Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לדאוג, אין סוף רע.

חברים יקרים שלום.

אבקש סליחה מראש ממנהלי הפורום שאני מפרסם את זה פה, ואני מקווה שתבינו אותי.

עכשיו אחרי שנרגענו, אפשר כבר לספר.

ביום שלישי האחרון, תאריך 16/7/13, בכביש 79, בערך בשעה 17:15 פלוס-מינוס, אירעה תאונה בין אופנוע למשאית. רוכב האופנוע נפצע קשה, הרוכב הזה הוא אחי הגדול.

אני לא נכנס (עדיין) למי אשם ומי לא, זה כבר מטופל ברקע עם בערך 5 עורכי דין, ותעשו לי טובה גם אל תשאלו על זה, זה רק גורם לי להתעצבן.

הוא ספג מכה מאוד רצינית, לצערי עם הרבה מאוד נזק. יש צלעות ורגליים שבורות. יש מכה בראש, מכה בגב, והמון נזק לאופנוע.

הראש בסדר, נבדק מליון פעם. הגב בסדר, הולך לכאוב לו הרבה אבל עם הזמן זה יהיה בסדר ואין נזק שחס וחלילה יגרום לשיתוק.

צלעות מחלימות לבד עם הזמן, אין מה לעשות עם זה.

הוא הוכנס לניתוח בלילה שבין שלישי לרביעי, ניתוח שארך 7 שעות. בזמן הניתוח סידרו את 2 הרגליים, האחת תחלים באופן מלא (נעם התחדש לו בכמה ברגים ומסמרים חדשים, התעשתי עם המנתח שישתמש רק בחלקים מקוריים עם אחריות יצרן!), כך לפי האורטופד.

הרגל השנייה כבר יותר בעייתית, היא חטפה מכה בברך, והברך התרסקה לגמרי. במהלך הניתוח עשו מה שאפשר, אבל שום דבר לא בטוח בשלב זה. הרופאים אומרים שרק הזמן יקבע מה יהיה עם הברך, וכמובן כמה נעם חזק ואיך יילך תהליך השיקום. אז לפנינו עוד תהליך ארוך...

מאז הוא מאושפז בטיפול נמרץ ברמב"ם, במצב קשה, מורדם ומונשם.

הרופאים הרגיעו אותנו בערב התאונה שלא נשקפת סכנת חיים.

אנחנו התחלנו עם טלפונים לכל מי שאנחנו מכירים והתחלנו להזיז עניינים.

אתמול בערב, אחרי בערך 36 שעות ללא שינה, ואחרי שכבר ראיתי אותו כמה פעמים, נכנסתי אליו פעם אחרונה לפני שאני הולך סופסוף הבייתה כדי קצת להירגע ולנוח.

כנגד כל הסיכויים, ולמרות כמות חומר מרדים שתפיל גם עדר סוסים, הוא התעורר. אמרו לנו שהוא בהכרה מלאה למרות שהעיניים סגורות.

אחרי כמה שאלות רגילות של "אם אתה שומע תלחץ לנו את היד", הבנו שהוא באמת שומע אותנו ומגיב. אנחת רווחה שאין כמוה. המשוגע הזה אפילו נורא התאמץ וגם התחיל להזיז את הראש ולפתוח את העיניים, אבל לשנייה ואז נגמר הכוח.

דקה לפני שאני מתכוון לצאת מהחדר כדי לאפשר לאחרים לראות אותו וללכת הבייתה לנוח, החזקתי לו את היד פעם אחרונה, השבעתי אותו שהוא לא יתאמץ להתעורר כדי שמחר (שזה היום בבוקר), יוכלו לנתק אותו מההנשמה ולהעיר אותו, והוא לחץ את היד בהסכמה.

אבל אז, החלטתי לומר לו משפט אחרון לפני שאני הולך.

החזקתי לו את היד, ואמרתי לו "אתה ואני עוד נרכב ביחד שוב".

הוא לחץ לי את היד חזק, ואני פשוט לא יכולתי להחזיק יותר, והתחלתי לבכות.

דמעות של אושר. הוא שמע אותי! הוא הגיב לי! ההתרגשות לא עזבה אותי עד עכשיו, וגם כשאני כותב את זה הדמעות כבר חוסמות לי את שדה הראייה.

