Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב מידי פעם להתענג על אייס-קפה, אבל אחרי חצי דקה של יניקה מענגת, הנוזל נגמר ונשאר לי ברד לבנבן מעפן,

אז צריך להמתין דקות ארוכות נטולות מעש עד שיפשיר לנוזל.

הקיטועים האלו ברצף היניקה מתסכלים אותי מאוד, ואני שוקל להתנזר לגמרי מהמשקה אם לא ימצא פתרון.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד לי,משעמם לך? פותח כל יום שירשור הזוי אחר? חופש גדול? מובטל? אין טלויזיה? מה יהיה איש ?

פורסם

בוא לנוקיה בשישי, כנס לארומה אחרי שרוב הנוכחים קנו אייס קפה, ותקבל אחד שתסיים תוך 2 דקות בשלוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הטריק זה לחכות כמה דקות לפני שמתחילים לשתות.

ואם אתה רוצה את הטחורים של ערן, אני לא חושב שתהיה לו בעיה למסור אותם.

אני רואה את ההודעה בת'רד המסירות "למסירה 3 טחורים במצב טוב, מרופא".

פורסם
בוא לנוקיה בשישי, כנס לארומה אחרי שרוב הנוכחים קנו אייס קפה, ותקבל אחד שתסיים תוך 2 דקות בשלוק.

מאז שהרוסייה העגלגלה החמודה עזבה את ארומה נוקיה, הפסקתי להכנס לשם.

פורסם

האייס של ארומה היה טוב עד שהם שינו שם משהו, והתחילו עם התוספות, תלוי מאוד על איזה סניף של בית קפה נופלים, ואם ניקו את המכונה יום לפני או שפכו תערובת על תערובת ישנה שהייתה מופשרת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אני אוהב מידי פעם להתענג על אייס-קפה, אבל אחרי חצי דקה של יניקה מענגת, הנוזל נגמר ונשאר לי ברד לבנבן מעפן,

אז צריך להמתין דקות ארוכות נטולות מעש עד שיפשיר לנוזל.

הקיטועים האלו ברצף היניקה מתסכלים אותי מאוד, ואני שוקל להתנזר לגמרי מהמשקה אם לא ימצא פתרון.

תגיד אתה עובד או חיי על חשבון משלם המיסים ? אולי בעצם אתה טוקבקיסט שמשלמים לו ?

קח פסק זמן...עליי

איזה כייף לי :)

פורסם
תגיד אתה עובד או חיי על חשבון משלם המיסים ? אולי בעצם אתה טוקבקיסט שמשלמים לו ?

קח פסק זמן...עליי

חבר פורום לא פעיל עם 15000 הודעות?

עוד מובטל...:wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה בדיוק מפריע לכם פה? עולה לכם כסף? מישהו מכריח אתכם להיכנס? אתם המשועממים אם כבר.

אגב, מצחיק לשמוע מישהו מציע פסק זמן כאשר בסמלון שלו ובחתימה מופיעים באופן מובהק סממנים להפסקת פעילותו בפורום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איך אתה מסוגל? המוח לא קופא לך (הכאב הזה בין העיניים)?!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה מבלבל. רק כשאתה שותה בשפת עמישראל "ברד", אתה מקבל זפטת קור ישר לאונות של המוח. מאייס קפה לא. לא להתבלבל בבקשה :nono:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...