Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שעברתי פה על עשרות שרשורים של נסיעה לאילת יש לי שאלות בפן של נהג חדש,

ברשותי רנו מגאן 2001 אוטומטית , ואני אכן נהג חדש , בזמן שיש לי רישיון עשיתי עשרות פעמים

את הנסיעה מכביש 31 (ערד-באר שבע-באר שבע ערד) וגם בכבישים דרך דימונה , זוהי בערך התנסותי בדרכים בין עירוניות,

הייתי רוצה את המלצתכם לגבי עצות בנוגע לנסיעה לאילת , במיוחד עם דגשים לנהג חדש , יש לציין שאני נוהג לפי החוק ,

לא מתפרע, שומר על המהירות המותרת וכו'.

בנוסף , הבנתי שבדרך לאילת יש ירידות , כיצד יש להתנהג עם הבלמים ברכב אוטומטי כדי לא לחמם אותם יותר מדי בירידות?

תודה,

פורסם

אין שום הבדל בין הדרך שתיארת שאתה עושה בד״כ לבין הדרך לאילת.

השוני בנסיעה לאילת לעומת נסיעה בינעירונית אחרת הוא אורך הנסיעה.

תכנן לעצמך עצירות להתרעננות ומנוחה והכל יהיה בסדר.

לגבי ירידות - תעזר בהילוך האובר דרייב ובמידת הצורך בהילוך השני

על מנת לשמור על מהירות אחידה בירידה מבלי לחמם את הבלמים.

בכללי, אם אינך רגיל לנסיעות ארוכות כדאי שתשן טוב בלילה לפני

ותיהיה ערני.

סע בזהירות ותהנה באילת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...