היום בבוקר, הוא כבר בהכרה מלאה, וניתקו את מכונת ההנשמה. כבר נכנסנו ודיברנו איתו. הוא לא זוכר כלום אבל תודה לאל הוא בסדר גמור!

אז שכל אחד יתפלל לאלוהיו, בין אם זה ההוא מהתנ"ך ובין אם זה רכב אספנות או מפלצת מהירות.

אם מישהו יודע על מישהו שהיה שם בזמן התאונה וראה משהו או שאולי במקרה היה שם מישהו עם מצלמת דשבורד, זה מאוד יוכל לעזור לנו. אנא צרו עימי קשר בהודעה פרטית.

דבר אחרון, בבקשה לא להיכנס פה לדיון על אופנועים וסכנות, יש מספיק שרשורים בשביל זה ואני מעדיף להתרכז בלעזור לאחי לעבור את זה ולמצות את הדין עם נהג המשאית.

תודה ושבוע טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איחולי החלמה מהירה ושלמה לאחיך, תהיו חזקים, אני מכיר מקרוב את תהליכי השיקום האלה לוקחים לא מעט זמן, רק בריאות.

באמת אולי תפרט מיקום ושאר פרטים, אולי במקרה נמצא פה עד ראיה למקרה.

פורסם

רפואה מלאה לאחיך.

בנוגע לברך הפגועה, ניתן היום להחליף מפרק ברך קומפלט מפלטינה, אח שלך יהנה מחלקים משופרים :wink:

בתור מישהוא שחווה מפגש אופנוע-משאית ויצא ללא כל פגע נראה לי שאח שלך כבר לא יעלה על אופנועים, מאז המפגש לפני 20 שנה, אני רק מניף רגל מעל אופנוע וכל הגוף רועד בצורה בילתי רצונית.

אגב, מדובר בתאונה מכביש 79?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רפואה שלמה.

כביש ושעה יעזרו מאוד למי שמסתובב באזור. נסה גם לפרסם בפייסבוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סיפור מאוד מרגש,הייתה לי הרגשה רעה שבהמשך השורות תגיע בשורה עגומה-מאוד

שמחתי להיווכח אחרת.

רפואה שלמה והליך שיקום מהיר וקל עד כמה שאפשר, מזל או השגחה עליונה

זה כבר לא משנה-העיקר שהוא כאן.

Gn'f'R

פורסם

ריגשת אותי.

הסיפור שלך באמת נוגע ללב.

החלמה מהירה לאחיך ורפואה שלמה!

מהסיפור שלך נראה שיש בינכם קשר מאד חזק,

מניסיון, הקשר הזה מאד חשוב בתקופה שתבוא.

תיהיו חזקים!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

החלמה מהירה!

יש לי הרגשה שכולנו יודעים מי אשם...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
החלמה מהירה!

יש לי הרגשה שכולנו יודעים מי אשם...

איך אפשר לדעת מי אשם?

החלמה מהירה,

שיקום קל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שמיותר התגובה מעליי עם המשפט "אני חושב שכולנו יודעים מי אשם"

פותח האשכול ביקש לא להכנס לזה, ב 99% מתאונות הדרכים אין צד שהוא לא אשם, גם אם אתה נוסע לך במהירות חוקית בנתיב, מאותת והכל כחוקי הכביש ואתה נקלע לתאונה אתה גם סוג של אשם.

כדי לא לגרור את האשכול לנושאים האלה בואו נמשיך הלאה.

מאחל שיקום קל ומהיר לנעם, מקווה שכל הנושא של התאונה יפתר במהרה ובקלות.

שלא תדעו עוד מקרים כאלו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
איך אפשר לדעת מי אשם?

החלמה מהירה,

שיקום קל.

ל'

מצטער על ההערה...

אבל כמעט תמיד זה נהג משאית עם 200 דוחות

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא חושבת שפרסמו פרטים על פרטי התאונה ועל המעורבים בה.

באותה מידה שזה יכל להיות נהג עם 200 דוחות כפי שכתבת, זה יכל להיות גם נהג שהוציא את הרשיון שלו לאחרונה ולא צבר דוחות תנועה מעולם.

יכל להיות שרוכב האופנוע אשם.

אי אפשר לדעת ולכן אי אפשר להסיק מסקנות כאשר אין מידע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...