Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה אוטם צבע/ וקס מומלץ בתקציב של עד 150 ש״ח ושיתן ?sheeting

לא יודע להמליץ על מוצר מסוים כי השאלה קצת מוזרה, אבל אני רוצה לציין שאם לא תכין היטב את הפח לא תקבל תוצאות טובות.

לפעמים הכנה רצינית ( detar/deiron/פלסטלינה) ויישום של ווקס זול יתנו בידינג/שיטינג מרשים יותר מאשר ווקס איכותי והכנה בינונית.

Manzerna Power Lock מספק בידינג מרשים ואני חושב שגם sheeting לא רע.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כרגע יש על הרכב שלי וקס של dodo שנותן בידינג וזה פחות מה שאני מחפש. איך האופטי סיל בשביל מה שאני מבקש?

פורסם

איך אתה תראה הבדל בין השניים ביום יום ולמה אתה רוצה דווקא את האפקט הספציפי הזה?

אני מבין שלאחר היישום של החומר אתה יכול להתיז מים על הרכב ולראות אם המים רובם ככולם נשפכים מהרכב או נשארים והופכים לטיפות מסודרות באופן אחיד, אבל מעבר לזה, מה המטרה?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...