Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הדיבורית buddy supertooth , הייתה מחוברת לנוקיה שלי בלי בעייה, עכשיו החלפתי לגלקסי 3,

והגלקסי לא מזהה את הדיברית למרות שהפעלתי את ה bluetooth בפלאפון ופעלתי על פי ההוראות מישהו יכול לעזור בנושא ?

תודה מראש

איציק

פורסם

שלום.

לא בטוח שפעלת לפי ההוראות.

תכבה את הדיבורית, תדליק אותה שוב, אבל תמשיך להחזיק כפתור הדלקה כ 10 שניות לחוץ, עד שתראה אור כחול מהבהב.

רק במצב הזה תוכל לעשות צימוד בין המכשיר לדיבורית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אגב, לא חובה למחוק.

אפשר ללחוץ על + מספר שניות ולהוסיף התקן נוסף. עד 8.

וואלה?? לא ידעתי אני אנסה

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
יש לי את הדיבורית buddy supertooth , הייתה מחוברת לנוקיה שלי בלי בעייה, עכשיו החלפתי לגלקסי 3,

והגלקסי לא מזהה את הדיברית למרות שהפעלתי את ה bluetooth בפלאפון ופעלתי על פי ההוראות מישהו יכול לעזור בנושא ?

תודה מראש

איציק

גם לי הייתה אותה הבעיה - עם המכשיר הזה אחרי שכבר עבד ומצאתי 2 המלצות בפורומים שונים שפתרו את זה1. אפשר ללחוץ על + מספר שניות ולהוסיף התקן נוסף. עד 8 מכשירים2. לכבות את הדיבורית ואז להדליק אותה, להשאיר את כפתור ההדלקה לחוץ ברצף גם כשהדיבורית כבר נדלקה, ולחכות עם הכפתור לחוץ 20 שניות. לי הפעולות האלו עזרו וזה עובד סבבה כמו קודם עכשיו - בהצלחה

פורסם
גם לי הייתה אותה הבעיה - עם המכשיר הזה אחרי שכבר עבד ומצאתי 2 המלצות בפורומים שונים שפתרו את זה1. אפשר ללחוץ על + מספר שניות ולהוסיף התקן נוסף. עד 8 מכשירים2. לכבות את הדיבורית ואז להדליק אותה, להשאיר את כפתור ההדלקה לחוץ ברצף גם כשהדיבורית כבר נדלקה, ולחכות עם הכפתור לחוץ 20 שניות. לי הפעולות האלו עזרו וזה עובד סבבה כמו קודם עכשיו - בהצלחה
אחד הממליצים הוא מהשירשור הזה חח אבל הבאתי עוד אחד
  • תוכן חדש...