Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני נאלץ לחלוק עלייך.

בגלל שהדרישות של הדוטק פחות תובעניות מההייבריד רוב הסיכויים שבהתקנה פשוטה הוא יישמע אפילו יותר טוב (שוב נתרכז בוופר).

לא ביצעת סוג של מבחן השוואה בין שני הדגמים על אותם תנאים ובכל זאת אתה מאוד נחרץ במילים שלך אין לי מושג למה.

כמו שאמרתי, לא חייב תיבות, אבל לקנות סט כזה ולא לתת לו את התנאים שלו ייתן לך מה? להכניס מנוע של למבורגיני לפיאט אונו שלא תוכל להעביר את הכח הזה לגלגלים או בכלל לקחת סיבוב? אז העיקר יש לך מנוע חזק.

וזו בדיוק הבעיה, רוב האנשים מחפשים להשקיע רק ברכיבים וזהו, זה לא מספיק ואפילו לא מומלץ, עדיף שישקיעו בתשתית/בניות עם רכיבים פשוטים יותר והתוצאה תהיה טובה יותר.

לעשות פודים זה לא תורה מסיני ולא חייב להשתגע עם תיבות כמו שלי (אני אישית לא הייתי עושה אותן אם לא היה בהזדמנות).

מעטים האנשים שמגיעים למיצוי הציוד? לא מסכים איתך.. רוב הוותיקים בפורום יודעים טוב מאוד מה הם עושים (לא יודע כמה יצא לך להכיר מעבר למפגש צפון), ואם החדשים יבינו שלא צריך לרוץ ולשפוך סתם כסף על סדרות גבוהות ואחרי זה לא להבין למה מערכת פשוטה יותר (מבחינת רכיבים/מחיר) נשמעת טוב יותר אז הפורום עושה את תפקידו כי בשביל לשפוך כסף מספיק להגיע לכל חנות שתמליץ על דברים יקרים.

אז בשורה התחתונה, גם אם מדובר באותו מחיר (למרות שגם דוטק אפשר למצוא משומש) אחד אפשר להביא למיצוי ולא סתם לשלם יקר בלי תמורה מלאה.

מזל שלפוקאל הרבה סטים שעובדים יפה בדלת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יותר ממסכים בעניין התנאים לוופרים, אך אין זה משנה לאיזה וופר אתה נותן את התנאים, כל וופר יעדיף להיות בתיבה/עם בידוד, יש שהוספת התנאים תעשה בו שמות (כמו ההיבריד), ויש שהוספת התנאים תתטיב עימו, אבל עם גבול (כמו הדוטק).

מתי עשיתי את ההשוואה?, היו לי את ההיבריד, בלי בידוד, פאסיבי ואקטיבי, ולא שמעתי דוטק שהתקרב אליהם (התקנה טובה וגרועה, פאסיבי ואקטיבי, בחמישה סטאפים שונים אם לא ביותר).

אלו שני סטים ברמה אחרת לגמרי, ובמידה ויד שניה מקובל, הייתי הולך על הייבריד בלי לחשוב/לפזול לכיוון הדוטק.

בכמה הזדמניות אמרתי שעדיף להביא סט זול ולהשקיע בתנאים, אבל כשההפרש לא קיים, אין למה ללכת על הסט הזול.

זה נכון שיש להשקיע בתנאים, אך לא הייתי משקיע באיטום\תיבה עבור דוטק, המיץ לא שווה את הסחיטה.

(קינג הציע למתוח את התקציב לדוטק, ולדעתי ברגע שהתקציב נמתח, היבריד משומש עדיף, כיוון שאיטום לא ייכנס בהפרש האפסי).

ושוב הבחור אומר שהוא בכלל רוצה פוקל, ככה שהדיון עקר, שילך על פוקל, ולא על הטמפו, שאותם הציע לעצמו מלכתחילה.

SCANSPEAK

פורסם
אין לי מושג איפה ראית בדברים שלי השוואה של השניים.

אם לא תיתן לוופר של ההייבריד מינימום איטום הוא לא יתעלה בכלל על וופר של דוטק.

אם לא תיתן לו תיבות אין טעם להוציא על סט כזה אם לא בשביל להפיק ממנו את המירב, אם לא אז בשביל מה? להגיד יש לי הייבריד?

