Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיוויק 2002 אוטומט.

שאלה 1: האם טוב לערבב מים ירוקים של הונדה עם מים ירוקים אחרים?

שאלה 2: האם אוכל להוסיף את המים הירוקים מהמכסה של הרדיאטור? (עד עכשיו לא מצאתי איפה מיכל העיבוי ברכב!)

תודה רבה לעונים !!!

פורסם

שלום לך, שאתה רושם מים ירוקים של הונדה אני יוצא בהנחה שאתה יודע בוודעות שמערכת הקירור שלך מכילה נוזל קירור מקורי של חברת הונדה. אם ככה, לא הייתי ממליץ לך להוסיף שום נוזל קירור מלבד הנוזל המקורי. כמה חסר לך? אם חסרה כמות קטנה אז אפשר להוסיף מים. אם חסרה כמות רצינית מומלץ לקנות את הנוזל ולמלא.

מתי לאחרונה החלפת את נוזל הקירור? אם לפני הרבה זמן אז כדאי לך לשקול החלפת הנוזל כולו בחדש.

ישנם נוזלים אחרים איכותיים שיעשו את העבודה לא פחות טוב מהנוזל המקורי אבל צריך לברר איזה תקנים הונדה דורשת.

על כך יענו לך מומחי הפורום כאן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום רב,

אכן מילאתי מים ירוקים ממוסך מורשה מטעם הונדה (עלה לי בסיבובות 400 שקל,כולל מע"מ)

מילאתי לפני חודש. ואני לא מצליח לבדוק האם חסר קצת או לא?

ניסו להסביר לי וראיתי סרטונים אבל את המיכל העיבוי - לא מצאתי. על כן אני רוצה למלאות קצת מים-דרך מכסה הרדיאטור- ולראות שיש שם מים, בשביל השקט הנפשי.

מה אתם אומרים?

פורסם
רק מים מקורים של הונדה . אבל הם בצבע כחול .ולי הם עלו רק 160 שקל לגלון.

כנראה יש כמה סוגים של מים. אצלי זה בצבע ירוק להונדה סיוויק (מוסך מורשה הונדה)

הקיצר, אין מצב לערבב קצת מים ירוקים רגילים ?

פורסם
שלום רב,

אכן מילאתי מים ירוקים ממוסך מורשה מטעם הונדה (עלה לי בסיבובות 400 שקל,כולל מע"מ)

מילאתי לפני חודש. ואני לא מצליח לבדוק האם חסר קצת או לא?

ניסו להסביר לי וראיתי סרטונים אבל את המיכל העיבוי - לא מצאתי. על כן אני רוצה למלאות קצת מים-דרך מכסה הרדיאטור- ולראות שיש שם מים, בשביל השקט הנפשי.

מה אתם אומרים?

איציק שלום רב !

במידה ויש ברשותך, נוזל קירור מקורי של הונדה, בדיקת מפלס מי קירור, יש לבדוק ברדיאטור ולא במיכל עבוי!

משום שיתכן מצב, שמיכל עבוי יהיה מלא , ורדיאטור יהיה ריק, בגלל צינור המוביל מממיכל העבוי לרדיאטור סתום מבוצה וחלודה, או מכסה רדיאטור לקוי, המונע מעבר מי קירור,ממיכל העבוי לרדיאטור.

מיכל העבוי לרוב מחובר בצינור גמיש בקוטר של בערך 8 מ"מ,(דומה לצינור של גז ביתי), המוביל ממיכל העבוי מפלסטיק ישירות לרדיאטור צמוד למכסה רדיאטור.

מהילת מי קירור (במקרה של חוסר שולי),עם מי קירור של יצרן אחר לא מומלצים, נתן למהול עם מי ברז, ולא עם מים מזוקקים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפני 20 שנה בערך היתה תוכנית שקראו לה על גלגלים עם דניאל פאר

ושם היה מומחה בשם קריידן והיה לו משפט חזק:״ מה שטוב לי, טוב לאוטו שלי״ בהקשר למים למנוע

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מה שטובים לנו גורמים לאבנית במערכת הקירור. והנה לך שלילה של המשפט. אני זוכר את התוכנית. אם אינני טועה היא הייתה ביום שלישי או רביעי ב 8 בערב. הייתי מחכה לה בקוצר רוח. גו' היה אמריקאי שמנמן. הוא נפטר בשנת 2000 בהיותו בן 84. למרות שהוא עלה לארץ בגיל 23 עדיין היה ניתן להבחין במבטא האמריקאי שלו. היה בין מייסדי חיל החימוש, היה המפקד הראשון של בסיס חימוש בצריפין, היה מפקד חימוש בבריגדה היהודית.

יהי זכרו ברוך.

http://www.youtube.com/watch?v=WvjtqvdeACk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...