Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

באוטו שלי יש קרעים טיפה בידיוק בנקודת העיגון של החוגר. חשבתי לקחת מספריים ולגזור טיפה ולשפר את המצב כי קשה להשחיר אותה שם.

עוד דבר שמפריע לי זה שהיא חוזרת לאט ונמשכת טיפה יותר בכח למקום יחסית למכוניות חדשות (אולי הבעיה הזו בכל החגורות באוטו ככה שזה בסדר אני יבדוק בהמשך) לפני כמה שנים שהאוטו היה חדש יותר גם שמתי לב שיש מכוניות מודרניות יותר ממנו (אקורד) שהחגורה חלקה כמשי

אגב למעט הסר ספק מדובר בקרעים זעירים ואם אני יתן טיפה גז בכיכר בפנית פרסה (25 קמש) החגורה תינעל.

השאלה שלי האם מותר כדי ואפשר לשמן אתה החגורה ואם כן איפה עושים את זה? האם יש לכם עוד רעיונות לשפר את המצב?

אגב יש לכן עוד רעיונות? אני ברוורס קשה לי לסובב את הגוף לאחור כדי לתת מבטים לחלונות הצידיים האחוריים וזה מקשה עלי בלי ניתוק החגורה. אני יודע שיש פטור מחגירת חגורת בטיחות בנסיעה לאחור אבל חוץ מחניונים שאין שם הרבה אנשים, שיש תנועה בכביש שאני רוצה לחנות אני מפחד שאיזה טמבל יכנס בי ואני יפגע בהיותי מחנה את הרכב.

מסרב לחתום:evil:

פורסם

אם הבנתי אותך נכון ויש קרעים (קטנים ככל שיהיו) בחגורה, אז טוס למוסך כדי שיחליפו לך אותה. באותה הזדמנות הם יטפלו לך גם במותחני חגורה.

פורסם

אבא שלי אומר : למה לנסוע אחורה? אוטו בנוי לנסוע קדימה.

וברצינות. החגורה אמנם עשויה מניילון וחזקה מאוד אבל כל קרע עלול לגרום לה להיקרע בקלות.

להחליף ומהר.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

תתרגל לנסוע לאחור מבלי לסובב את הראש, אלא תוך שימוש במראות

:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...