Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההזמנה שלי הגיעה ונעצרה במכס הזמנתי דרך פדקס (חרא של חברה)

רצו ממני כל מיני תשלומים מוזרים והחלטתי שאני לא מתכוון לשלם.

הסיבה היא שזה שוקל מעל 3 קילו החבילה עצמה שווה 30$

אמרו לי שזה או הולך להשמדה או שזה חוזר למוכר, מה הפרוצדורה עכשיו עם המוכר ,פשוט לומר לו שהחבילה לא נכנסה לארץ

לשלם משלוח חזרה ,לחכות שיגיע אליו ואז לקבל החזר?

אני כבר 6 שנים מזמין דברים מחול והכנסתי הרבה דברים דרך כל החברות חוץ מפדקס באיחוד של רכבים

וזה קרה לי פעם ראשונה

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

למיטב ידיעתי גם על השמדה גובים ממך (כמעט בוודאות שיש תשלום למכס, ואני מאמין שפדקס לא ייותרו על העמלה שלהם).

במידה והחבילה נעצרה במכס - זה לא קשור לחברת השילוח. זה תלוי במכס.

הם עושים בדיקות אקראיות (לפעמים יותר אקראיות ולפעמים פחות), וזה גורר תשלומי עמלות לחברת השילוח.

אל תבנה על כך שהחבילה תוחזר לשולח (תמיד יש האופציה של השמדה...).

פורסם

פדקס תמיד ממציאים סיפורים כדי לשנורר ממך "עמלות" וכספים נוספים.

בחברות בלדרות אחרות שעבדתי איתם,לא היה את הגועל נפש הזה,תשמרו מרחק מהם!!.

פורסם
פדקס תמיד ממציאים סיפורים כדי לשנורר ממך "עמלות" וכספים נוספים.

בחברות בלדרות אחרות שעבדתי איתם,לא היה את הגועל נפש הזה,תשמרו מרחק מהם!!.

הסבר, פרט ונמק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מה הזמנת?

כל חברות הבלדרות מחוייבות להעביר את כל המשלוחים דרך המכס.

לעומת זאת, משלוח בדואר רגיל (לא EMS) ו/או רשום - לא תמיד ייבדק והמשלוח נתון לבדיקות אקראיות (אלא אם כן הוא ענק, מושך עין ומוצהר)

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

כמעט כלהחברות בלדרות מחזיקים סוכן מכס פרטי ויש להם אינטרס להעביר כל חבילה דרכו כדי שהוא ידאג שהיא תעבור במכס ע"מ שיהיו חיובים נוספים(עמלות).

עם פדקס אני לעולם לא יבצע הזמנות, התשלומים של השחרור מהמכס והזמן שלוקח להם לשחרר חבילה עם כל העמלות שלהם יכולים לשלש את מחיר החבילה בקלות רבה, הרבה כאב ראש, בשני מילים לא ממליץ.

לא מזמן הזמנתי בוכנות למנוע סט בוכנות חדשות בקופסא במשלוח רגיל הגיע אלי מהר מאוד עם דואר ישראל, שילמתי מכס ממש עשרות שקלים וצחקתי על המחיר הזול שהמכס גבה ממני.

אחר כך הזמנתי חלק חילוף קטן בגודל של קופסאת גפרורים דרך פדקס שעלותו כ 30-50 דולר, נאלצתי לשלם עוד מאות שקלים לפדקס ניפחו לי את החשבון על דמי אחסנה, דמי שחרור מהמכס, עמלות מחשב וכל מיני עמלות שקר כלשהו.

מחוסר ברירה הייתי חייב את אותו חלק שלא נמכר בארץ נאלתצתי לשלם לפקדס מאות שקלים, ועוד הייתה להם טעות והחביה שלי לא שוחררה בזמן ואני זה ששילמתי את הדמי אחסנה על הטעות של פדקס שלא דאגו לשחרר לי את החבילה, טירטרו אותי עם טלפונים כל יום בלי סוף, השירות שלהם גרוע מאוד כל נציג שאני מנסה לברר מידע אומר לי שאין ברשותו מידע לגבי מצב השחרור, רק אחרי אינספור טלפנים, צעקות,עצבים ומיילים למנהלים שגם הם עושים לי טובה שמנסים לעזור, אבל המשפט אחרון שלהם היה שלא ידוע להם פרטים אודות השחרור מהמכס, לבסוף התגלתה טעות אצלהם והחבילה שלי נרשמה על שם מישהו אחר עד שדאגו לתקן אותה.

כשהזמנתי את הבוכנות במשלוח הראשון עם משלוח רגיל ודואר ישראל, המשלוח היה מהיר מאוד, ועוד על בוכנות המכס לא דרש אישור משרד תחבורה, על הקופסא היה רשום בפירוש מדבקה "לא נדרש אישור משרד תחבורה".

על החלק השני הרבה יותר זול וקטן פדקס טענו שכן צאיך אישור משרד התחבורה (מעניין מאוד למה), וחייבו אותי סכומים מטורפים עבור זה שהם ידאגו לאישור.

לדעתי יש להם אינטרס עם הסוכן הפרטי שידאג לתשלומי המכס וכל מיני אישורים כי זה הרווח שלהם כל העמלות.

אם לא הייתי לחוץ על אותו חלק שהזמנתי דרך פדקס בתקווה שהיה מגיע אלי מהר ככל האפשר הייתי משאיר אותו ומסרב לשלם.

