Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מישהו יודע איך מנטרלים את האזעקה לפולו?

לפולו יש גם קודנית עובדת. אין לי מושג מה הדגם של האזעקה.

בתמונות ניתן לראות את השלט וכן מפתח שאשמח לתהות על קנקנו.

20130717_212648.jpg

20130717_212703.jpg

פורסם

כמדומני שזו אזעקה שהורכבה ע''י רדיו מילאנו. (היתה לי כזו מערכת באוקטביה וכך נאמר לי אז)

אם אתה מאיזור המרכז, קפוץ אליהם אם יש בעיה.

פורסם

האזעקה היא מקורית אשר מותקנת בארץ. המוח נמצא בתא המנוע,המפתח נועד לבטל את הרעש של האזעקה. אתה יכול לנתק את הפלג מהמוח של האזעקה אבל גם הנעילה מהשלט לא יעבוד לך כתוצאה מכך.

פורסם

זו אזעקה שהצופר במנוע הינו צופר בלבד ואם תצלם מס' תמונות את כל תא המנוע, נוכל לזהות את מיקום הצופר כמעט בוודאות.

מח מע' האזעקה מותקן בתא הנוסעים. נראה שהמפתח ינטרל רק את הצפצוף.

כדאי להתייעץ עם מי שמכיר היטב את האזעקות האלה, או עם רדיו מילאנו. זוהי אזעקת צ'מפיון קלאס שהותקנה על ידם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המח אכן נמצא בתא הנוסעים.

פירקתי את הכיסויים מתחת להגה ושם נמצא המח (מאחורי בית הפיוזים).

האם האזעקה אחראית על החלונות והנעילה המרכזית או שבנוסף גם משביתה את המנוע?

מכיון שלא מצאתי מנעול על המח, עדיין נשארה השאלה - המפתח -תפקידו בחיים?

20130718_185903.jpg

20130718_185918.jpg

20130718_190000.jpg

פורסם

המנעול אמור להיות בגב הסירנה שאמורה להמצא בתא המנוע. להשתקת הצפצוף במקרה של תקלה. לא נראה לי שהמפתח יבצע ניטרול כללי של המוח במקרה של תקלה.

לגבי שליטה על נעילה מרכזית והרמת חלונות, יתכן שחיברו בזמן ההתקנה בעבר ויתכן שלא. זאת יש לבדוק כאשר השלט מגיב וכמובן כאשר מח האזעקה מחובר ופועל תקין.

האם משביתה את המנוע? בדוק כאשר המח מנותק אם הרכב מניע ואינו כבה כעבור מס' שניות. אם מניע ולא כבה, הרי שאיננה משביתה את המנוע.

לא ברור לי מדוע הגעת לשלב ניתוק מח האזעקה. מה בכלל הבעיה?

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האזעקה לא משפיעה על המנוע.

נאלצתי לנתק את האזעקה מכיון שכל פעם היא פעלה ולא הצלחתי לנטרל אותה - השלט מסיבה כל שהיא לא משפיע.

פורסם

אם אתה לא זקוק למערכת אזעקה בגלל מע' שמע יוקרתית או סיבה אחרת, וממילא, החוק אוסר סירנה שתצפצף (הפתרון הוא אזעקת ביפר שתותקן ללא סירנה) אז אתה יכול להתקין מע' שלטי "נוחות" שתפעיל את הנעילה המרכזית ותסגור את החלונות.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...