Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ על רכבים עד 7K תודה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה אומר שיש לך "עוד זמן עד שתרכוש רכב" - ממה זה נובע מזה שאתה עדיין עושה תיאוריה, או מזה שאתה מחכה לגמור כיתה ו'.......

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני סיימתי סוף סוף כיתה ו' מלאו לי 18 והוצאתי רשיון, כך שאין סתירה בין הדברים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
וואלה כי ראיתי כבר כמה איביזות למכירה שרשום שם שיש קרבורטור חדש.

לפי מה שרשמת נראה כאלו זה אוטו שכדי לקנות כי לא כל אוטו לא רואה מוסך שנה וחצי ועוד שהוא בן 15 שנים.

ברגע זה זו הבחירה שלי אבל יש עוד קצת זמן עד שאני אקנה את המכונית אזז אם יש למישהו משהו בנוגע למכונית הזו או לאחרת שירשום אני אשמח

תודה.

לא חסרים רכבים בני 15 שנה שלא יראו מוסך... הכל תלוי בטיב "יישור הקו" שעשית, ובאקזמפלר שמצאת... וכמובן באחזקה השוטפת.

אני אומר לך חד משמעית שיש אקזמפלרים גרועים ביותר של איביזות דור ראשון, שאולי יראו "טוב" משלל המדבקות והספויילרים המרהיבים, ואפילו מהצליל ה"ענוג" שנובע מהסופרספרינט... אבל מכאנית הרכב על הקאנטים....

אני חיפשתי מעל חצי שנה איביזה שתיראה טוב (הצד המכאני פחות עניין אותי מכיוון שהשארתי 3-4 אלפיות רק ליישור הקו), ולא, לא רציתי להשקיע את הכסף בשנתון גבוה יותר, משום שלעלות בשנתון מ-15 שנה ל-12 שנה (נניח) לא יחסוך ממני את יישור הקו שבכל מקרה הייתי צריך לעשות.

ותאמין לי, שאחרי רביעיית בולמים חדשים, מצב מכאני מעולה, ומזגן מקפיא... האיביזה הזו לא מביישת רכבים מאמצע שנות התשעים, בנוחות נסיעה, באיכות ובקירור ;-)

סע לאט

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כן חח ראיתי תמכונית שלך והיא מדליקה ורואים(חיצונית לפחות9 ששמרת עליה) השאלה היא האם יש הבדל גדול בין הדור הראשון לשני... נראה לי שאני אקנה מודל 90 ועדיין ישאר לי קצת לישור קו. מה נראה לך שיש הבדל גדול בין הדור שראשון לשני?? שווה להשיק על מודל 90??

פורסם

מצטרף להמלצה על פיאסטה - אמינה, זולה להחזקה, ובאופן כללי - מעולה!

הדור השני ה"אמיתי" של האיביזות נולד לאחר המיזוג עם VW ומתחיל בשנת הדגם 1994 הישראלית (בחול נראה לי שזה התחיל ב-93)

יש המסתכלים על מתיחת הפנים של האיביזה בשנת הדגם 91 או 92 (גריל חדש, ופנסי חזית עם מאותתים מובנים) כ"דור" חדש.

ובמספר אתרים בחו"ל שמתי לב לאחרונה שה"איביזה" נולדה רק אחרי 93, והדור הראשון הוא בעצם שנת הדגם 93-4 ואילך... כאילו שכחו את התקופה שסיאט הייתה פעם ספרדיה עצמאית

לדוגמא: http://www.edirectory.co.uk/pf/pages/moreinfoa.asp?pe=BDEHAADQ_+Ultra+Seat+Ibiza+Mk1+Cordoba+Lexus&cid=880

פורסם

כנראה לשא קראתי את כל החוקים חכה חכה גם אני אתפוס אותך ביציאה כזו אז לפני שאתה רושם הודעה תזכור שמישהו מסתכל עליך סתם... אין בעייה.

אז כעיקרון אין בעייה לקחת את איביזה מודל 89 ולהחליף לה כמה דברים והיא תראה כמו מודל 90 91?

כאלו ההבדלים הם רק במראה? אם זה ככה אז כעשיו אני פשוט אבחר לפי ההתאמה של הרכב לדרישות ולמחיר. תודה על העזרה מקווה לראות אותך פה כי בקרוב אני מתאר שיהיו לי עוד שאלו שאני אתחיל לחפש תרכב ומקווה שזה יהיה תוך חודש אולי קצת יותר תודה.

פורסם

את הגריל הקדמי אולי תוכל להחליף, את הפנסים לא - אלא אם אתה מוכן להשקיע בשתי כנפיים קדמיות חדשות (שיתאימו למבנה החדש של הפנסים)...

אההה... כן... ופגוש אחר, בלי ווינקרים מובנים.

בכל מקרה, בהצלחה!

פורסם
HELLO???

ממתי החלקים של קורסה זולים?? קורסה=>אופל=>UMI=>תיקון שעולה הרבה!

החלקים של הקורסה הם אכן זולים, אני יודע את זה מנסיון אישי...אז בבקשה אל תזרוק עובדות שאתה לא בטוח בהם...

חוץ מזה, ישנן חלקים של אופלים שהם זולים בהרבה מהמקבילים שלהם ברכבים יפניים ועוד פעם, את זה אני אומר מנסיון אישי...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

המחיר תלוי בסוכן ביטוח, בנתונים האישיים שלך (נהג חדש/צעיר/קשיש), ובסוג הביטוח שתרצה (חובה ו/או צד ג').

בעלות פעימת מונה אחת תוכל לדעת את המחיר...

לילה טוב!

פורסם
יוגי, אח שלי, קרא את כלל מספר 11.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

למה אתה מחכה, הוא אמר לך לקרוא את החוק שהוא לא עומד בו

אם הוא לא אח שלך אל תקרא לו אחי.

:-):-P:wink::-D:lol:

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ראיתי יש אתר באינטרנט שאומר לך מה הביטוח שהכי זול מבין כל החברות בהתאם לדרישות ולנתונים...

אחלה דבר.

דבר שני ראיתי מישהו שמוכר את האיביזה שנת 92 ב7 נראת אחלה אבל בכל זאת הישנה נראת הרבה יותר ספורטיבית... בקיצור נראה כבר.

דרך אגב למה כל אילו שיש להם פה איביזה או שהייתה לא הגיבו(איך היא ביחס ל205 והפיאסטה 90+)

• תוכן חדש...