Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה

אני מחפש אוטו קטן (לא בהכרח מיני), צריך להיות בסגנון הצ'באק, אני גר בחיפה(עליות ירידות), עדיפות לחסכוני, בדר"כ נסיעות לבד או עם עוד בנאדם ככה שלא קריטי המקום, תקציב עד 60K

ראשית אני מתלבט האם כדאי לקנות אוטו חדש או אוטו ישן יותר אבל באותו מחיר

שנית במידה ואקנה אוטו חדש אני מתלבט בין השלושה: סיאט מי \ קיה פיקאנטו \ שברולט ספארק איזה עדיף מבניהם?

תודה מראש:wink:

פורסם

תקציב?

כמה נוסעים?

נסועה צפויה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום במקרה עליתי עם ספארק את העלייה מלב המפרץ לטכניון והרכב בקושי סחב ואת רוב העליות גררתי אותו על הילוך שני..

נראה לי שקטגוריית הסופר מיני יותר תתאים (זה מה שאני מחפש)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
שלום,

אני אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה

אני מחפש אוטו קטן (לא בהכרח מיני), צריך להיות בסגנון הצ'באק, אני גר בחיפה(עליות ירידות), עדיפות לחסכוני, בדר"כ נסיעות לבד או עם עוד בנאדם ככה שלא קריטי המקום, תקציב עד 60K

ראשית אני מתלבט האם כדאי לקנות אוטו חדש או אוטו ישן יותר אבל באותו מחיר

שנית במידה ואקנה אוטו חדש אני מתלבט בין השלושה: סיאט מי \ קיה פיקאנטו \ שברולט ספארק איזה עדיף מבניהם?

תודה מראש:wink:

ממליץ על הפיקנטו

אתמול סגרתי 7 אלף בנסיעה ממעלה אדומים לחיפה - שלושה מבוגרים + מזגן

הרכב בן חצי שנה ואני מרוצה

פורסם

אחותי קיבלה רשיון בשעה טובה לא מזמן והיינו באותה ההתלבטות.

האם לרכוש רכב מיני חדש או לעלות קטגוריה לסופר מיני משומש.

בסופו של דבר רכשנו רנו קלאו 1.2 מבציר 2012 עם 8K ק"מ על הספידומטר.

המחיר- 56K ש"ח.

אחריות יבואן לעוד שנתיים מלאות וטיפול שנתי שבוצע לפני המסירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...