את ההפרש בכסף שישקיע על איטום לכל סט אחר שלא יהיה ישפיע יותר.

פותח השרשור אם אהבת פוקאל, תחסוך עוד קצת ותקנה אותם, חבל להתפשר ולהתחיל לחפש להחליף בעתיד.

יש לי כרגע זוג רמקולי אמבטיה במגש האחורי של פיונר 300 וואט ובלי מגבר בלי כלום מחוברים לרדיו דיסק...

הזמנתי את הרמקולים האלה TS-A6974S של פיונר 500 ואט

שאמרו לי שהם טובים , השאלה עם זה היתחבר לי בלי בעיה לרדיו דיסק ????

פורסם
אני יותר ממסכים בעניין התנאים לוופרים, אך אין זה משנה לאיזה וופר אתה נותן את התנאים, כל וופר יעדיף להיות בתיבה/עם בידוד, יש שהוספת התנאים תעשה בו שמות (כמו ההיבריד), ויש שהוספת התנאים תתטיב עימו, אבל עם גבול (כמו הדוטק).

מתי עשיתי את ההשוואה?, היו לי את ההיבריד, בלי בידוד, פאסיבי ואקטיבי, ולא שמעתי דוטק שהתקרב אליהם (התקנה טובה וגרועה, פאסיבי ואקטיבי, בחמישה סטאפים שונים אם לא ביותר).

אלו שני סטים ברמה אחרת לגמרי, ובמידה ויד שניה מקובל, הייתי הולך על הייבריד בלי לחשוב/לפזול לכיוון הדוטק.

בכמה הזדמניות אמרתי שעדיף להביא סט זול ולהשקיע בתנאים, אבל כשההפרש לא קיים, אין למה ללכת על הסט הזול.

זה נכון שיש להשקיע בתנאים, אך לא הייתי משקיע באיטום\תיבה עבור דוטק, המיץ לא שווה את הסחיטה.

(קינג הציע למתוח את התקציב לדוטק, ולדעתי ברגע שהתקציב נמתח, היבריד משומש עדיף, כיוון שאיטום לא ייכנס בהפרש האפסי).

ושוב הבחור אומר שהוא בכלל רוצה פוקל, ככה שהדיון עקר, שילך על פוקל, ולא על הטמפו, שאותם הציע לעצמו מלכתחילה.

הודעה אחרונה בגלל שבהחלט הדיון עקר.

אתה אומר שהמיץ לא שווה את הסחיטה, על פי מה?

יצא לך לשמוע דוטק בתיבות?

היה לך את ההייבריד.. סבבה, אותם שמעת בתיבות? אתה אפילו לא יודע מה ההבדל וקובע חד משמעית.

לא יודע כמה סטאפים יצא לך לשמוע את הדוטק, לי מספיק סטאפ אחד שהם מותקנים בו כמו שצריך (אצל אדי) ודווקא שם עם המגברים הכי פחות ממותגים ששמעתי איתם דוטק ואת יודע מה? אצלו הדוטק הכי טוב ששמעתי.

יותר מזה, משתמש בשם רודי (היה קבוע פעם במפגשי צפון) עם טמפו ומגבר קראנץ׳, נשמע מעולה! יותר מהרבה מערכות עם רכיבים יקרים בהרבה.

זה שלא יצא לך לשמוע לא אומר שזה לא קיים.

ואמרתי לך כבר (כולם גם יגידו לך) שזה שאתה משווה בין רכבים שונים עם ציוד שונה לגמרי (מילא היה רכב אחר עם אותו ציוד ניחא) זה לא השוואה.

בקיצור קודם תברר איך המיץ ואז תחליט אם שווה סחיטה.

פורסם

אני אמליץ לך כאחד בעל סט של מורל דוטק לקנות את הסט הזה, ולהחליף לו את הטוויטרים ל MT22 כאשר כרגע במקורי זה MT12,איכות שונה לגמרי ותהנה הרבה יותר,כך זה נראה לי יותר משתלם מבחינה תקציבית,והמחיר עליהם כחדש אתה יכול לנסות להשיג ביותר זול

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם
הודעה אחרונה בגלל שבהחלט הדיון עקר.

אתה אומר שהמיץ לא שווה את הסחיטה, על פי מה?

יצא לך לשמוע דוטק בתיבות?

