Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוצה קטנה ונחמדה של דגמים שיש לי היא הקטגוריה 1:72.

2 השקודות (סיטיגו ופאביה) נקנו בפראג בחנות יעודית של חברת Abrex שמייצגת דגמים בעיקר עבור שקודה ומחירם 1-2 יורו לדגם

הגולף GTI, TT, בררה, איוו וSTI מחברת Cararama ונקנו עבור יורו אחד ליחידה ברודוס.

סה"כ הדגמים בפירוט נחמד. הגלגלים מגומי, יש סמלים וכיתובים איפה שצריך. הג'אנטים בחלק מהדגמים בעיצוב זהה למקור כולל חריצים. בפאביה אפילו רואים את הדיסק.

עיצוב הדשבורדים דומה למציאות ובסיטיגו יש אפילו צביעה של החלקים בכסוף.

2 הסתייגויות:

1. הדגמים הם קטנים ולא יקרים אז האיכות בהתאם. מצד שני הם ממש מיניאטורות וזה נחמד

2. אני צלם גרוע והכל צולם עם אייפון

מקווה שתהנו

כל הדגמים:

ud0j.jpg

Cararama Subaru Impreza STI

4hza.jpg

dnva.jpg

Cararama Mitsubishi Lancer Evo 6

bm41.jpg

i6d0.jpg

Cararama Alfa Romeo Brera

ak36.jpg

5hm2.jpg

Cararama VW Golf 5 GTI

07d5.jpg

tuxm.jpg

Cararama Audi TT Cabrio

ru42.jpg

x1je.jpg

Abrex Skoda Citigo

io6g.jpg

l8i1.jpg

ולפי דעתי הדגם המוצלח ביותר

Abrex Skoda Fabia

uc2z.jpg

t893.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

2 היתרונות של הקטנים זה המחיר והגודל שזה תופס

הבעיה בבררה זה השמשה האחורית שלא פוצלה מהפנסים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בתור חובב קטן של יפניות (אפילו השם משתמש בפורום קשור ליפניות) אני מאוד אהבתי את האיבו 6 והWRX.

מציע לך לבדוק את הדגמי 1:43 של אוטוארט, רכשתי 2 כאלו החודש, אני בכלל אוסף 1:18 אבל אמרתי נחרוג קצת.

המחיר של כל דגם הוא +- 200 ש"ח (אוטוארט בכלל זאת) במחיר כזה אפשר למצוא 1:18 זול אבל האיכות, תשמע שווה כל שקל:-D

אני ממשיך עם 1:18 אבל בטוח שיגיעו עוד כמה 1:43

IMG_3980_zps37821fbb.jpg

פורסם

הנינג'ות שלך כמובן יותר יפות ומפורטות.

במקרה שלי קניית מספר דגמים במחיר כזה תגרור ריב ארוך עם הבת זוג =]

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...