טוב הוא זה שהכי חרא.

• תוכן חדש...