היה לך את ההייבריד.. סבבה, אותם שמעת בתיבות? אתה אפילו לא יודע מה ההבדל וקובע חד משמעית.

לא יודע כמה סטאפים יצא לך לשמוע את הדוטק, לי מספיק סטאפ אחד שהם מותקנים בו כמו שצריך (אצל אדי) ודווקא שם עם המגברים הכי פחות ממותגים ששמעתי איתם דוטק ואת יודע מה? אצלו הדוטק הכי טוב ששמעתי.

יותר מזה, משתמש בשם רודי (היה קבוע פעם במפגשי צפון) עם טמפו ומגבר קראנץ׳, נשמע מעולה! יותר מהרבה מערכות עם רכיבים יקרים בהרבה.

זה שלא יצא לך לשמוע לא אומר שזה לא קיים.

ואמרתי לך כבר (כולם גם יגידו לך) שזה שאתה משווה בין רכבים שונים עם ציוד שונה לגמרי (מילא היה רכב אחר עם אותו ציוד ניחא) זה לא השוואה.

בקיצור קודם תברר איך המיץ ואז תחליט אם שווה סחיטה.

מור כנראה שאנחנו טייפקאסטים שונים, זה בסדר, אתה מאמין שכדאי להביא ציוד ולנצל אותו עד תומו, ואני מאמין שזו לא תמיד הדרך,

מבחינתי עדיף להיות עם ציוד לא מנוצל ברגע א', ובשלב מתקדם יותר לשפר תנאים כגון תיבות- ככה שבסופו של יום יהיה פוטנציאל יותר גבוה (כמובן שחייב לקחת בחשבון שזה לא זבנג וגמרנו) מאשר לנצל ציוד בינוני ומטה עד תומו- מתכון לבינוניות.

מבחינתי הוופר הכי טוב ששמעתי היה ממש ללא התנאים שלו, שקוע בדלת עם מאחורי דיפון שפתחו קטן מקוטר האלמנט (7", אתה יודע על מה אני מדבר), עדיין היה בהרבה יותר טוב (ואני עוד ממעיט בשבחים) מוופרים אחרים ששמעתי, שקיבלו את התנאים שלהם.

אתה מעדיף לתת תנאים קודם על אלמנט זול יחסית,ואילו אני מעדיף להתחיל באלמנטים טובים שמיציוים יארך זמן והשקעה נוספת, מבחינתי התחביב הזה לא ייגמר יום אחרי ההתקנה, ואני תמיד אחפש את הנק' לשיפור (כגון התקנה), אבל בשום אופן לא אקנה סט נחות כשאני יודע שהוא ינוצל תיקתק, מבחינתי מרגע שניצלתי את האלמנט לגמרי ועדין אחפש טיפה יותר- זמנו אצלי קצוב.

ואני לא אקנה בשביל למכור.

אם אתה אומר תנאים---> רמקול פשוט----> אם לא טוב לך תחליף רמקול

אני אומר רמקול טוב---> תנאים, בסוף נגיע לאותה הנק'

ועניין התיבות נזרק פה לאחרונה בהנד עפעף, זה לא סיפור זול, ודאי שלא נפוץ, בייחוד כמבקשים תוצאה אסטטית, איטום וטבעות עץ יכול להסגר ב 300 שקל, ככה שסיפור זה ממש לא, ובגלל זה אני לא רואה שום סיבה הגיונית להשקיע בסט זול וחדש.

SCANSPEAK

פורסם

הבעיה היא שאתה חושב שכל מי שרושם פה הודעה ובא להתייעץ מגיע כדי לפתוח קריירה בתחום וזה ממש לא ככה.

לא כולם (אפילו לא חצי) מתכוונים להתחיל להתעסק בהחלפות ושדרוגים ללא הרף, וגם מי שכן כבר נמאס לו מזה (חכה גם לך זה יקרה).

התוצאות מדברות בשם עצמן, מי שמתקין כמו שצריך ומרוצה מזה לא מחפש לשדרג.

תיבות לא עפות פה בהנד עפעף, ובכוונה ציינתי גם פודים, האמן לי שזה לא עסק כזה רציני ועדיף במקום להשקיע בסט 3-4 אלף להשקיע חצי מזה וחצי אחר על פודים ואיטום, זה יישמע טוב יותר.

