Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . ברשותי גולף 4 שנת 2003

וזה המערכת שאני מתכנן לקנות

2 481 Morel Tempo 6

1 930 מגבר לרכב JBL GTO1004

1 600 סאב וופר ‏12 ‏אינטש GT51204BR JBL

סה"כ 2,492 כולל מעמ ומשלוח לבית

מה אומרים ? לי חשוב איכות באוטו ומשהו שלא ירעיד יותר מידי את הפלסטיק זה בכל זאת לא אוטו כזה חדש.. יש המלצות שינויים משהו ?? תודה לעוזרים :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום זוהר .

בסט אפ הזה יהיה לך סאונד נקי ועשיר כמובן במגבלת התקציב והרכיבים האלה .

אני פחות או יותר גם עם רכיבים ברמה דומה, וזה ממש מספיק בשביל להנות מסאונד טוב ברכב.

מה שכן אני חושב להתקין מגבר נוסף מונובלוק רק לסאב , מה שיתן נצילות מקסימלית ליכולת של הסאב .

זאת כמובן דעתי האישית ,תחכה לתגובות המומחים פה בטח יש להם מה להציע .

יום טוב .

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

מערכת בסיסית לא רעה, המחירים תואמים +- את מחירי השוק.

אם הייתי במקומך הייתי הולך על יד שנייה ובאותו תקציב מוצא רכיבים טובים משמעותית מאלו שאתה מתכנן לקנות. אגב לא הזכרת hu, שהוא החולייה החשובה ביותר. יש לך hu נורמלי?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אגב לא לקחת בחשבון חיווט והתקנה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

במידה והוא מעלה רמה של הסט הקדמי לדעתי כדאי לשמוע את ההי אנרגי ואת המורל הייבריד (משומשים), ולבחור לפי העדפה אישית, לדעתי שניהם עדיפים על הדוטק.

SCANSPEAK

פורסם
מערכת בסיסית לא רעה, המחירים תואמים +- את מחירי השוק.

אם הייתי במקומך הייתי הולך על יד שנייה ובאותו תקציב מוצא רכיבים טובים משמעותית מאלו שאתה מתכנן לקנות. אגב לא הזכרת hu, שהוא החולייה החשובה ביותר. יש לך hu נורמלי?

מה זה HU ??? ואיפה אני משיג ביד שניה באיזור הצפון דברים טובים ? ביד 2 לא מצאתי כלום אחי

פורסם

לא הייתי ממהר ללכת על הייבריד אלא אם אתה מתכוון לעשות עבודת תשתית טובה כולל תיבות/פודים ובידוד.

אם לא אין טעם להשקיע בסט כזה.

להיי אנרג'י אין דרישות תובעניות כאלו והוא יעשה לך חיים קלים יותר אבל אם התחברת לצליל של מוראל הם ממש לא בשבילך.

פורסם

במידה והבחור פה אכן מתכוון להעלות את התקציב לסט הקדמי והוא בראש של מורל אז

היבריד משומשים (עולים כמו דוטק/וירטוס חדש) יהיו עדיפים על דוטק, גם בוופר, גם בטוויטר, גם בלי תיבות וגם בלי איטום.

התקנה טובה על טבעות עץ, איטום בשלב מאוחר יותר יביא תוצאה הרבה יותר טובה, שלא תגיע עם דוטק מבודד.

SCANSPEAK

פורסם

כן, זו הדעה שלי, ההיבריד עדיפים על הדוטק בכל פרמטר (בייחוד כשהמחיר שווה כשמדובר בהיבריד משומש), ובמידה והבחור ירצה להנות מהם יותר, בעתיד הוא יעשה איטום, וגם אז תהיה תוצאה יותר טובה מאשר מדוטק.

זו ממש בדיחה להשוות בין וופר של דוטק לוופר של ההיבריד, לדעתי לפחות.

SCANSPEAK

פורסם
במידה והבחור פה אכן מתכוון להעלות את התקציב לסט הקדמי והוא בראש של מורל אז

היבריד משומשים (עולים כמו דוטק/וירטוס חדש) יהיו עדיפים על דוטק, גם בוופר, גם בטוויטר, גם בלי תיבות וגם בלי איטום.

התקנה טובה על טבעות עץ, איטום בשלב מאוחר יותר יביא תוצאה הרבה יותר טובה, שלא תגיע עם דוטק מבודד.

הקומפוננט שאני הכי אוהב ומעדיף זה של focal הם יותר טובים ממורל ...אבל יקרים .....

וHU שלי זה Pioneer DEHP7250UB

פורסם
כן, זו הדעה שלי, ההיבריד עדיפים על הדוטק בכל פרמטר (בייחוד כשהמחיר שווה כשמדובר בהיבריד משומש), ובמידה והבחור ירצה להנות מהם יותר, בעתיד הוא יעשה איטום, וגם אז תהיה תוצאה יותר טובה מאשר מדוטק.

זו ממש בדיחה להשוות בין וופר של דוטק לוופר של ההיבריד, לדעתי לפחות.

אין לי מושג איפה ראית בדברים שלי השוואה של השניים.

אם לא תיתן לוופר של ההייבריד מינימום איטום הוא לא יתעלה בכלל על וופר של דוטק.

אם לא תיתן לו תיבות אין טעם להוציא על סט כזה אם לא בשביל להפיק ממנו את המירב, אם לא אז בשביל מה? להגיד יש לי הייבריד?

את ההפרש בכסף שישקיע על איטום לכל סט אחר שלא יהיה ישפיע יותר.

פותח השרשור אם אהבת פוקאל, תחסוך עוד קצת ותקנה אותם, חבל להתפשר ולהתחיל לחפש להחליף בעתיד.

פורסם
הקומפוננט שאני הכי אוהב ומעדיף זה של focal הם יותר טובים ממורל ...אבל יקרים .....

וHU שלי זה Pioneer DEHP7250UB

פה כבר נכנס עניין הטעם, ואם אתה מעדיף את פוקל, לך על פוקל, יש להם דגמי פתיחה במחיר של הדוטק כחדשים.

נכון שזה בעיה להתמודד עם תקציב חד משמעי, אבל בהחלט שעדיף למתוח קצת ולקחת את מה שאתה מעדיף מאשר ללכת על טמפו כמו שחשבת, להתאכזב וללכת לקנות שוב.

מור, העניין הוא לא כזה ומעטים האנשים שבאמת מגיעים למיצוי הציוד שלהם, תיבות זה מושג שנזרק פה לאוויר כהרף עין, אך הדבר איננו מחייב, בכלל לא, הייבריד לא חייבים תיבות, והם ינגנו יותר טוב מדוטק גם בלי התנאים האופטימאלים (על אותם תנאים, שהרי מדובר באותו מחיר, גם במידה ותתן תנאים לשני הסטים ההיבריד יהיה עדיף).

שים לב דיברתי על משומשים מול דוטק חדשים, המחיר זהה ככה שאני לא רואה סיבה לקנות את הדוטק, אבל עזוב זו דעתי, וגם ככה פותח השרשור לא בכיוון של מורל.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...