פורסם

אוקיי בסדר אני לא חייב שום חבילה אני רק רוצה שהם יוותרו על החיובים האלה או שיחזירו לשולח

ואני אקבל את כספי בחזרה .

דרך אגב הסכום הוא לא בשמיים הוא רק 126 הסכום שהם רוצים(הסכום שהם רוצים על שחרור החבילה)אבל זה עניין של עיקרון.

אני לא מתכוון לשלם אגורה על מס שקר כלשהו לא משנה מה.

כמו שכתבתי קודם אני הכנסתי לארץ המון דברים ובאיחוד של מכוניות ואף פעם לא קרה לי דבר כזה

פעם ראשונה עם פדקס וזה קורה.

במקרה הכי גרוע אני מוכן להפסיד 30$ ולא להרגיש פרייאר על זה ששילמתי למי שזה לא יהיה.

פורסם

כבר יש עשרות שרשורים בפורום בנושא.

לא מבין למה מישהו שפוי שולח דרך חברות השילוח (FEDEX או UPS).

זה לא בהכרח מגיע יותר מהר,

וזה כן בהכרח יגרור עמלות שונות ומשונות,

וזה בדרך כלל יעלה מאוד את הסיכוי לבדיקה במכס.

משלוח בדואר רגיל (Airmail, Registered airmail וכו'. אם זה מארה"ב אז USPS שזו רשות הדואר של ארה"ב) מגיע קצת יותר לאט אבל אין לו את החסרונות הנ"ל.

בפרט אין שום עמלות.

אם יש חיוב במיסים אז משלמים רק את המיסים נטו.

אם יש משהו שממש דחוף להביא תוך כמה ימים אז מוצאים מי שחוזר מחו"ל ויביא במזוודה וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לי אין מישהו שיביא והמוכר אמר שאם לא פדקס הוא לא שולח לארץ עניין של 30$ אז לא חשבתי שתהיה בעיה

וכן זה הגיע תוך 4 ימים .

פורסם

לא חשבתי, אכלו לי שתו לי.

הקטע עם פדקס ידוע כבר עשור לפחות ומופיע ולו רק בפורום הזה

בעשרות שרשורים שונים. אי ידיעת החוק לא פוטרת מעונש...

תעשה מה שבא לך, אבל אל תתלונן שלא ידעת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני למשל הייתי חייב את המשלוח כמה שיותר מהר, לכן חשבתי בתמימות שאם אשלם עבור משלוח יקר שנקרא "מהיר" אני יקבל את החבילה מהר ככל האפשר, מסתבר שזה היה הסיוט שלא חלמתי עליו.

דרך USPS ודואר ישראל המשלוח הגיע בתוך שבוע אחד, כולל הסיפור של המכס ולא דרשו אישורים.

עם פדקס החבילה לא שוחררה מהמכס היא הייתה תקועה שבועות וכן דרשו אישורים ובירוקרטיה ואני הייתי רותח על קוצים מתי היא תגיע.

אני מזמין הרבה דברים מחו"ל עם משלוח רגיל מגיע מהר בלי כאבי ראש.

פורסם

עסקים בד"כ שולחים בצורה מסויימת ואין אפשרות לבחור את צורת המשלוח.

יש ספקים ששולחים אקספרס גם אם אתה מבקש משלוח רגיל ולא מוכנים לשנות.

פורסם

אכן כמו שאמרו כאן. זוהי לא הפעם הראשונה וכנראה לא האחרונה שמישהו פותח כזה שירשור.

זה מה שחברות הבלדרות טענו פעם לגבי החיובים שלהם. הן טוענות שכל חבילה חייבת להיבדק. מיכוון שהן מתחייבות למסור את החבילה באקספרס כלומר במהירות האפשרית, הם חייבים להעסיק כוח אדם נוסף. העלות הנוספת הזאת מתורגמת לכל העמלות. בנוסף, חברות הבלדרות טענו בזמנו שהן מופלות לרעה על ידי דואר ישראל כי הדואר לא מחייב אף חבילה בדמי שיחרור חבילה וכיוצא בזה. דואר ישראל לעומתו ענה שהוא לא דואר אקספרס והוא בודק את החבילות "בזמן הפנוי שלו" ולכן הוא לא צריך להעסיק אקסטרה כוח אדם. זוהי הסיבה שחבילה שמגיעה בדואר רגיל יכולה לקחת עד חודש עד אשר היא תגיע לנמען.

לסיכום:

אם מישהו לחוץ בזמן ורוצה פריט כלשהוא במיידי אז עליו להזמין דרך חברות בלדרות אקספרס. השירות מתאים לאנשים שמבינים שבעולמנו זמן = כסף וככל שאתה חוסך זמן אתה חוסך כסף. על חיסכון בזמן משלמים וזהו המחיר.

אם אתה לא לחוץ על פריט מסוים ומוכן לחכות ו"לבזבז" זמן על מנת לחסוך כסף אז בקש מהמוכר לשלוח בדואר רגיל. ככה החבילה מגיעה לארץ ואין לחץ (שמתורגם להעסקת כוח אדם נוסף) למסור אותה לנמען. לא תחוייב בשקל אחד עבור עמלות שיחרור כאלה ואחרות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ג'וני,

תוכל להביא לינק למוכר/מאיפה קנית?

מזה המוצר הזה ?

תודה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...