הוופר שאתה מציין, היה עם תשתית שלא תבייש שום מערכת ברמה אז תישאר בפרופורציה, הן מבחינת הhu/מגבר/ליין דרייבר/איטום/חיווט ומה עוד.

אז כשאתה ממליץ שים לב לדרישת פותח השרשור ואל תמהר להסיק שכולם עומדים להתחיל להחליף רכיבים כל יומיים.

פורסם

תיבות אכן לא עפות פה, ה-ה-מ-ל-צ-ו-ת עליהם כן, כשידוע שזה לא ריאלי ברוב המקרים.

מה הקשר להוציא 3-4K על סט מי דיבר על זה בכלל, מדובר על 900 שקל או הייבריד או דוטק, אל תסיט את הנושא.

הוופר שאני מדבר עליו היה מותקן עם איטום, מתחת לדיפון, כשהגריל שלו הדיפון קטן מקוטר הוופר- רובו ניגן לתוך הדיפון- ממש לא התקנה אופטימאלית, לא רעה אבל לא אופטימאלית ובטח ובטח שלא ניצול כל יכולתו של הוופר, ועדיין אחד ה-וופרים לדעתי.

ושמתי לב טוב מאד לדרישות פותח השרשור, ברגע השציעו לו להגדיל טיפה את התקציב ולקחת דוטק ציינתי שעדיף כבל ללכת על היבריד משומש מאשר דוטק חדש (וופר טוב יותר, טוויטר טוב יותר, מחיר), אני עדיין חושב כך, וההיבריד טוב מהדוטק הכל פרמטר, על כל התקנה, ציינת את ההתקנה אצל אדי, יופי שהסט מנוצל על תומו ובאמת ששומעים שם טוב, אבל עדיין נשמע הרבה פחות טוב מהייבריד שהיו ללא כל התנאים אצלי ברכב.

ובהמשך ללשיפ לב לפותח השרשור שבכלל רוצה פןקל וחושב על טמפו ו 6/9, בוא נפסיק את זה כאן, תודה.

SCANSPEAK

פורסם
תיבות אכן לא עפות פה, ה-ה-מ-ל-צ-ו-ת עליהם כן, כשידוע שזה לא ריאלי ברוב המקרים.

אשמח להבין למה זה לא ריאלי? ואתה בכוונה מתעלם מפודים? זה לא כזה רחוק מטבעות עם זווית..

מה הקשר להוציא 3-4K על סט מי דיבר על זה בכלל, מדובר על 900 שקל או הייבריד או דוטק, אל תסיט את הנושא.

הוופר שאני מדבר עליו היה מותקן עם איטום, מתחת לדיפון, כשהגריל שלו הדיפון קטן מקוטר הוופר- רובו ניגן לתוך הדיפון- ממש לא התקנה אופטימאלית, לא רעה אבל לא אופטימאלית ובטח ובטח שלא ניצול כל יכולתו של הוופר, ועדיין אחד ה-וופרים לדעתי.

ושמתי לב טוב מאד לדרישות פותח השרשור, ברגע השציעו לו להגדיל טיפה את התקציב ולקחת דוטק ציינתי שעדיף כבל ללכת על היבריד משומש מאשר דוטק חדש (וופר טוב יותר, טוויטר טוב יותר, מחיר), אני עדיין חושב כך, וההיבריד טוב מהדוטק הכל פרמטר, על כל התקנה, ציינת את ההתקנה אצל אדי, יופי שהסט מנוצל על תומו ובאמת ששומעים שם טוב, אבל עדיין נשמע הרבה פחות טוב מהייבריד שהיו ללא כל התנאים אצלי ברכב.

ובהמשך ללשיפ לב לפותח השרשור שבכלל רוצה פןקל וחושב על טמפו ו 6/9, בוא נפסיק את זה כאן, תודה.

שוב לדעתך... ושוב השוואה שלא קשורה למציאות, הגברה ברמה אחרת לגמרי (ג'נסיס לעומת לייטנינג אודיו).

בקיצור תשווה תפוחים לתפוחים לא לברווזים.

נכון שתשתית פחות זוהרת מאיזה רכיב עם שם מפוצץ שאפשר להתגאות בו, אבל זה לא הכל.

פורסם

בחייך דיי

אני לא מתעלם מפודים, מבחינתי זה מינימום בשביל סטים יקרים, והעלות של טבעות+זויית היא פחות ממאה שקלים, ואם זה מה שאתה מגדיר כתנאים אז זה צריך להיות גם עבור הדוטק וגם עבור ההיבריד, עלות התנאים הללו זהה בשתי המקרים, ובהנתן דוטק והייבריד באותה העלות הבחירה פשוטה, מבחינתי לפחות.

למה תיבות זה לא ריאלי? יקר ומסורבל, עובדה שלא נפוץ.

תפוחים לתפוחים, שמעתי את הדוטק בכמה סטאפים שונים, אכן אצל אדי המצב הכי טוב, אבל הדוטק שמרו על הקו שלהם בכולם, סט בינוני, לא יותר, אם אפשר להביא את ההייבריד באותו מחיר, זו לא שאלה בכלל, וכן זו דעתי האישית, ואני מקבל את הדעה שלך, חושב שדוטק עדיף, בסדר.

עכשיו באמת דיי.

התגובה נערכה, לא רוצה להכנס לויכוחים.

SCANSPEAK

פורסם

אתה כל פעם משיב תשובות שלא עונות לכלום ואז מבקש דיי בסוף התגובה, אני לא רואה פה מריבה, אני רואה פה דיון והעברת ידע למשתמשים חדשים שאולי יבינו לא נכון כי הדבר החשוב הוא להשקיע רק ברכיבים יקרים, ולהגיע למצב (שקורה שוב ושוב) של השקעתי הרבה כסף שומעים לא משהו.

לא טבעות עם זווית זה לא הדרישות שלי, ולא זה לא כמו פוד אז אל תקטין ראש.

אתה אומר שמבחינתך התשובה פשוטה אבל בפועל הדברים אחרים ורואים את זה לפי פעילותך המוגברת במכירה.

תיזכר כמה זילזלת ההייבריד לאחר התקנת הdls אצלך וכמה הסברתי לך שאם היית מספק להייבריד את התנאים לא היית מדבר ככה.

על אותו משקל הדיון פה, מי שייקנה הייבריד ולא ייתן להם את התנאים יתאכזב בדיוק כמוך (את זה אתה משום מה לא מספר).

שמעת את הדוטק בסטאפ ים שונים? אצל דודו ואיציק שמנגנים כפרי אייר? על מגברים פשוטים? בחייך תהיה אמיתי עם עצמך.

לא אמרתי לרגע שהדוטק הוא לא סט בינוני, אני מדבר בכלליות ולאו דווקא ספציפית עליו, שאין לרוץ ולהוציא כסף על רכיבים יוקרתיים אם אין בכוונתך לספק דרישותיהם, אם המצב כזה סט פשוט יותר ייתן תוצאה טובה יותר נ-ק-ו-ד-ה.

לא דובר על אם בעתיד ונתנו התנאים ולא שדרוגים.

גם בחשיבותו של האיטום לא הרגשת כלכך עד שהתקנת ומאז אתה ממליץ בכל לשון.

אז לא לא השוותי, ולא אמרתי שדוטק עדיף.

בתור אחד שמרבה להגיד שאני מסלף את הדברים אתה אמור להיזהר לא לעשות כן.

פורסם
אתה כל פעם משיב תשובות שלא עונות לכלום ואז מבקש דיי בסוף התגובה, אני לא רואה פה מריבה, אני רואה פה דיון והעברת ידע למשתמשים חדשים שאולי יבינו לא נכון כי הדבר החשוב הוא להשקיע רק ברכיבים יקרים, ולהגיע למצב (שקורה שוב ושוב) של השקעתי הרבה כסף שומעים לא משהו. (מסכים חלקית, לא הייתי ממליץ על סט יקר ללא תנאים, כן על סט יקר בזול, ואופציה להעלת הרמה בעתיד).

לא טבעות עם זווית זה לא הדרישות שלי, ולא זה לא כמו פוד אז אל תקטין ראש - אתה אמרת שזה לא רחוק מזה.

אתה אומר שמבחינתך התשובה פשוטה אבל בפועל הדברים אחרים ורואים את זה לפי פעילותך המוגברת במכירה, מה אני מוכר, וופרים שאני לא אוהב, יופי שאחרים אוהבים אותם, אני לא מתחבר לגוון הבהיר שלהם, מה עוד סאב שיושב בבית בגלל שהגיעה הזדמנות לW7, מכרתי את השלוש אחרי שישב בבית חצי שנה, פשוט כי חבל עליו, עדיין זה אחד הסאבים היותר טובים שאני מכיר, מגברון חביב שבאמת הייתה טעות לקנות אותו,:roll: (ואני לא היחיד שעשה אותה)

תיזכר כמה זילזלת ההייבריד לאחר התקנת הdls אצלך וכמה הסברתי לך שאם היית מספק להייבריד את התנאים לא היית מדבר ככה. לא זילזתי בהייבריד, ה DLS מעולים בתחום התחתון, העליון על הפנים, יש יתרונות וחסרונות.

על אותו משקל הדיון פה, מי שייקנה הייבריד ולא ייתן להם את התנאים יתאכזב בדיוק כמוך (את זה אתה משום מה לא מספר). כי זה שקר, ההייבריד סט מעולה לדעתי, בגזרת המשומשים עד 1K זה ג'וקר שאין שני לו (וזו דעתי, לפי הטעם שלי, שאיננו נתון לדיון).

שמעת את הדוטק בסטאפ ים שונים? אצל דודו ואיציק שמנגנים כפרי אייר? לא מחשיב את הסטאפים האלה, אל תעשה צחוק על מגברים פשוטים? בחייך תהיה אמיתי עם עצמך.

לא אמרתי לרגע שהדוטק הוא לא סט בינוני, אני מדבר בכלליות ולאו דווקא ספציפית עליו (כנראה שפה איבדת אותי אני מדבר נטו ראש בראש באותו מחיר או היברייד או דוטק, על אותה התקנה) שאין לרוץ ולהוציא כסף על רכיבים יוקרתיים אם אין בכוונתך לספק דרישותיהם (פיספתי את הדרישות לתיבות עבור ההייבריד או הדוטק, אומנם המלצות חמות ונכונות על בסיס ניסיון, לא דרישה), אם המצב כזה סט פשוט יותר ייתן תוצאה טובה יותר נ-ק-ו-ד-ה. (אני לא מסכים עם הקביעה הזו).

לא דובר על אם בעתיד ונתנו התנאים ולא שדרוגים.(נכון, לדעתי היבריד ישמעו יותר טוב מדוטק עם ובלי תנאים, בהנתן מחיר זהה...)

גם בחשיבותו של האיטום לא הרגשת כלכך עד שהתקנת ומאז אתה ממליץ בכל לשון.(נכון, כי ראיתי את השינוי אצלי באוטו, אבל זה לא קשור לשאלה של איזה סט כדאי)

אז לא לא השוותי, ולא אמרתי שדוטק עדיף. תקרא שוב את השרשור, אמרת שאתה מסכים שהטוויטר עדיף, לא הוופר.

בתור אחד שמרבה להגיד שאני מסלף את הדברים אתה אמור להיזהר לא לעשות כן.

מור רק חידוד קטן, אני לא רואה טעם להשקיע באופן מאסיבי בתנאי התקנה עבור סט כדוגמת הדוטק, למה (המיף לא שווה את הסחיטה לדעתי), וכן אני יעדיף להביא משהוא קצת יותר טוב, וכשארצה אתן לו קצת יותר תנאים, בכל אופן במקרה ההיבריד דוטק הייתי הולך על ההייבריד על כל התקנה.

קפץ פה המושג PLUG&PLAY, ההייבריד לא כ"כ רחוק מזה, ה"דרישה לתיבות" קצת מוגזמת, איטום גם הדוטק יאהב.

מה שכן אם הדיון היה אילייט בלי תנאים או היבריד מותקן כהלכה התמונה הייתה משתנה, במקרה כזה הדעה שלך יותר מנכונה (והייתי מעדיף היבריד כמו שצריך, אבל מדטבק בסכומים אחרים לגמרי, סיפור אחר

במקרה של סטים זולים יותר, לא, לדעתי אין המלצה גורפת לגבי יחס סט/התקנה- זה תלוי תקציב.

כשהתקציב מאפשר- סט ביניים מותקן כראוי יהי עדיף על סט מתקדם שלא נשאר תקציב להתקין אותו.

SCANSPEAK

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איתי מה שלומך? איפה האוטופיה..:-D

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...